Ga naar inhoud

Ruubje

Members+
  • Aantal items

    216
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ruubje

  • Verjaardag 09-03-1987

Profile Information

  • Plaats
    Amerongen

Ruubje's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik ben stiekem erg blij dat ik niet meer in het bezit ben van m'n 3C. 1000km voor ik hem weg deed was m'n turbo (van 20.000)km ook al kapot... Bij mij is ook echt alles 3x vervangen! Sucees met jouw apparaat! (waar haal je het gedult van daan???)
  2. Tsja, ieder z'n ding! Maar als ik het allemaal had geweten, was ik destijds lekker bij m'n 1.9 tdi gebleven!
  3. Ruubje

    Ruitenwissers 3C

    En wat kosten ze bij de stealer dan?
  4. BM-Onderdelenshop heeft het in mijn vorige auto gedaan! Maar t is een dure klus, en of het de moeite waard is?
  5. Ruubje

    winterbanden

    Overmorgen... Echt staal... Volgens mij ziet het er niet uit
  6. Die kennis had ik inderdaad ook al in het bezit... Zal wss ook niemand t ooit geprobeerd hebben! Haha
  7. Maatje van mij doet zijn golf v de deur uit, en laat hem nou net winterbandjes met velgen hebben... Echter 15inch, past dat? (zal wel niet )
  8. M'n maatje heeft een golf iv uit 2001! Bleek een storing te zijn geweest in een electrisch ding! Maar dat zoiets mogelijk is! Echt gevaarlijk opzich! Passat staat nog steeds stil! Hahaha! En over 1 week komt m'n vriendin weer terug
  9. Hahaha... Nee, ik ga geen bots autotje spelen! (zonde van de passie ) Maar, erhm... Ik ben sinds 2 weken als de dood voor airbags! Bij een maatje van me sprongen ze zomaar (hij deed de auto dicht POF)! En vanaf dat moment durf ik niet in mijn auto te rijden! Rijd dus nu in een peugeot 106 van mn vriendin, dies toch op vakantie...
  10. Ik wil de aibags uitschakelen van mijn auto. Is dat mogelijk? of staan / zijn die altijd geactiveerd?
  11. Ruubje

    1.8 T of 2.0

    Tsja... Voor mij is de keuze ook niet zo moeilijk! Eens turbo = altijd turbo! Ik wil geen turbo loze auto's meer (of het moet een dikke BMW M5 / M6 Audi RS4 / S8 etc zijn..)
  12. En toen kreeg ik ook nog eens lekker een factuur van de laaste leen auto... Wat denken ze nou zelf? Hun hadden mijn auto nodig voor het repareren van de stoelverwarming... (staat wit heet v/d stoom hier...)
  13. Gister avond tijdens een bbq met iemand staan praten die ook zulk soort "gezeik" heeft gehad. Hij bewonderd dat ik zolang gedult heb getoont! (ben minstens 20x terug geweest). Maar hij zei al, schakel nu alvast een jurist in etc, licht hem alvast in, dan is die al op de hoogte. En die persoon kan je de nodige tips geven. Toen ik vertelde dat m'n werkgever zeer waarschijnlijk het woord gaat doen, zie die verstandig. Omdat ik mijn gedult niet meer kan bewaren, hehehe... Kortom, morgen maar eens even bellen naar de verzekering etc!
  14. Gewoon nettjes zoiets, mooi detail! Alhoewel ik zeer waarschijnlijk voor een R32 / R36 stuurtje ga! Meteen een fijn stuur erin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden