Ga naar inhoud

patrickk

Members+
  • Aantal items

    464
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over patrickk

  • Verjaardag 30-05-1978

Profile Information

  • Plaats
    hoorn

patrickk's Achievements

0

Community reputatie

  1. de deur heeft zichzelf al opgelost, hij deed opeens weer mee.
  2. hallo ik heb me accu los gehad en nu zitten er wat foutmeldingen in wie zou mij in de omgeving van hoorn kunnen helpen? o.a. schijnt dat er iets met de afstelling van de kleppen is, de rechter deur reageert niet meer op de centrale vergrendeling. wie o wie zou me kunnen helpen?
  3. wie weet wat dat kan zijn ik had mijn achterremmen vervangen en nu blijft mij abs lampje branden. en hoe werkt de abs bij mijn model precies, eventueel foto's er van misschien iets vergeten bij het plaatsen van mijn remmen? en aangezien hij gekeurd moet worden wil ik het wel verholpen hebben.
  4. ik zag er eentje me inhalen een rode en ik zag hem in mijn spiegel van mijn vrachtwagen, en het stond hem best goed (ned kenteken)
  5. dat moet ik ook toegeven dat de nieuwe passat het minst goed is gelukt van alle nieuwe vw's, kwa look maar vind hem nog steeds wel mooi.
  6. en had je nog foto's met de verlichting aan? ben benieuwd
  7. nou zoek de verschillen jetta us passat passat
  8. deze jonge mag zich wel degelijk specialist noemen werkt bij Nozon in Emmen,Heb vanmorgen contact met hem gehad hij gaat mijn wagen binnenkort ff doen ik zal dan ff foto's plaatsen We zijn zeer zeker benieuwd. Is het niet 75,= per ruit?
  9. maar valt het niet op allemaal alfa rijders die klagen
  10. hier een test van een 1.6 tdi bluemotion. en lees vooral de reacties eronder http://www.telegraaf.nl/autovisie/autov ... html?p=5,1
  11. zo even bij de polen gekeken want zij kopen alles op hier
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden