Ga naar inhoud

RubenHannesse

Members
  • Aantal items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RubenHannesse

Profile Information

  • Plaats
    Sint-Truiden

RubenHannesse's Achievements

0

Community reputatie

  1. Heb het er na veel prullen dan toch af gekregen zoals jullie al vertelden Iedereen bedankt voor de tips!
  2. Bij mij is het anders denk ik.. Er zit zo geen ring om er uit te trekken.. Heb er snel even een foto van gemaakt
  3. Het is misschien een domme vraag, maar is er iemand die mij kan vertellen hoe ik de zwengel voor mijn raambediening achteraan kan demonteren? Ik vind op het eerste zicht niet direct hoe het moet en ik heb geen zin om te proberen of er onderdelen van los moeten gemaakt worden en deze onnodig per ongeluk te beschadigen Alvast bedankt!
  4. Als je in de KB had gekeken had je deze mooie how to van Jeroen gevonden http://vwpassat.nl/viewtopic.php?f=151&t=24587 Succes met de ombouw. We willen er wel een foto reportage van Ik was deze al tegen gekomen, maar ik vind hier niets in terug of hij de elektrische mechanismes heeft moeten kopen en bij plaatsen. Voor de rest lijkt het mij duidelijk hoe ik het zal moeten doen
  5. Kan er misschien iemand mij ook vertellen wat ik allemaal nodig heb om in mijn passat de achterste ruiten om te bouwen naar elektrische bediening? Heb ik elektrische mechanismes nodig hier op te zetten??
  6. Oke bedankt voor de tips! Mark, heb jij ook toevallig een bestelnummer van die klep? Heb je ook een idee van hoeveel dat ongeveer kost?
  7. Hallo, Vermits ik een nieuw bruin leder interieur heb gekocht voor in mijn 3b variant, lijkt het mij nu hoog tijd om mijn armsteun eens opnieuw te bekleden (nu is het zwart en afgeschoten). Weet er iemand hier hoe ik de klep van mijn armsteun kan losmaken en of dit zelf opnieuw te bekleden valt? Groeten Ruben
  8. Heeft er iemand een know-how voor mij met foto's om mijn benzine filter te vervangen bij een passat 3b 1.9TDI? Ik heb geen idee hoe ik deze moet loskrijgen..
  9. Dus eenvoudig te zeggen: sowieso niet proberen?
  10. Ik zou zeker moeten weten of het past, het is zo dat ik hier thuis niet het materiaal heb om die veren daar onder uit te halen en dan moet ik altijd aan anderen vragen..
  11. Vermits ik op de schroefset die ik nu heb niet laag genoeg kan gaan, ben ik op zoek naar een andere set of kortere veren die er nu onder steken.. Een vriend van mij heeft nog kortere veren als mij liggen, maar deze zijn V maxx veren en heb zelf een schroefset van TA Technix.. Zou het mogelijk zijn om deze veren op die set te zetten?
  12. Waar vind ik die producten dan en is het makkelijk te doen?
  13. Weet er iemand toevallig hoe ik mijn japanse stootlijst kan ontlakken zonder te schuren?? Ik heb namelijk een 2dehands stootlijst gekocht, maar deze was in het zwart gelakt en ik zou deze graag terug in de originele kunststof kleur krijgen.. Ik heb de zwarte lak er al met cellulose thinner er af gekregen maar de grijze grondlaag gaat er zo niet af.. Alles tips zijn welkom!
  14. Heb die stang er onder uit gehaald en nu maakt het toch al minder lawaai.. Die strips heb ik er zelf rond gedaan om het wat vast te houden. Hoe kan ik dat stuk trg vast maken op de motor zonder die strips of die stang? En oke zou vriendelijk zijn dan kan ik het proberen op te lossen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden