Ga naar inhoud

wspassat

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over wspassat

  • Verjaardag 29-10-1985

Profile Information

  • Plaats
    Middelburg

wspassat's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ja dan ligt er inderdaad water op ja. Bedankt voor de tip. Ik ga het opzoeken. Helaas doet mijn grootlicht hendel het ook niet meer opeens
  2. Haha goed om te horen. Ik heb er nog maar 284000 op staan. Wat ik gister ook opmerkte bij mijn auto stofzuigen is dat het achter de bijrijder stoel helemaal nat is. Onder het matje. Zou door dat vocht mijn boardcomputer zo storen? Van de week maar even open halen. Het rook ook helemaal muf naar vocht. Mijn auto is al een keer uitgelezen en toen stond er alleen een storing in van mijn linker achter deur. Het slot werkt niet meer goed (het spoken van de vergrendeling en binnen lamp zeg maar) En zo bij elkaar zijn er steeds meer dingen en dan denk ik dat ik misschien toch eens naar een nieuwer model moet kijken.
  3. Hallo, Ja dat schermpje gaat de stroom niet meer van af. Hij blijft flikkeren. Ook als de sleutel er uit is. Soms tijdens het rijden flikkert hij ook wel eens. Ik snap er niks van. Mijn radio gaat wel gewoon uit en mijn Parrot ook. Ook de Climatronic doet het soms niet. Dan blijft het scherm zwart, en na 10 minuten rijden gaat hij dan opeens aan en staat hij op auto en 22 graden volle bak te blazen. Dit laatste gebeurd alleen als het koud is. Het lijkt wel of het de eerste tekens zijn van overlijden van mijn auto.
  4. IK heb dit probleem ook. En het schermpje gaat nooit meer uit. Als ik mijn auto 3 dagen niet gebruik start hij moeilijker omdat het stroom verbruikt en ik daarnaast ook mijn alarm heb. Echt heel vervelend.
  5. De poppers zitten er in. En het werkt precies zoals bedoeld. Maar ik ben na een berg berekeningen tot de conclusie gekomen dat de gasveren niet de goede positie hebben om de klep open te duwen. Ipv naar buiten, duwen de gasveren naar beneden. Dus er zal toch iets moeten komen wat de klep naar buiten stuurt naast de gasveren. Het mag ook niet te veel spanning geven want anders krijg je hem niet meer fatsoenlijk dicht. Iemand nog een idee? Ik denk dat we deze optie anders helaas kunnen vergeten.
  6. Nou vandaag langs gereden bij mijn vader en er wordt wat gemaakt om de poppers te bevestigen. Vrijdag heb ik pas weer tijd om het op te halen. Het is heel simpel. Het bevat een plaatje en een stukje pijp en een M16 ring. Meer niet. Dit maken ze voor me aan elkaar en dan moet ik alleen nog even nieuwe bevestigings punten hebben. Die haal ik vrijdag gelijk ook even. Van de week nog eens proberen met een weger hoeveel kilo hij nou moet tillen meer. Dit ga ik doen met een visweger zodat ik er aan kan trekken en zie hoeveel kilo hij aan geeft als hij open gaat. De huidige geeft als het goed is 500N wat staat voor 51 kilo als ik het goed heb. En die van de A6 is 635N wat staat voor 65 kilo. Een verschil van 14 kilo. Kijken of dit genoeg is. Dit gaat ook pas vrijdag dus ik probeer dan nog wat van me te laten horen. Ik zal ook wat foto's maken.
  7. Ben vandaag nog even bij de vw dealer geweest. Dit maal in Goes of ze iets hadden om de boel te bevestigen. Maar volgens mij was het al te veel gevraagd dat ik richting de vw dealer reed. Zijn ze bij jullie in de buurt ook altijd zo tegenwerkend? Zowel in Goes als Middelburg. Als ik een nieuwe passat koop zou ik er zo voor naar Breda rijden. Maar goed heb zelf nog zitten spitten en heb 1 van de orginele "klep-stoppers" er uit gehaald. Ik vreesde voor de ruimte maar ik kon nog meer weghalen en zag dat het gat dan diep genoeg is om de nieuwe poppers te plaatsen. Van de week rijd ik langs bij het bedrijf van mijn vader om te kijken of ze hier iets voor kunnen maken. Nu is het nml van plastic en dat lijkt me niet sterk genoeg dus dacht aan aluminium of staal om hier iets voor te maken. Dan zal ik weer laten horen hoe dat is geworden. Als het makkelijk te doen is zal ik er meer maken zodat anderen eventueel kunnen volgen.
  8. Ja heb ze vandaag opgehaald. Als ik ze indruk zijn ze even groot als de orginele. Maar moet nog even kijken hoe ik ze ga vervangen. Het weer zit hier niet echt mee dus vandaag ook verder niet meer naar gekeken. Ga van de week verder aan de slag. Ik heb ook iemand gevonden die de achterklep zo in kan stellen dat hij open gaat ipv alleen van slot. Dus als ik die poppers er goed in krijg zie ik het nog gaan werken ook!
  9. Bij vag techniek nuenen kunnen ze dit ook voor je doen. Dacht voor 20 euro.
  10. Ik krijg weer nieuwe koplampen, maar nu andere. Hoop dat het dan opgelost is. Ook krijg ik tevens nieuwe xenon omdat de huidige nogal was aangetast. Vrijdag moet het binnen zijn dus nog even geduld...
  11. Nou vandaag langs de vw dealer geweest en 2 van die poppers besteld. Ze gaan niet passen denk ik maar daar verzin ik wel wat op. Heb ook voor de gasveren gekeken maar die waren bij hun net zo duur per stuk als voor de 2 op internet. Morgen zijn de poppers binnen maar denk dat ik ze pas vrijdag middag kan afhalen. Ik laat het weten. Ps ze waren ongeveer 7 euro per stuk
  12. Ik heb nog even op internet gezocht en kwam het volgende tegen op http://www.mijnautoonderdelen.nl/ : A6 van "01 tot "05 28346 - Gasveer Specs: •Lengte 500mm •Buitendiam.8.0mm •Buitendiam.19.0mm •Zwart •Uitwerpkracht 635N •(L&R) •Slag 205mm •2 stuk(s) nodig •Voor achterklep •Kofferklep Passat van "00 tot "05 23388 - Gasveer Specs: •Lengte 500mm •Kleur: alum. •aluminium •Uitwerpkracht 500N •Slag 208mm •Buitendiam. 1: 8mm •Buitendiam. 2: 18mm •2 stuk(s) nodig •Voor achterklep •Kofferklep Dit is vervanging van de orginele en niet een sterkere. Dus misschien is die van de A6 al genoeg aangezien deze 135N meer geeft. Hij scheelt ook maar 3mm in slag dus dat lijkt me ook geen probleem. In combinatie met die poppers die je voor de golf hebt is het misschien wel opgelost dan. Net als dit: Hoe denken jullie hierover? Edit: Hoe zit het dan eigenlijk met de afstandsbediening en het knopje in de deur zo instellen dat hij hem niet alleen van slot doet maar ook de vergrendeling er af haalt?
  13. Mijn vader heeft net een nieuwe V70. Daar heb je als optie ook de automatische klep. Hij heeft dit niet genomen maar de gasveren zijn volgens mij wel het zelfde. Deze gaat wat zwaarder dicht op het einde dan wat we gewend zijn. Maar nu merken we er niks meer van omdat we er al aan gewend zijn om gewoon wat harder te duwen. Het is echt niet zo dat je er met je hele gewicht opeens aan moet gaan hangen. Het is puur dat er wat meer kracht nodig is die laatste 5cm. En als ik sommige mensen hun kofferbak wel eens zie dichtgooien moet dat geen probleem zijn. Dan vraag ik mij altijd af hoe het kan dat het raam er nog in zit. Maar iemand een idee of die a6 gasveren ook op de passat passen? ik zie er namlijk geen maten bijstaan. En echt duur is het ook niet. Iemand een talenknobbel die eens contact kan zoeken? Misschien krijgen we nog korting aangezien er meer animo voor is zo het lijkt. Groeten Wouter
  14. En wat dachten jullie hiervan? Kwam dit tegen op internet: http://www.probe-teile.de/epages/150310 ... ducts/5051 Zal dit dan voor vw het zelfde werken? Hier de video: Ik zie het hier ook op een a4
  15. Nou bij mij niet hoor. Maar ik heb ook kit gebruikt. Heb het laten doen bij een zaak met massa's kit. Maar nu zit een van die "lichtbollen" ook weer scheef. Dus toch maar de hele zooi terug sturen. Mijn xenon ziet er ook niet meer uit. Was denet nog even weg geweest, en er zit gewoon een rode rand in me lichtstraal ipv blauw.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden