Ga naar inhoud

marten3c

Members+
  • Aantal items

    102
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over marten3c

  • Verjaardag 14-07-1983

Profile Information

  • Plaats
    gorredijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

marten3c's Achievements

0

Community reputatie

  1. als het weinig koste, reed iedereen ermee.
  2. ik vind em best anders dan de standaard lease rijders catergorie. mijn auto is de vorige eigenaar niet zo zuinig op geweest, (kwa kleine parkeerschades) dus daarom besloten om alles direct maar te vervangen door R-line. het moest immers toch gespoten worden. ik vind em geslaagd... en vooral in wit!
  3. het verschil met betrekking tot de side-skirts bedoel je?
  4. nee hoor, R/line sideskirts. heb het over model 2012 B7. vorige week besteld en ze liggen nu bij de spuiter.. ook complete voorbumper en achterbumper, alle lijsten grilletjes etc heb ik besteld bij de dealer.. al met al een flink bedrag. maar goed, gebruikt vind je het gewoonweg niet!
  5. zou het klotsen mischien de brandstoftank kunnen zijn? water in je bumper is niet mogelijk.
  6. Mijn 170pk gaat binnenkort naar Vvt in Marum voor een chip. 200+ Pk zal geen probleem zijn. Zal mijn ervaring delen met jullie. Vvt heeft mijn 1.6tdi dsg7 caddy gechipt naar 156pk en 320Nm koppel. Mijn vorige golf variant 2.0 TDI 140pk was gechipt naar 186 Pk en 401Nm koppel. En dat reed zeer fijn.
  7. Voor de skirts is 1 bestelnummer voor, dan krijg je de hoekstukken er gewoon bij, ik heb deze week R-line skirts bij de dealer besteld voor mijn Passat. €175,- per stuk. Waren kompleet, hoeft niets extra's meer bij.
  8. waar is die R36 gril dan. dit is een R-line gril. staat wel super, daar zal ik niks van zeggen
  9. dit gaat nooit passen, ik wil wel even een foto zien hoe die gril er bij jou in zit giromaat. R36 gril is ong 3 cm breder dan de sparing van de originele 3C bumper.
  10. een R36 gril gaat nooit in je originele bumper passen. gril is groter. ong 3 cm breder dan originele gril.
  11. als je hem op slot doet gaan de dicht, niet open..
  12. dat rooster is heel anders als van een gewone bumper, word ook heel anders bevestigd, mistlampen zijn er voor een R36 niet te krijgen,
  13. ik heb vandaag een originele R36 achterklep spoiler binnen gekregen (voor variant) super vet, nu nog een remlicht die er in past en even in de kleur spuiten natuurlijk.
  14. sjong, dat was mij ook nog niet opgevallen, zal op een witte (lichte) auto meer opvallen als detail als op een zwarte auto.. maar idd goed opgemerkt hiddem.. groet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden