Ga naar inhoud

NiHiels

Members+
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over NiHiels

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Leeuwarden

NiHiels's Achievements

0

Community reputatie

  1. Zo dat is snel, Thanks!!
  2. NiHiels

    Wat voor olie 1.9tdi 2006

    Korte vraag, wat voor motorolie kan ik gebruiken voor een 1.9tdi uit 2006? Het gele lampje brand namelijk.
  3. NiHiels

    Geldlade

    Het is gelukt, de buit is binnen! Toch weer even 2 euro (na een klein uurtje pielen), maar belangrijker, rotondes worden weer leuk Het is uiteindelijke gelukt met een dunne vijl met daarop wat duct tape, erg MacGyverig @Dieselgriezel, dank voor de link. De foto's hebben me erg geholpen. @Meestalmartijn @wufke ik bedoelde inderdaad dat knopje.
  4. NiHiels

    Geldlade

    Nouja, bijna dan Ik merk dat wanneer ik rotondes neem, dat er geld achter de twee lades bij het gevaren-driehoek-knopje zit. Hoe kan ik deze lades eruit halen?
  5. NiHiels

    Hoofdmenu openen

    Vandaar. Dank voor je antwoord! Ik zal binnenkort eens kijken of iemand de koffie klaar heeft staan
  6. NiHiels

    Moeilijke koude start

    Ik laat hem altijd even voorgloeien. Met deze temperaturen is na 1 sec het lichtje uit. Hiervoor heb ik geen diesel gehad, heb wel regelmatig met een diesel gereden maar dat was een TD5 en is volgens mij niet te vergelijken met een 4 cylinder.
  7. NiHiels

    Hoofdmenu openen

    Aha, dat maakt een boel duidelijk. Ik ging ervan uit dat in het onderste deel dan het menu werd weergegeven, aangezien dit gewoon een dynamisch display is. Ik hoopte de instelling voor de duur dat de lampen branden wanneer de auto op slot is gedaan aan te passen. Kan aan mij liggen maar het stond niet zo duidelijk in het instructieboekje
  8. NiHiels

    Hoofdmenu openen

    Volgens mij een half scherm, bovenin een aantal vaste icoontjes (deuren open e.d.) en onderin data over bv de rit/reis, axiradius en 'gekwinterbandenpiepje' (kan deze trouwens alleen op 0 of uit zetten, krijg deze ook niet hoger ingesteld).
  9. NiHiels

    Moeilijke koude start

    Ik heb mijn Passat nog niet zo lang maar wat ik tot nu toe heb gemerkt is wanneer hij een koude start maakt, de motor dan een 2 a 3 tellen wat lastig loopt. Lijkt net alsof hij op 3 poten loopt. Na die paar tellen is het goed. Kan dit kwaad?
  10. NiHiels

    Hoofdmenu openen

    Ik ben al een uur bezig maar kom er niet uit, hoe kan ik het hoofdmenu openen? In het instructieboekje staat dat het via de 'a' knop(ok/reset) van de ruitenwisserhendel moet en vervolgens kun je via de tuimeschakelaar door het menu. Ik krijg echter met geen mogelijkheid het hoofdmenu geopend. Wie weet wat ik verkeerd doe?
  11. @Fopperr, de verkoper had daar geen antwoord op, dat moest nagekeken worden. Voor een deel garantie (50% op motor en bak voor 3 maanden), de kans dat er iets gebeurt in die korte periode wanneer de garantie van kracht is is zeer klein (statistisch gezien ). @Razor0ne, @passat2010, dank jullie wel! foto's komen er tzt aan!
  12. Het is inderdaad geen snelheidsduivel; het verschil tussen de 1.9tdi en 2.0tdi is zeer groot. Kijkend naar het vermogen heeft de 2.0 uiteraard de voorkeur. Er spelen alleen nog wel andere dingen mee en de 1.9tdi die ik nu heb gekocht is zeer aardig/netjes. Netter dan de 2.0tdi's die ik heb gereden ("vocht in knipper vd spiegel, trillende koppeling, pruttelende airco, beschadigd interieur, oxiderende b-stijl) en dan ga je afwegen en kijken wat voor jezelf belangrijk is. Aangezien 80% op 100km/h en 80km/h wegen gereden zal worden staat vermogen voor mij niet op de eerste plek. Een nette staat vind ik minstens zo belangrijk in mijn geval. De meeste opties zijn zelf later wel toe te voegen. Problemen zijn altijd incidenten, kijkend naar de grote getallen kunnen ze wel iets zeggen over bepaalde types/soorten maar je hebt altijd te maken met een opzichzelfstaande auto en geen gemiddelde. Wel wil ik natuurlijk zo mijn mogelijk problemen met de Passat, dus dit in combinatie met nette auto die ik tegen kwam was de keuze eigenlijk snel gemaakt. Zodra ik hem hem maak ik een paar foto's!
  13. Bedankt voor jullie reactie. Dit heeft me zeer geholpen/ondersteund in mijn keus; vandaag is de knoop doorgehakt! Het is een 1.9Tdi uit 2006 geworden! Nog even wachten en dan kan 'ie opgehaald worden. Kan niet wachten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden