Ga naar inhoud

passat99v

Members
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over passat99v

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht

passat99v's Achievements

0

Community reputatie

  1. Mijn probleem met de CV zijn begonnen nadat ik de batterij had vervangen van de AB van de centrale vergrendeling. Nu kan ik hem niet gebruiken. Met de sleutel kan ik alleen de bijrijdersdeur openen en sluiten. Ik heb de indruk dat de AB niet communiceert met de CV. Hoe kan ik het werkend krijgen? Is het te doen of moet ik naar Frank/Apeldoorn?
  2. Is dit probleem opgelost ? Ik heb ook problemen met de centrel deurvergrendeling van mijn Passat(bj 1999). Mag ik de contact gegevens van Frank aub.
  3. Ik heb de onderhoud laten doen. Er was niet zoveel verlies van de koudemiddel. Maar wat er uitkwam was heel erg vies(groenig). Nu loopt de clima zoals het hoord In ieder geval heb ik de indruk dat het airco lucht iets vrisser/schoner is. Ik wil toch even melden - topic can be closed.
  4. Dank je wel voor je reactie. Het lijkt me wel zinvol om de onderhod te laten doen...
  5. Dag Passatrijders, Mijn passat van 10-1999 is voorzien van climate control airco. De airco werkt goed en ik heb ook een selftest gedaan - er kwamen geen foutcodes te voorschijn. Tijdens de APK's is hij ook getest. Maar een echt onderhoud is nog nooit gebeurd - voor zover ik weet ! Maar nu, mijn vraag is: is er een onderhoud nodig ? Zo ja, wat houd dat onderhoud precies in en wat zou dat kosten (indicatie) ? Heeft iemand ervaring met Bosch Service i.v.m. de onderhoud van airco - het wordt aangeboden voor 75 euro via een advertentie in de lokale krant. Alvast bedankt voor jullie tips en advies. Met vriendelijke groet, Ajay.
  6. inmiddels naar de garage om de hoek geweest. hij zal donderdag ochtend even naar kijken. ook naar de VW-garage geweest - zij willen de slotmotor vervangen - kosten 220 euro hoe kan ik op een makelijke manier achter komen of er een forumlid in de buurt van utrecht zit?
  7. Is het makkelijk om de slotcylinder te demonteren? Ik ben niet-technisch
  8. Ja, ik bedoel de achterklep. Een paar maanden geleden was de gasdrukveer van de achterklep vervangen. Is het mogelijk dat toen hebben ze misschien de kabels aangeraakt waardoor nu deze storing optreedt? Opmerkelijk is wel dat de slot vast zit - met de sleutel kan ik hem helemaal niet draaien. Ik heb geen verstand van maar het lijkt me wel dat mechanisch gezien moet het toch werken met de sleutel.
  9. Dag allemaal, De achterdeurslot van mijn passat zit vast - in het openstand. Met de autosleutel kan ik hem niet draaien. Met de centraledeurvergrending werkt het ook niet - hij gaat niet op slot - alle andere deuren werken goed met CV. Weet iemand de oorzaak hiervan en hoe kan dit opgelost worden? Groeten/Ajay.
  10. Is dit besmetelijk ik heb het zelfde probleem met de achterdeur.
  11. Heel mooi Ale je nog foto's nodig hebt heb ik net een foto van mijn passat neer gezet in mijn galerij. Hier: gallery/image_page.php?album_id=1045&image_id=6668 Groetjes, Ajay.
  12. Wij kunnen onze stem/protest laten horen bij Consumentenbond, ANWB en Den Haag(Eurlings of zo) etc. via een e-mail aanval vanuit alle autogebruikersforums. Of is dit geen goed idee? We hebben tenminste iets gedaan.
  13. Gisteren heb ik de Conti ECO Contact 3 laten monteren bij Euromaster/Nieuwegein. Mijn passat rijdt weer als een Passat . Ik heb toch alle vier banden laten vervangen hoewel ik alleen voorbanden nodig had. De achterbanden wegens de scheuren - de man zei dat het uitgedroogd was en daarom hoger kans op een plaate band te krijgen. Deze Euromaster vestiging gaaf een vertrouwde/goede indruk - nette werkplaats en een zorgvuldig behandeling. En hij wist ook dat er weinig te doen was op een passat qua uitlijnen. Tot slot een kleine vraag over de markeering op de banden. Op de drie banden zie ik een rode stip - wat betekent dit? Bedankt voor alle reacties, Ajay.
  14. Marcel: met zijkanten bedoelde ik inderdaad de wangen van de band (dus de recht opstaande gedeelte waar het merk en type aanduiding op staat vermeldt). ik zie wel de scheuren in een begin phase... Met dit koud weer ga ik denk nu niet mijn banden laten vervangen. Mijn passat staat bedekt met sneeuw...kan beter wachten tot het weer weer beetje 'normaal' is. Bedankt voor de reacties, Ajay.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden