Ga naar inhoud

Devilkem001

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Devilkem001

  1. Dat ik hem ook al eens gehoord. Wat is het "koppelingscilinders ontluchten" juist precies? Wat doet het?
  2. Wat bedragen de kosten ongeveer als deze gesynchroniseerd is? Btw er is genoeg vloeistof aanwezig.
  3. Ik heb een passat tdi 130pk (bj 2002). Maar heb al sinds een korte tijd een versnellingsprobleem. Telkens als de auto al 5 minuten rond heeft gereden (een beetje is opgewarmd), blokkeert men eerste versnelling. Ik probeer van neutraal naar het 1e te duwen, met kracht, maar er is alsof iets dat men koppeling blokkeert?? Het gebeurt alleen als ik volledig stop. Ik heb wel een tijdige oplossing gevonden en dat is dat ik men auto laat uitbollen, voor dat ik hem dan zonder problemen in de 1e kan zetten. voor de rest werkt men koppeling goed. Heeft iemand hier ervaring mee? en hoeveel het me zal kosten?
  4. Ik had het zelfde probleem en gisteren was die intercooler buis losgesprongen (met een luide knal). Ik heb die meteen naar de VW dealer laten slepen. Het onderdeel zelf kost zo'n 38 euro zonder werkuren bijgeteld. Maar ik zou toch suggereren dit toch snel laten nakijken voor je hetzelfde als mij meemaakt.
  5. Het was me gisteren ook overkomen op weg naar huis. (autosnelweg dan nog wel hé) Het was wel schrikken. Ik reed nog pas de autosnelweg en ploff.. auto valt uit en geen vermogen meer. Ik probeerde opnieuw te starten en proberen door te rijden, maar gaf een enorme zwarte rookwolk. Het was te gevaarlijk voor de andere bestuurders. Dus ik kon niet meer voorruit. Ik dacht onmiddelijk het ergste. (dacht dat men distributieriem gescheurd was). Maar toen heb ik die gewoon laten slepen tot volkswagen. Toen heb ik thuis liggen surven en ben op deze forum terrecht gekomen en heb gezien dat 6bakker dezelfde heeft meegemaakt. Dus heb ik ineens mijn garage ingelicht dat ze de buis van de intercooler moesten nakijken en idd dat was het probleem. Het onderdeel zelf kost toch zo'n 38 euro en de werkuren moet nog berekend worden. Ik mag die straks nog afhalen. pfew oke, dus alles totaal met werkuren inbegrepen is het 90,00 euro's incl. btw
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden