Ga naar inhoud

OmePeter

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over OmePeter

Profile Information

  • Plaats
    Puerto de Mazarrón

OmePeter's Achievements

0

Community reputatie

  1. @dreke De uitlezingis 3C0 907 530 C Dus geen goede?
  2. Welke gateway moet ik dan hebben, en waar is die tegen een redelijke prijs te krijgen.
  3. OmePeter

    Hercoderen radio

    Onlangs tweede hands een RCD510 aangeschaft ter vervanging van een RCD300. Na veel lezen op dit board heb ik begrepen dat de radio ge hercodeerd moet worden. Zonder hercodering blijft er een stroompje lopen waardoor de accu leeg raakt. Er is hier iemand met een Vag-com. We kunnen uitlezen, veranderen maar we weten de code niet van een RCD510. Kan iemand mij hierbij helpen?
  4. Bedankt voor alle moeite. Een set kost hier ongeveer 120 euro. Maar ik heb hier een hoop van geleerd. Voor ik ergens aan begin toch maar even mijn voelhorens op dit board uitsteken.
  5. Dit is wel heel erg duur. Dan maar geen parkeersensoren. Maar bedankt.
  6. @dreke Het liefst heb ik het helemaal compleet. In dit deel van Spanje is op dat gebied niets te verkrijgen, en ben ik op Murcia aangewezen wat ook niet echt goed is. Dus als je het hetzelfde kunt maken als orgineel, dan graag. En even laten weten wat de kosten zijnmet opsturen naar Spanje. Vast bedankt.
  7. OmePeter

    Parkeersensoren

    Voor mijn Passat Advance 2.0 TDI 103 KW bj. 2007 zou ik graag parkeersensoren willen hebben. Nu heb ik me met de aanschaf van een trekhaak al vergist in de kabelset(canbus). Waar moet ik rekening meehouden om een en ander goed te laten werken? Moet dit aangesloten worden op de radio of appart?
  8. @dreke Wat zit er verder bij het stuurapparaat aan kabels en zo? En wat moet het gaan kosten?
  9. Dus altijd een kabelset met canbus aansluiting, voor de veiligheid. Bedankt voor het antwoord.
  10. Onlangs een Passat Advance 2.0 TDI 103 KW bj. 2007 gekocht. Als fervent Opel rijder is dit toch wel een openbaring. Een trekhaak en een universele kabelset(zonder aansluiting op de canbus) gekocht. Toen ik deze er onder wilde laten zetten kreeg ik te horen dat de kabelset niet geschikt was. Ik zou er problemen met de abs en esp mee krijgen, omdat de auto niet weet dat er een caravan aangekoppeld zit. Aangezien ik in Spanje woon en het spaans nog niet goed beheers begrijp ik de uitleg hierven niet goed. Kan iemand mij hiermee helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden