Ga naar inhoud

Robbertg60

Members
  • Aantal items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Robbertg60

  1. uiteraard moet het aantrekkelijk geprijst zijn! maar wellicht een idee voor mensen die het kopen dat ze dit eventueel ook kunnen toepassen. maar verder top!
  2. Ik ga dit oude topic ook ff bevuilen. In de tijd dat ik nog in de acc inbouw zat had je voor parkeer sensoren een kastje (merk?) dat je op snelheid kon instellen. boven een ingestelde snelheid schakeld hij de stroom uit naar een eventuele gebruiker. dus dan zou je op de snelweg dus geen last hebben dat elke keer je mistlamp aan gaat met richting aangeven. Is maar een idee @bErt, een beetje kort door de bocht. (letterlijk en figuurlijk)
  3. Opgelost! stekker van de ABS los gehad- geen resultaat. radio compleet los- geen resultaat. alle spanningen gemeten en gecheckt- alles perfect. De massa vanaf de accu nagekeken en jahoor, deze heeft natuurlijk onderwater gestaan {parafan bak} ff het moertje losgehaald en schoongemaakt, kabeloog opgeschuurd en terug gezet en hoppa kon weer gewoon in module 01! Moraal van het verhaal, Hou je afwaterings punten schoon en koop een nieuwe remlichtschakelaar.. @rutger.....Ik heb het GEMAAKT @eric motorcomputer was niet verkocht! Heren, ik kom morgen ff gezellig op jullie vingers kijken!
  4. Slopen ben jij anders ook goed in volgens mij Of heeft Hans de motor ecu verkocht Robbert je zou het haast denken.... Maar dat is mooi dat rutger langskomt, kan hij gelijk m'n klok inleren.
  5. Ik doe zo erg m'n best.... en wat krijg je!?
  6. Ben vanavond even bezig geweest met de auto ivm een storing van de ABS. Nu heb ik dat opgelost maar kom met geen mogelijkheid in module 01 van de motor ik krijg in de autoscan wel een storing met de abs computer te zien die aangegeven word in module 01. Wat kan ik het beste doen? Radio is los gehaald tijdens uitlezen, contact een aantal keren uit en aangezet tijdens scannen. Een andere laptop gepakt met nieuwere versie met het zelfde resultaat... Morgen ga ik nog even proberen om de stekker van de ABS computer los te halen en dan nog een keer proberen in de ecu te komen... Tips zijn welkom!
  7. Heb ff gekeken voor je (helaas geen foto) dat busje waar jij die tyrip doorheen gehaald hebt moet een cm of 1,5 a 2 omhoog tegen de motor aan (onderblok) deze zit nu tegen je carter aan gedrukt. op de plek waar die moet komen zit ook een gat met draad erin getapt. 1- tyrip losknippen 2-beugel/steun omhoog drukken (richting je poulie) 3- bout erdoorheen en vastdraaien. 4- Opgelost
  8. Dat deel wat nu met die groene tyrip vast zit hoort op de motor "geschroefd" te zitten.... ze zullen die extra strip/stang daar gemaakt hebben om het spulletje op z'n plek te houden. Zal morgen eens kijken of ik een foto van een passat motor kan maken ivm de montage plek van die steun.
  9. Heb een mooi setje wielen op de zaak liggen Q7 18 inch met een steek van 5x130... Nu weet ik niet wat slim is, eigenlijk wil/durf ik niet met adapters op de passat te rijden (italie vol bepakt en waterscooter erachter met een kleine in de auto) Alles voor de looks natuurlijk maar niet ten kosten van de veiligheid... Graag jullie mening/gedachten hierover.
  10. Sorry, ik zie nu aan het anderdeel nummer van Vdub dat hij ook van een 6R is.... Maar er zij 2 soorten deze en de dunne varriant.... (de dunne korte zal wellicht niet veel voorkomen?)
  11. ik ga even zeuren..... ieder z'n ding maar ik vind deze antene's nogal "grof" en "groot".. Als je de antene van een ibiza 2011 (6J) of een polo 2010 (6R) neemt is hij veel minder opvallend. (is gewoon een normale dunne spriet alleen de helft korter) Maar dat is mijn mening! zal maandag ff onderdeel nummers zoeken in etka.
  12. Hij staat bij ons op de zaak.... Het probleem is dat een buitenlandse schade auto (meestal met de neus in elkaar) bijna hetzelfde kost als een complete nederlandse auto met bijvoorbeeld motorschade... daarom is het zo moeilijk om aan een goeie demontage auto te komen. En zelfs voor export beginnen ze de mooie auto's eruit te pikken en laten er een met een kappote motor gewoon staan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden