Ga naar inhoud

patrickk

Members+
  • Aantal items

    464
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door patrickk

  1. de deur heeft zichzelf al opgelost, hij deed opeens weer mee.
  2. hallo ik heb me accu los gehad en nu zitten er wat foutmeldingen in wie zou mij in de omgeving van hoorn kunnen helpen? o.a. schijnt dat er iets met de afstelling van de kleppen is, de rechter deur reageert niet meer op de centrale vergrendeling. wie o wie zou me kunnen helpen?
  3. wie weet wat dat kan zijn ik had mijn achterremmen vervangen en nu blijft mij abs lampje branden. en hoe werkt de abs bij mijn model precies, eventueel foto's er van misschien iets vergeten bij het plaatsen van mijn remmen? en aangezien hij gekeurd moet worden wil ik het wel verholpen hebben.
  4. ik zag er eentje me inhalen een rode en ik zag hem in mijn spiegel van mijn vrachtwagen, en het stond hem best goed (ned kenteken)
  5. dat moet ik ook toegeven dat de nieuwe passat het minst goed is gelukt van alle nieuwe vw's, kwa look maar vind hem nog steeds wel mooi.
  6. en had je nog foto's met de verlichting aan? ben benieuwd
  7. nou zoek de verschillen jetta us passat passat
  8. deze jonge mag zich wel degelijk specialist noemen werkt bij Nozon in Emmen,Heb vanmorgen contact met hem gehad hij gaat mijn wagen binnenkort ff doen ik zal dan ff foto's plaatsen We zijn zeer zeker benieuwd. Is het niet 75,= per ruit?
  9. maar valt het niet op allemaal alfa rijders die klagen
  10. hier een test van een 1.6 tdi bluemotion. en lees vooral de reacties eronder http://www.telegraaf.nl/autovisie/autov ... html?p=5,1
  11. zo even bij de polen gekeken want zij kopen alles op hier
  12. ja dat vroeg ik me ook wel af. maar toch dacht ik ook van ik gooi het er toch maar op
  13. ik denk dat ik iets heb gevonden weet alleen niet of ze in nederland zijn toegestaan zijn http://www.multimac.co.uk/home http://www.7zitter.nl/weblog/detail/gew ... -multimac/ en hier 3zits op mp dus wel ook in nederland http://link.marktplaats.nl/396979532
  14. patrickk

    VW Amarok

    deze uitvoering is ook strak, echt iets voor usa
  15. patrickk

    VW Amarok

    ik zie er een dakar 2012 in
  16. misschien voor de zekerheid alles nog maar een keer ontluchten
  17. ik drink nooit, maar dat stukje dat een dronken bestuurder zo je zoon/dochter schept. dat wil ik toch echt niet mee maken met mijn zoontje. ik zou niet willen weten wat ik dan met die bestuurder zou doen.
  18. ik zag op tv dat de hoofdsteunen ook naar voren kunnen afstellen dat vind ik wel fijn. omdat ze bij vw vaak te ver naar achter zitten. en een auto in 3d is altijd beter dan in 2d
  19. vw groep is de enige die niet echt last heeft van de economische problemen (kijk alleen maar naar die ene auto die duurder te maken is dan hij opleverd) voor die nieuwe hybride en elektrische auto's hebben ze zelfs een fabriek voor opgekocht
  20. ik vind eigenlijk dat er gewoon al een 6bak in moet voor mijn gevoel als ik naar het motor geluid luister. in het begin haalde ik soms 1:13 maar das nu ook 1:11, komt denk ik ook doordat je de auto beter doorhebt dus je voet sneller omlaag gaat. het mooiste was mijn golf III tdi variant ik reed op de a6 vaak gewoon 180 en het verbruik bleef 1:18 1000km op 55liter tank ging makkelijk. maarja ik ben een echte benzine rijder dus trok mij dat meer. dan maar meer verbruik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden