Ga naar inhoud

Hackerbilly

Members
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hackerbilly

  1. Hallo, Heb ook dezelfde motorstoring uit laten lezen oorzaak gloeibougies. Alle vier vervangen weer dezelfde melding. Kan iemand mij vertellen waar dat relais zit dat ook vervangen moet worden. En waar ik dat kan bestellen? Groet Gerrit
  2. Hallo medeleden, Heb ooit op dit forum een side een duitse side gezien hoe je dingen moet in en uitbouwen met foto.s erbij. Kan deze side niet meer terugvinden wie weet de link nog? Gaat nl om de voorbereiding voor het wisselen vd tandriem van een passat 2.0 tdi 2005? Groet Gz
  3. Beste forumleden, Kan iemand mij vertellen of de dakdragers van een Passat 3B ook op een 3BG passen? Het betreft een Sedan. BVD.
  4. Wat voor stroring was dat dan voor 2000 euro???
  5. vd Brug Drachten vd Brug Heerenveen Heerenveen belachelijke inruilprijzen en hoofdprijs voor eigen auto. Heb er mijn passat 3c wel gekocht omdat hij er een half jaar later nog stond en er na vele uren onderhandelen toch zijn uitgekomen ,maar ben niet van plan mijn volgende auto er te kopen.Plus na afloop gezeik over de binnenverlichting die het nooit gedaan had en volgens de verkoper niet onder de garantie viel. Ben toen bijna ontploft en na een stevige woordenwisseling toch een nieuwe unit ingekregen + APK niet gedaan terwijl dat wel was afgesproken. Al met al het is omdat je Passat wilt rijden anders kwam ik noooit weer bij een dealer.
  6. Auto zal er zeker van op knappen vooral de velgen die er nu inzitten kan echt niet op zo,n klasse bak. Verlagingsveren van dat merk zegt me niks is hier ook enige info over moet mijn passie nl ook nog verlagen.
  7. Heb hetzelfde maar alleen bij zwakke zenders.
  8. Hoeveel werkuren is de garage hiermee bezig zodat ik enige prijsindicatie heb ?
  9. Hackerbilly

    Gezocht Monteur

    Ben op zoek naar iemand in de omgeving van Dokkum die een paar verlagingsveren voor mijn Passat 2.0 TDi 3C kan monteren. ( of eventueel een garage die mij een prijsopgaaf kan geven) Groeten G
  10. Rijdt met mijn 2.0 Tdi 140 pk 1:15 /1:16. Gerrit
  11. Kan iemand mij vertellen waar ik verlagingsveren kan aanschaffen. Ben in het bezit van comfortline 2.0 TDI 235/45/70 Monza maar moet eigenlijk iets verlaagd worden. Voor Tips houd ik me gaarne aanbevolen.
  12. Heb precies hetzelfde meegemaakt kreeg voor mijn sportline uit 2002 met 130 pk ook zo,n schandalig lage inruilprijs. Dat het niet meer aantrekkelijk was om een poging te doen tot onderhandelen. 4 weken later weer naar de dealer en zijn we er toch eindelijk uitgekomen.Rijdt nu in passat 3c tdi 140 pk. Success met je mazda maar je volgende auto zal wel weer een vw zijn.
  13. Koop wel een originele want de imitatie is niet gedraaid en fluit als een gek!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden