Ga naar inhoud

t3q

Members+
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over t3q

  • Verjaardag 15-09-1980

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Rotterdam

Overige

  • Vagcom
    Nee

t3q's Achievements

0

Community reputatie

  1. Amigo's, beetje late reactie maar alles is weer in orde. Ik heb het laten doen bij een nieuwe volkswagen garage, Direct Express op Rotterdam Noord. Deze is er speciaal voor Volkswagens van 4 jaar of ouder. De passat is door hun opgehaald met een oplegger bij mij thuis gezien het probleem met de oliedruk, dit vond ik wel een hele goede service. Ik werd netjes elke dag op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, de carterpan is uitgebouwd en schoongemaakt, deze was echt heel erg vies door de aangekoekte olie. De oliezeef zat echt helemaal dicht, er was compleet geen oliedruk meer. (Ze hebben foto's gemaakt, die krijg ik nog opgestuurd en zal ik ze posten) Er stond nog een terugroep actie open voor de bobines dus die zijn ook meegenomen onder garantie. Tevens de olie retourleiding van de turbo laten checken. Tevens is het kleppendeksel gereinigd. Gezien ik over 6000KM toch een beurt moest maar gelijk de longlife beurt laten uitvoeren maar dan met 5W40 olie en service interval op 15000KM laten zetten. Ze hebben het geupgrade oliefilter gemonteerd op mijn advies. Tevens heb ik de remvloeistof ook laten verversen, die moest ook nog gebeuren, en nieuwe pedaal rubbers erbij wel zo fijn. Om het af te maken hadden ze nog een actie voor APK dus die ook meegenomen De passat was een dag te laat klaar dus een Up kosteloos als vervanging gekregen. Al met al zeer tevreden met wat ze gedaan hebben en nog enigzins betaalbaar, we hebben netjes de factuur doorgelopen en samen tot een bedrag gekomen. Ook nog een soort setprijs samen gesteld voor andere geïnteresseerden, ik zou die prijs dan nog posten(ik zal is een reminder sturen want heb de richtprijs nog niet ontvangen) De passat rijdt weer als een zonnetje
  2. De passie is klaar dus ik ga hem zo ophalen. Heb met de chef van de garage gesproken over een "standaard reparatie deal" voor deze modellen en welke ik dan mag ventileren hier. I'll keep you updated, tot later.
  3. ok morgen maar is langs bij de garage om even mijn verhaal te doen. Het spoelen is gewoon forte motor flush erin en dan stationair laten lopen en dan olie en filter vervangen?
  4. Afgelopen zaterdag op een rit van Rotterdam naar Groningen was ik ook aan de beurt. Oliedruk lampje en STOP melding. Ging gelukkig snel weer weg, bij aankomst oliepeil gecontroleerd en oliepeil was erg laag dus nieuwe olie gehaald en deze bijgevuld. Hierna geen meldingen meer gekregen. Tot op de terugweg na ongeveer een uur weer de melding, auto aan de kant gezet en anwb gebeld en die heeft mij weg laten slepen omdat deze geen risico wilde nemen. De auto staat nu weer thuis, ik denk even op het forum checken wat er precies aan de hand is en het is dus best ernstig omdat ik dus ook het sludgeprobleem heb. Wat nu te doen? Ik lees diverse tips, zoals vervangen carterzeef, aanzuigbuis checken, olie vervangen + oliefilter en uiteraard het blok spoelen. Kan dit bij elke garage?
  5. Hoi, waar kan ik vinden wat er allemaal mogelijk is met een passat 3BG model en aanpassingen via het vag-com systeem?
  6. Als je toch nog moet kopen, zou ik vóór voor de 20cm variant gaan. Wel iets meer werk met inbouwen, maar het verschil ingeluid is duidelijk waarneembaar (zeker in het laag). Daarover twijfel ik dus erg, ik hou heel graag van "mid" bass dus meer bass is altijd welkom. Maar die speakers vragen meer vermogen zoals je zelf ook al aangaf, ik twijfel dus of dat lekker gaat werken met die Alpine KTP-445 die ik al aangesloten heb zitten. En die X-ION heeft papieren conus, is dat niet een beetje fragile in tegenstelling tot het materiaal wat in de gladen set wordt gebruikt? En welke set past er dan het beste bij voor de achterdeuren? De Audio System MX 165 Golf VW ?
  7. Zoals Roger al aangeeft, Golf en Passat zijn gelijk
  8. http://www.hifimotive.nl/product/289/gl ... dsprekers/ Deze vallen dan in de buurt van je budget Gerben, € 130 per set en geen adapters enzo nodig, die zitter er al bij.
  9. Ik zit zelf aan twee maal deze te denken: http://www.hifimotive.nl/product/126/gl ... dsprekers/ Heb nu nog een Alpine KTP-445 ampje aan mijn HU hangen maar wellicht vervang ik die nog door een: http://www.hifimotive.nl/product/83/mos ... rsterkers/ Die Mosconi past gewoon achter het dashboard dus geen ruimte verlies
  10. Liever de ringen MDF nemen om trillingen te voorkomen.
  11. Ik zou voor een Alpine HU gaan. De volgende unit heeft USB aansluiting en 3 RCA pre-outputs, Front/Rear/Sub (sub niveau is te regelen via de HU. En deze unit heeft Blauwe/Rode kleuren wat mooi bij het interieur past. http://www.autohifi.nl/index.php?page=p ... bgroep=112 Ik heb zelf ook altijd een Alpine HU gebruikt en altijd naar tevredenheid gebruikt.
  12. Waarom geen setje van Audio System of Gladen plaatsen? Zijn kant en klaar met opvulring en ook nog is goede kwaliteit. http://www.hifimotive.nl/product/voertu ... prekers/2/ http://www.gladen.de/compo_coax.html
  13. Volgens mij bedoeld hij de opvulringen. Zijn hier te koop: http://www.pimtensen.nl/car-hifi/105c-s ... erringen/#
  14. t3q

    LED Stadsverlichting

    Beste Rene, Bedankt, het is gelukt! Was eigenlijk best simpel
  15. t3q

    LED Stadsverlichting

    Ik heb gekeken maar er is niet zomaar een kabeltje wat ik los kan trekken, de koplampen zijn helemaal ingebouwd en aan de achterkant zitten geen kabeltjes die direct naar de lampen leiden. Ik heb een 3BG, doe ik nou gewoon iets verkeerd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden