Ga naar inhoud

Arnout

Members
  • Aantal items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Arnout

  • Verjaardag 12-05-1978

Profile Information

  • Plaats
    Heemskerk
  • Interests
    M'n TL1000R, M'n 3C,

Arnout's Achievements

2

Community reputatie

  1. Kijk eens hier naar: http://www.carmodule.de/produkt_P16791_Spiegelanklappmodul.html Inbouw handleiding: http://www.carmodule.de/anleitung_downloaden_P16791_Spiegelanklappmodul.html Vond ik toen ik op zoek was hoe achteraf ingebouwde elec. inklapbare spiegels moest coderen in VCDS
  2. VCDS 11.2 beta en kabel 11.2 ervaring 0 maar helpen wil ik altijd.
  3. Woehoe... eerste vagcom mod is een feit! Halve bieg mod is gedaan!
  4. Thanks! Zal mn eerst mod zijn met VAGcom.
  5. Ik heb inmiddels vagcom... maar waar in vagcom set ik dit uit?
  6. Ik zou ook wel willen weten hoe dit gedaan kan worden.. heb wel US achterlichten, maakt dat uit?
  7. Gisteren bij Dreke geweest. Na niet al te lang zat het stuur erin. Alles ingeleerd en US running lights aangezet. Heerlijk stuurknopjes duwend terug gereden . . ik was he-le-maal blij . Dreke, nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en de behulpzaamheid!!
  8. Thanks voor de input, zal hem een PM sturen.
  9. Fopperr, Mag ik vragen welk percentage je hebt gekozen voor jou ruiten? Bedankt, Arnout
  10. Beste Edwin, Bedankt voor de input... ja zeker de accu los... liever klokje instellen dan zo'n witte plofzak terugduwen Ook bedankt voor je aanbod maar ik kies toch liever voor dreke (no offence). Mijn 3c is van 2006/07
  11. Ik rijd normaal gesproken veel in NL Be en FR voor mijn werk. Mijn 3 beste vrienden wonen gemiddeld 5 kwartier rijden bij me vandaan... dus afstand heb ik geen probleem mee. En ervaring is in deze denk ik wel erg handig. Binnenkort toch naar Zoersel voor het ophalen van een donor motorblok Als je zou willen helpen Dreke heel graag, mag ik je dan een PM sturen als ik de set binnen heb? Moet je gelijk je prijs maar even noemen! Klopt het dat de MFA bediening nu op het stuur gebeurd? ipv op de wisser hendel?
  12. Omgeving Rotterdam is absoluut geen punt... wachten tot na October.. hmm . Hex 12 heb ik wel liggen geloof ik. Ga ook eerst de airbag eraf te halen om zeker te zijn welke kabel ik nodig heb de C of de L? Eng klusje..brrr Ik vond nog een handige step by step op het duitse forum hoe dit te doen: http://www.passatb6.de/forum/viewtopic.php?f=30&t=20848&start=50#p208173
  13. Wat is niet in de buurt? Heb niet voor niets een diesel Is het veel werk? Nog speciale sleutels of doppen nodig? Moet ik ook nog zo'n airbag kabel hebben?
  14. Nieuw leven in topic... zojuist deze set gekocht nadat ik dreke een aantal vragen heb gesteld (Thanx Dre). http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180686715758 Geeeen idee hoe ik allemaal nog ga doen zonder vagcom (ook niet als ik het wel had) maar ik hoop met hulp van mede forum leden toch een eind te kunnen komen (insert big-eyed puzz in boots image here).
  15. Arnout

    Handrem 3C

    Klopt helemaal. Ik ben niet a technisch, maar ik ben wat huiverig voor vagcom. Zoals ik mn klanten ook adviseer, ga niet in het windows register "klooien" als je niet weet wat je doet. Er schijnen allemaal verschillende versies te zijn, hoe weet ik welke ik nodig heb etc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden