Ga naar inhoud

ponderdrol

Members+
  • Aantal items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ponderdrol

  1. Geinig.. ik heb niets gemerkt van trillingen bij warm en of koud.. ja het blijft een diesel die trilt altijd wel wat vooral bij koude motor.. Maar ik had wel het gevoel dat hij een stuk feller was sinds de nieuwe pumpdusche erin zitten..
  2. Top! deze informatie, heb al een keer stilgestaan met een kapotte verstuiver.. en nu even Martin Schilder gebeld en woensdag worden ze nagekeken/vervangen. Dat geeft toch meer vertrouwen, elke keer als ik mijn passat reed was ik toch ergens bang dat ik stil kwam te staan...
  3. Misschien even kijken of je microfoontje nog wel op zijn plek zit en nog goed aangesloten? mic zit ergens in de roosters boven je hoofd vlakbij de zonnebril houder..
  4. Ik heb zelf ook nu sonniboys (van Fopperrrrrrr overgekocht) en ben er erg blij mee.. het zijn schermen die exact passen in de raamstijlen. Ze zitten dus feitelijk voor het raam, en blijven daar ook wanneer het raam wordt geopend. Zelf denk ik wel dat tinten met folie mooier kan zijn (mits goed gedaan). Mijn keus voor de sonniboys was omdat ik dan kan kiezen of ik wel of niet met getinte ruiten wilde rijden. meer info http://www.sonniboy.nl/index.php/Produc ... niboy.html
  5. Scherp! gaat eens even oud en nieuw vieren!! *plopt nog een biertje open*
  6. Ik ben tot tranen geroerd! nee maar bedankt.. en toch vaag dat ik weer een auto heb die Ploinged...maar goed.. maandag even naar (een bevriende) dealer.. en dan even met 4 monteurs, dus in totaal 8 oren kijken wat die ploing is en of het vervelende consequenties kan hebben Ik hou jullie op de hoogte van dit Mysterie!!
  7. Ik ga volgend jaar even langs de dealer om het geluid te laten horen. Vooral nu jullie zeggen dat het wellicht niet normaal is..
  8. Thanks voor de uitleg.. en tips.. het mooie van de cdwisselaar vind ik, dat hij standaard vw is.. (wazige tik is dat maar goed) Een virtuele CD wisselaar die MP3's afspeelt is natuurlijk ook wel heel stoer. We gaan eens knutselen. Dank!
  9. Hallo Olaf, Ik bezit geen van de 2 systemen, maar volgens mij zijn er zat medeforumleden die met alle liefde voor jou een instellinkje of 2 willen wijzigen of je auto uit willen lezen. Dat kost je dan wel een flessie wijn ofzo.. maar dat lijkt mij goedkoper als het hele gebeuren zelf aan te schaffen. (jij ook de allerbeste wensen) JiP
  10. Hallo, Ik kan van een vriend voor een ZEER klein prijsje een originele volkswagen 6 cd-wisselaar kopen. In de auto zit een MFD2-CD, deze kan ik besturen via het stuur. Nu mijn vraag, is het plaatsen van een originele cd-wisselaar een kwestie van, plaats hem in het handschoenenkastje en druk de draad achter in de MFD2 of moet het halve dashboard uitgebouwd worden? Ik heb een passat3c uit 2006.
  11. Tja, ik denk dat je ook een tikkie mazzel moet hebben, ik heb nu iets meer dan een maand mijn 2.0TDI en de dag nadat ik hem had gekocht stond ik stil met een kapotte verstuiver. (213.000 km gereden). Onder garantie gefixed.. en laat ik eerlijk zijn.. nu hij het gewoon doet.. is het een BEEST van een auto.. heerlijke sprintjes.. lekker kracht bij inhalen op de snelweg.. (niet de stilste motor ever maar dat geheel terzijde) Ik ben erg tevreden met mijn (BKP) auto, maar ja.. ook ik moet geluk hebben dat er niks meer stuk gaat... aan de andere kant het blijven machines en die gaan nou eenmaal soms stuk. Nog een andere wijsheid, mensen die geen problemen hebben met hun passat zullen nooit op een forum gaan melden dat ze GEEN problemen hebben met hun passat.. daarom lijkt het aantal posts van mensen die WEL problemen buiten proportioneel groot. Er rijden een heleboel passats rond in nederland.. een heleboel mensen hebben geen problemen. Dus.... Veel plezier met uitzoeken (blijft het leukste werk)
  12. Ah. okay, verwarring alom.. thanks
  13. Ik kan de link niet helemaal maken tussen het type motorblok en de stuurkolom, is die ook per motortype anders dan? en daarom storingsgevoeliger bij BKP? ik dacht dat die BKP alleen berucht was om zijn pompverstuivers...
  14. Goedemorgen, Allereerst wordt het hier op prijs gesteld als je je voorstelt in de rubriek "Ik ben.., en ik rij" . Op je volgende vraag.. heb ik begrepen dat de stuurkolom sinds kort niet meer in het geheel vervangen hoeft te worden, maar alleen een klein gedeelte hiervan, dit doosje kost 60 euro... maar er moet wel van alles in en uitgebouwd worden dus er zullen wat werkplaatsuurtjes bijkomen. Ik heb ook begrepen dat veel dealers hier nog niet van op de hoogte zijn (of willen zijn). 1200 euro lijkt mij dan ook een factor 3 of 4 te duur voor deze actie.
  15. Hmm.. nou.. je begrijpt, je stelt me niet gerust De auto is (toevallig) verleden week nog uitgelezen en er kwamen geen foutmeldingen naar boven. Even in de gaten houden dus... die gekke ploing.
  16. Allen, Klein vraagje, Na het uitzetten van de motor, klinkt er na een seconde of 3 of 4 een geluid wat klinkt als een veer die losspringt.. in tekst het best te omschrijven als *PLOINGGGG*. Het lijkt me dat dit geen probleem is, maar ben meer nieuwsgierig wat het is. Ik heb een passat 3c 2.0tdi uit 2006. Iemand een idee? PLOOOINGG!
  17. Het klinkt mij erg ongeloofwaardig in de oren wat Pon stelt, een virus waardoor je RNS510 stuk zou gaan. Ik moet de eerste hardware nog tegenkomen die stuk kan gaan door een software fout (motoren van auto's niet meegetelt). Een virus in je firmware lijkt me ook niet logisch, hooguit een niet helemaal juist geschreven stukje code in de FW. Daardoor zou het dus kunnen dat het apparaat bijvoorbeeld (ik zeg maar wat), iets wil laten zien wat volgende week is (een agenda ofzo), en dan niet om kan gaan met het nieuwe jaar en op zwart gaat.. (allemaal hypothetisch dit he). Maar goed.. als ze zeggen dat het aan de FW ligt, dan moeten ze de FW terugflashen naar een officlele versie en dan zou hij het weer moeten doen (als het klopt wat ze zeggen)... Maar nogmaals, stukgaan van "onofficiele" firmware lijkt me errrrug stug.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden