Ga naar inhoud

Alex0405

Members+
 • Aantal items

  216
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Alex0405

 • Verjaardag 04-05-1990

Profile Information

 • Plaats
  Eindhoven
 • Naam
  Alex

Overige

 • Vagcom
  11.2

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Alex0405's Achievements

0

Community reputatie

 1. Ik sta open voor pb's!! Had er een maar die ben ik kwijt, net nu ik hem in dezer dagen nodig heb
 2. Weet iemand of kan iemand mij helpen aan een kabel?
 3. Niemand?? İk merk trouwens dat het soms voorkomt. Dus niet elke keer als ik hem afzet maar soms.
 4. Hallo mede vw-ers. Heb net 2500km achter de rug met mijn passat. Rijdt werkelijk heerlijk! Enige waar ik nu mee zit is het volgende: Als ik de auto nu uitzet rammelt hij tijdens het uitgaan net alsof er een plastic kapje los zit en trilt de auto lichtjes mee bij het uitzetten. Heb alle kappen ge-checkt en is in orde, olie goed op pijl, altijd eerst goed laten bijkomen (enkele minuten) en toen uitgezet. Optrek, doortrek stationair etc is allemaal nog goed. Vagcom geeft geen fouten aan. Wie kan mij helpen? Het rammelend 'plastickapje geluid' komt van rechtsachter het blok (als je voor de auto staat) Edit: bij het optrekken hoor ik een klikje bij de zekeringenbak en na enkele seconden hoor ik dit klikje weer. Dit is dus enkel bij het optrekken en iets versnellen qua snelheid (lees +-20km per uur vanuit 0-stand). Ik weet niet of dit met elkaar te maken heeft maar wie weet raad????
 5. Aha fijn om te horen! Het zijn 2 schermen met een ingebouwde dvd speler dat zal ook wel weer iets schelen denk ik Erg bedankt voor jullie info mannen!!! Tot over 4weken!!
 6. Ik weet niet hoe ik kan zien of het een goede is. Had hem voor 15€ gekocht
 7. Beste forumleden, Over 6uur ga ik voor 4weken naar het buitenland. Echter sit ik met een vraagteken in mijn hoofd. Ik neem een portable dvd speler mee met 2schermen. Als je beide schermen wilt gebruiken moet ieder scherm een aparte 12v voeding hebben. Hiervoor heb ik een splitter gekocht. Maar is dti schadelijk? Heb net van mijn buurman begrepen (heeft een A3 uit 2007) dat hij op zijn boordcomputer een storing heeft gekregen nadat hij zo'n splitter heeft gebruikt. Wat zijn jullie ervaringen en wat raden jullie mij aan? Wel of niet gebruiken???
 8. Alex0405

  oliepeil

  Heb je hem al laten uitlezen met vagcom?
 9. Of even een 'harde reset' dmv de accukabels tegen elkaar te houden en tegelijk enkele seconden even de rempedaal in trappen? Uiteraard accu wel loskoppelen. Dit had bij mij goed geholpen toen vagcom mijn module net eens zag. Na deze reset zag hij hem wel weer
 10. Off topic: Waar heb je de verstuivers laten reinigen? En hoe is dit gereinigd? On topic: Heel Veel plezier je auto!
 11. Heeft dit hetzelfde werking als een brandstof met een hogere octaan? Heeft dit verder geen nadelige gevolgen? Of is dit voor een keer te doen?
 12. Ik zit val dan net in de categorie 90.000 dan. Mijne is van mei 2003.
 13. Offtopic: Is dit bij een AVF blok zoals Giugaro (topicstarter) die heeft of ook voor andere tdi's? Bijv. de AVB? Ontopic: nu snap ik nog beter waarom men ze stealer noemen ipv dealer
 14. Ik heb hem een mailtje gestuurd. Hoe kan ik hem eventueel bellen? Ik heb er trouwens fluor in laten stoppen waarbij ik een bijhorend lampje heb gekregen.
 15. Als ik het metertje aflees krijg ik een waarde van -4,2graden inderdaad. Maar als het buiten 10-15graden is voel je ook dat het erg koud is. Maar zodra de buitentemp. boven de 20gtaden komt voelt het absoluut niet koud aan. Ben gisteren bij vw dealer in Son geweest. Die gaf aan dat ze dit wouden controleren in een zomercheck van 19,95€. Tevens gaven ze aan dat de airco niet meer onder onderhoud valt en dat dit enkel wordt bekeken als de airco een defect vertoont. Ik ga er maandag even langs om te kijken of mijn airco nu wel 100% volgens de vw richtlijnen functioneerd. @vdub: heb met de circulatie aan geprobeerd en dit is de eerste 5minuten koud, als ik vervolgens de circulatie uitzet wordt de airco voelbaar ietsjes kouder.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden