Ga naar inhoud

Sjef

Members+
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sjef

  1. hey heren, Zojuist de led dagrijlampen geplaatst, dit is echt super,fel helder wit licht! Ze gaan uit als het dimlicht word ingeschakeld.de mistlampfunctie blijft behouden.en als je de handrem gebruikt gaan ze ook uit. De ledlampen hebben me met korting €130 gekost en dan nog wat bedrading en 2 stekkers €7.50. met VAGCOM nog wat instellingen veranderen naar je eigen smaak en het werkt groeten paul
  2. Sjef

    Storing stuurslot?

    guyke, het inleren kan alleen bij de dealer omdat het moet ingeleerd worden aan de wegrijblokkering,opzich een handeling van niets. ik weet niet of het ook via vagcom kan als je de oude gegevens uit de stuurkolomvergrendeling kan cloonen.
  3. Sjef

    Storing stuurslot?

    heren, zoals ik al eerder heb gemeld, en zelf gedaan! de elektronica is LOS te vervangen en kost €85 en je ben er max 2.5 uur mee bezig incl inleren. als je meer moet betalen word je opgelicht!
  4. Sjef

    Storing stuurslot?

    klopt: bij de eerste modellen ging de electronische stuurkolomvergrendeling vaak defect! en moest je de hele stuurkolom en electronica vervangen,nu moet je de stuurkolom uit bouwen en kan je deze dus los vervangen en inleren. ik zou er niet te lang mee wachten straks kan je niet meer starten (hij slaat af omdat hij niet word vrijgegeven). een goede dealer zal er ongeveer 2,5 uur (a 81 ex per uur)mee bezig zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden