Ga naar inhoud

Murat

Members
  • Aantal items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Murat

  1. Zondag kabelboom vervangen. Sinds vervanging van kabelboom heb ik 200 km gereden en motor stottert niet meer. Pakking niet vervangen maar t lijkt alsof het een beetje lekt. Vandaag motorkapjd weggehaald een schoon gemaakt. Komende week effe checken of er olie lekt.
  2. zit daar ergens nog een pakking wat vervangen moet worden? Ik ga t namelijk zondag kabelboom vervangen
  3. Vraagje, moet je de koppakking nog vervangen bij het vervangen van kabelboom van cilinderkop? gr, Murat
  4. Opgelost! Het was de relais wat onder de motorkap zit
  5. Murat

    wrijving geluid

    Ik heb nog geen tijd gehad, Barry heb je het kunnen oplossen?
  6. Murat

    wrijving geluid

    Hoe kan ik dat oplossen, weet iemand dat?
  7. Murat

    wrijving geluid

    en nu? Geluid_x264.mp3
  8. Murat

    wrijving geluid

    zo klinkt het... Geluid.wmv
  9. Hallo, heb twee sleutels met afstandsbediening waarvan een van +/- 10-15 meter reageert maar die andere reageert net van meter of twee. Heb de batterij vervangen/verwisseld maar probleem is er nog steeds. Ik ga ervan uit dat er iets is met de tweede sleutel maar wat kan het zijn? Hoe kan ik dit oplossen. Weet iemand een oplossing? mvg, Murat
  10. Murat

    wrijving geluid

    als ik naar links of rechts draai (kort)
  11. Murat

    wrijving geluid

    Hi René, is het wrijving geluid opgelost ? Zo je hoe, heb namelijk zelfde probleem met mijn passat 2003 Mvg, Murat
  12. toch maar een relais 202 gekocht voor onderweg, tot nu toe start die gewoon.... Ik vraag me echt af of een begin verschijnsel van iets is of toevallig een vreemde storing die niet uit te lezen was....
  13. Gisteren kon ik weer 5 -6 keer de auto niet starten bij warme motor, als ik 't sleutel draai en voorgloeilamp brandt niet wil die niet starten en na paar keer zelfde handeling uitvoeren en dan brand voorgloeilampje kan ik weer starten. Ik snap er niets meer van..... Bij de garage heeft de monteur bij voorgloeien accu en kabel gemeten en dat was oke Wat kan ik het beste doen?
  14. weet iemand toevallig waar de hoofdrelais is en welk nummer dat heeft, heb net gebeld met Jaap (uit Urk) en hij had het over dat de hoofdrelais misschien zou zijn.
  15. Kom net van de dealer en die konden relais 109 niet in hun systeem vinden. Ik heb net relais 202 eruit gehaal en kan auto gewoon starten. Ik ga binnenkort op vakantie en als er onderweg auto niet start, wat kan ik dan het beste doen (Anwb bellen kan altijd )?
  16. vandaag naar een garage geweest en toevallig voor de garage startte mijn auto even niet en daarna weer wel. Wat mijn opviel was dat de gloeilampje niet brandde toen die niet wilde starten, meteen daarna ging me gloeilampje branden en hij startte. Monteur gaf aan dat het met de startrelais 109 te maken had (onder het stuur). Kan dat kloppen? Zo ja weet iemand 't productcode?
  17. ik heb vandaag mijn rechter homokineet laten vervangen en nog niet veel mee gereden, maar 't probleem lijkt/is opgelost.
  18. Haha geen koek gezien, maar Murat had zijn zoon bij zich misschien dat ie er meer van weet . We zijn trouwens ook niet aan de koffie toegekomen, doen we een andere keer nog wel. Dat gaan we zeker nog wel doen..
  19. Ik bedoel wel rondgaan maar niet aanslaan bij het omdraaien van de sleutel, maar tot nu toe doet die gewoon. Het moet toch een begin verschijnsel zijn van iets...
  20. Martijn nog bedankt voor alles, ik heb het nog nagevraagd en warme start correctie is wel uitgevoerd. Vandaag heb ik aardig wat gereden maar hij start gewoon.....
  21. heb net ergens wat gelezen over temperatuursensor, zou dat het kunnen zijn? Op moment dat voorgloeilampje brand kan je gewoon starten maar bij warme motor brand dat natuurlijk niet waardoor je niet kan starten dus temperatuursensor?? Kan je toevallig temperatuursensor via vagcom uitlezen? Zo ja wat kost zoiets?
  22. nee is vol , heb net geprobeerd en start nu wel. Zou het zo kunnen zijn dat de motor warm is dat je niet kan starten door iets?
  23. Hoi, ben net gebeld door mijn vrouw en ze geeft dat de auto niet meer start, het begon met moeilijk starten en nu niets meer ( je hoort wel geluid als je wilt starten en accu is niet leeg). Wat kan het zijn? Iemand een idee of ervaring?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden