Ga naar inhoud

SerkanOzturk

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door SerkanOzturk

  1. Zo dan.. Een aardige beurtje gehad. Zo kan je het ook wel noemen toch!! Wat heeft dit allemaal mogen kosten?? Ben benieuwd..
  2. SerkanOzturk

    2m Vliegwiel

    Naar mijn weten heeft de auto niet lang stil gestaan.. Wat noem je lang.. Weken of maanden.. Wat zijn de kosten van zo een 2m vliegwiel incl arbeid?? Ik neem aan dat koppelingset ook direct wordt vervangen.. Wat bedoel je met egr klep afgedopt?
  3. SerkanOzturk

    2m Vliegwiel

    Op welke manieren kan je een tandenpomp in de gaten houden? Oliepijl en nog andere maieren?
  4. SerkanOzturk

    2m Vliegwiel

    Afgelopen week is de brandstofpomp in de tank vervangen.. Auto sloeg uit op snelweg.. Inmiddels ben ik een aantal maanden verder maar het trillen is nog steeds niet verholpen.. Zoals ik hierboven heb beschreven lijkt net of er iets in het onderstel defect of niet goed is.. Trilling voel je op je gaspedaal en ook als je op chaffeurstoel zit. De auto houdt ook af en toe in, bij stilstand wegrijden voordat ik naar twee schakel houdt de motor 1s vast en krijg daarne weer vermogen.. Inmiddels verschillende garages en VW dealers geweest, uitlezen en geen storingen!!! Heeft iemand soortgelijke problemen gehad.. Of iemand met een oplossing svp.. Want ik wordt er gek van...
  5. Hoe kan ik achterkomen of de pompverstuivers defect kunnen zijn? En hoe merk je dat er benzine bij de olie of andersom olie bij de benzine komt en hierdoor de pomverstuivers defect raken.
  6. oeps idd ik bedoel de opvoerpomp..
  7. Vanmorgen bij de dealer geweest mbt bovenstaand klacht. Dealer heeft geconstateerd dat de invoerpomp defect zou moeten zijn.. Geen voorraad artikel, wordt uit Duitsland besteld. Dus afwachten maar, kosten voor zo een invoerpomp bedraagt EUR 310,- incl BTW. Hopen dat dealer gelijk heeft en dat brandstofpomp niet defect is..
  8. Hoe kan je dit zelf vervangen? Ik heb zelf geen verstand hiervan. Moet dit via de achterbank of vanuit de onderkant van de auto vervangen.
  9. Enig idee wat de kosten hiervan zijn?
  10. Beste forum leden, Ik heb een VW Passat 2.0tdi bouwjaar 2005 (3C). Vanmiddag vertrok ik van mijn werk richting huis.. Eenmaal op snelweg begon de auto te stotteren en de motor viel uit bij 120km. Gelukkig kon ik nog op tijd aan de kant zetten. Kreeg ook geen enkele melding op dashboard. ANWB gebeld en na half uur werd de auto weggesleept naar een ANWB filiaal. Mijn verhaal verteld en de technische man van ANWB begon met zoeken, eerst metingen gedaan alles was prima. Uitgelezen geen meldingen, heeft nagekeken of er benzine vanuit de brandstof wordt gespoten en kon bij de motor (aan de voorkat) geen benzine krijgen. Wilde achterin kijken maar kreeg de achterbank niet los. Vroeg aan mij of ik nogmaals wilde straten en terwijl ik aan het proberen was gaf hij een paar tikken onder de brandstoftank en ja hoor de auto starte weer. Hij denkt dat de brandstofpomp defect zou kunnen zijn. Zijn er soortgelijke problemen die bekend komen bij anderen.. Nog even nagebeld en de opvoerpomp van de benzine zou ook defect kunnen zijn. Gaarne jullie reactie svp. Alvast bedankt. Serkan.
  11. Hallo allemaal, Enig idee wat zo een 2m vliegviel kost incl in- en outbouwen hiervan?
  12. SerkanOzturk

    2m Vliegwiel

    Er is wel een sissende geluid aanwezig maar dat komt door de banden. Wat voor een geluid moet dat zijn? Merk je dat ook als je stilstaat of alleen rijdend? Motortype is 2.0, schakel.
  13. SerkanOzturk

    2m Vliegwiel

    Hallo allemaal, Ik heb een Passat 3c uit 2005 juli 103KW en kom uit Rotterdam. Passat heb ik sinds 2010 oktober. In het begin had ik problemen met starten, is inmiddels opgelost maar hoe.. De volgende onderdelen zijn reeds vervangen: Tandenpomp, EGR-klep, 4 x gloeibougies, gloeirelais en de pompverstuivers zijn opgestuurd naar een dieselfabrikaat om te testen.. Deze waren nog in een goede staat. Auto heeft ook een nieuwe software update gehad. Het volgende probleem heb ik nog en de dealer heeft niet kunnen vinden waardoor. Bij starten draait de motor af en toe heel raar.. Bij rijden voelt het net zo aan dat er iets mankeert aan het onderstel, laten controleren geen defecte onderstel. Af en toe voel ik dat de auto trilt!! Heeft iemand soort gelijke probelem? Hoe kan je achterhalen of je 2m vliegwiel nog goed is, zou dit ook hierdoor kunnen komen? Serkan
  14. Hallo allemaal, Dit lijkt mij een super oplossing.. Ik heb heel af en toe dezelfde melding. Maar gaat vanzelf weer weg.. Het is idd erg duur en dealer is makkelijk hierin, vervangen dan maar.. Maar zo een stuurkolom uit elkaar halen zal niet makkelijk zijn?? Alvast bedankt. Serkan
  15. Ik heb de auto sinds begin oktober 2010.. Reparaties zijn onder garantie uitgevoerd.
  16. Hallo, Ik heb zelf een VW Passat 2.0 uit 2005. Soortgelijke probleem heb ik ook gehad. Na onderzoek blijken de gloeibougies kapot te zijn, tevens is het gloeirelais ook vervangen. Sindsdien geen startproblemen meer. Hopelijk kan je hiermee verder.
  17. Dealer heeft de auto nogmaals gecontroleerd.. Storing is nog niet verholpen!!! Nieuw software is geupload, versnellingsbakrubbers waren nog goed en 2 massa vliegwiel mankeerd niets. Kort gezegd ik zit nog steeds met dezelfde probleem.. WAT NU? Nog enige tips?
  18. Dealer gaat zaterdag nogmaals kijken waardoor het trilt. Tips die ik hier meekrijg zal ik vermelden. Bedankt voor jullie reacties, ik hou jullie op de hoogte.
  19. Ik heb de auto begin oktober 2010 aangeschaft.. Alles valt nog onder garantie.
  20. Bedankt voor jullie reactie.. Sinds afgelopen vrijdag heb ik mijn auto na 3 weken weer terug. Auto stond drie weken bij de dealer voor onderzoek. Ik had ook startproblemen. Startproblemen zijn inmiddels verholpen. Auto startte heel moeilijk indien deze een aantaal uren stil stond. Inmiddels zijn de volgende onderdelen vervangen: tandempomp, ERG-klep, 4 x gloeiboegies, gloeirelais en de pompverstuivers zijn getest bij een diesel fabrikaat. Deze waren in goede conditie. Gisteren ben ik nogmaals terug geweest bij de dealer met dezelfde storing (auto trilt bij bijna stilstand). Dealer wilt nu een nieuwe software uploaden.
  21. Geachte heren/damen, Ik heb een VW Passat 2.0 140Pk bouwjaar 2005. Het volgende probleem is mij overkomen en inmiddels een paar weken verder nog niet opgelost door dealer. De auto trilt indien het bijna tot stilstand komt. Bij het rijden merk je er niets van.. Het is enkel bij bijna stilstand, met afremmen. Banden, remblokken en remschijven laten controleren en geen problemen. Waar zou het problemen van kunnen zijn? Iemand met een soortgelijke situatie??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden