Ga naar inhoud

Diver

Members+
  • Aantal items

    9934
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    206

Berichten die geplaatst zijn door Diver

  1. 1 uur terug, Roland zei:

    Heren,

     

    Wie kan mij staps gewijs vertellen hoe ik het rechter voorscherm kan vervangen, heb een nieuwe oip kleur al klaar liggen. Is dat in je eentje te doen of heb je daar hulp mee nodig.

     

    Thanks voor de info alvast, ROLAND

    Wat voor auto, bouwjaar, Sorry staat in de titel :bash: ga even kijken voor je

  2. Heb je al eens geprobeerd om als je de auto op slot doet met de spiegels uit, en je houd de knop van de afstandsbediening langer ingedrukt of de spiegels dan in klappen. Is het zelfde als je de ramen open heb en je houd de op slot knop ingedrukt dat de ramen sluiten, gaan trouwens ook weer open als je de open knop op de afstandsbediening ingedrukt houd. 

  3. IDD je ziet door het bos de bomen niet meer, als je op googel zoekt kom je nog wel het oude nummer tegen van de schokbreker, en kleur codes staan er ook niet meer bij in ETKA. Als het goed is zit er een sticker op de portiersstijl bestuurders kant waar de as last op staat, misschien kan je met die info de veer opzoeken. 

  4. 15 uren geleden, Joris123 zei:

    Dank voor je reactie!


    De veren lijken geen kleurcode te hebben. Heb beide achterveren van meerdere hoeken bekeken maar zie nergens een kleurcode.of ik moet nog meer poetsen, maar ik ben vrij zeker van dat ze geen kleurcode hebben.

    De motor betreft een motor: 150 pk ACT Variant uit 2016 zonder DCC. Het is een heel standaard uitvoering maar rijd ook standaard zeer comfortabel. Wat ik wel gevonden heb is de oe productcode van de achterste schokdempers: 3Q0512011JF (maar die lijken niet meer leverbaar)

    Enige suggestie welk OE nummer de achterveren hebben?
    Zitten er altijd kleurcodes op de achterveren?

     

    P.s. voor zit de veer 5Q0 411 105 CD (PR-G01+L30 Yellow+Blue+Green )

    Zal vanavond eens in ETKA kijken voor je

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden