Ga naar inhoud

vdveen

Members
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Profile Information

 • Plaats
  Zwolle
 1. Nog even een snelle vraag, Met welke toetscombinatie op het airco bedieningspaneel kan deze terugezet worden in de basisinstelling?? Heb het forum is afgezocht maar kan het niet 1,2,3 vinden ,want hamertje tik is weer aanwezig.
 2. Als de trekhaak en de 13polige stekker goed is aangesloten ziet de auto de caravan en past hij hier het esp op aan.
 3. Zat zelf te denken met de handbediening weg te rijden en dan verder in de d stand door te rijden. Het gaat met name mij om het wegrijden ,vanwege het snelle doorschakelen,ligt de motor onderin te snorkelen,vandaar de info over andere gebruikers en hun ervaring
 4. In dit geval zal het om een vloeistof automaat gaan denk ik,dit lijkt mij ook aannemlijk om terug te schakelen. Ben benieuwd hoe hier de dsg rijders mee omgaan
 5. Iemand ook ervaring met een dsg en een caravan rond de 1600kg Word er met de hand geschakeld of op sport,of drive. Zitten we niet te snel in een te hoge versnelling??
 6. goed om te horen.we gaan het is in de groep gooien,en kijken of we het zelf gaan doen. Iemand nog tips
 7. Bedankt voor de info,ga hier wat mee doen. Zijn de rijeigenschappen met wegrijden ook vervanderd na het vervangen van het vliegwiel?
 8. betreft niet mijn eigen auto,die is idd door de vorige eigenaar aangepast bij TVS, Deze gaat over een collega rijder die met een soort gelijke auto rijd.
 9. Bakolie is bij de onderhoudsbeurt vervangen Oliepeil blijft netjes stabiel,geen stijgingen en van beurt tot beurt amper verbruik
 10. vdveen

  Codes terugroepacties

  Bedankt voor de snelle reactie voor de uitleg van deze codes. Topic kan dicht, Weet nu zeker dat er aan de dsg bak geen wijzigingen zijn geweest.
 11. Heb zelf geen idee hoe het zou zitten,weet van een massavliegwiel bij een normale handbak,dat er een druklager in zit,hoe dit bij een dsg zit een goeie vraag, misschien een mede forumlid enig idee,en of dit zelf te doen is om te vervangen?
 12. vdveen

  Codes terugroepacties

  Iemand een idee waar de volgende codes van zijn die vermeld zijn als extar werkzaamheden bij Passat 3c code 92b6 of 92M6 Code 23c4 Deze codes zijn bij een dealer te zwitserland in een ohb boekje aangevuld als werkzaamheden wie weet wat hier is uitgevoerd.??
 13. Brandstoffilter is de laatste beurt gecontroleerd,geen bijzonderheden te zien wat olie betreft,een kleine lichte viezigheid aan de binnenkant van het filter huis,maar niet schokkend,filter was niet doordrenkt van olie. Na een lange rit is er niks te horen,ook geen trekklachten als ik het in de tandempomp zou moeten zoeken. wel is er een lichte resonatie hoorbaar bij door acceleren op bijv de snelweg bij doorbelasten van de motor? Zoja als het vliegiwel is is dit een speciale uitvoering bij een dsg??
 14. Een mede passatrijder in de kenniskring heeft het volgende probleem wie heeft er enig idee of uitleg voor het volgende probleem, Bij koude motor-versnellingsbak,komt er een rammel uit de buurt van Bak-Motor die alleen wegvalt op het moment dat de hendel uit P of N is. Dit betreft een Dsg-met 2.0 tdi 6 bak. Kan het niet thuisbrengen,zit zelf te denken aan massavliegwiel maar kan de combinatie met de stand van de hendel niet thuisbrengen, iemand een idee?
 15. Kijk eens op deze link onderaan de lijst hier staan alle types stekkers: http://www.wijlhuizen.nl/NL/documentati ... rdozen.pdf
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden