Ga naar inhoud

Michelangelo

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Michelangelo

  1. Gewoon als iso met Imgburn. Zie plaatje, als er bij 1. geen 1x 2x of 2.4x staat ondersteund je brander deze snelheden niet (icm media), ondanks dat je bij 2. daar wel om vraagt cq. dat gewoon in kan stellen. Daar ging ik ook de mist in .... Alles sneller dan 2.4x werkt simpelweg niet. Succes!
  2. In een stoffig winkeltje een paar maxell's gevonden die wel op 2.4x wilden ... Draait als een trein dus! Remkow bedankt, zonder je Nero tip had het me niet opgevallen cq. had ik niet verder gekeken dan mijn neus lang was (Op lange termijn wordt dit lastig natuurlijk, langzame branders en media zijn een uitstervend ras ....)
  3. Google google google, nu ik weet wat booktype is blijkt dat ik dat (bij mijn brander) niet kan instellen. Zal er sowieso 1 met Nero maken, je weet het nooit ... (alhoewel ik uit ervaring weet dat imgburn veeel beter is dan Nero, dus het zou me verbazen) Edit: Hij staat overigens op DVD-Rom (alle drie de varianten) Edit2: Hmm, ondanks het vragen naar 2x speed brand hij met 4x, het was me al opgevallen dat img net zo lang deed over het branden op 1x als op 2x (!) ... het lijkt er dus op dat die ook gewoon in beide gevallen 4x deed. Eerst dus op zoek naar een schijf die echt 1x kan branden.
  4. Imation DVD+R DL met IMGBurn, zowel op 1 als op 2x speed. (Aopen brander dacht ik) Ik las hier (of elders) over het feit dat beide balkjes (snel) vollopen en dat dat blijft loopen, aangezien ik de bovenste op max 25% visueel zie zeurde ik er ff over door...
  5. Ik weet dat ie doorloopt, alleen het bovenste balkje is nooit vol te zien (voor zover dat ff snel in beeld is dus) dus ik vrees dat het niet werkt ... anders zijn de map dvd's niet goed en dan houd het op (ga geen nieuwe brander kopen voor dit project natuurlijk)
  6. Heb me er ook even in verdiept en na een succesvolle update naar SW30 loop ik vast op de unlock ... De bovenste gele balk maakt geen complete loop, maar ongeveer het eerste kwart (lastig te zien zo snel) de onderste loopt wel vol (of bijna, net zo lastig) en wordt afgewisseld met de welbekende ''plaats juiste dvd..'' melding. Wat doe ik fout, volgens mij ehhh niets maar hulp zo toch fijn zijn
  7. Het viel mij ook op (overigens ook dat de navi gaat ratelen, wss omdat die weer 'aangezet' wordt door de BT connectie) tijdens een lange zit in de auto om alle functies eens te bekijken. Ik heb hem op 1 minuut sluimer gezet onder weergave modus, dan is het scherm in elk geval 'uit'. Wilde hem eerst steeds in het dash kastjes leggen, maar dan moet ie er eerst op, dan verbinden met de UHV en vervolgens de telefoon zoeken via BT, dat gaat leiden tot weinig gebruiken. Wellicht is het ook een oplossing voor jou, display gaat toch aan als je gebeld wordt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden