Ga naar inhoud

worker

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door worker

  1. Ja lekker die productiestop. Die van mij zou net deze week geproduceerd worden. Maar ach aan de andere kant, wat is een weekje op een mensenleven? 8) En 'het bezit van de zaak is het einde van het vermaak!
  2. De oorzaak in deze was de door jou bestelde RNS510. Bij het bestellen van mijn auto, eind november, werd aangegeven dat er 4 weken vertraging in de levering zou zijn i.v.m. slechte leverbaarheid RNS510. Ik kon de auto 4 weken sneller krijgen zonder RNS510, echt niet dus! Vorige week heb ik begrepen dat de leverproblemen inmiddels zijn opgelost, dus levering ongeveer 4 weken eerder! Klopt wel ongeveer met jouw verhaal.
  3. Met een gemiddelde van 160 km/u rijd je echt hard! Ik vind rond 170 - 180 km/u kruissnelheid wel lekker rijden, als het niet druk is. Maar dan moet je toch nog regelmatig van het gas. En Hiddem! Opletten moet je altijd
  4. Voelt de auto dan niet prettig aan, of vind je het gewoon te snel gaan? Ik heb juist de ervaring dat de passat in tegenstelling tot een golf als een blok op de weg ligt.
  5. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de omstandigheden en drukte, maar ik vind 180 km/uur goed te doen. Soms een beetje harder om te kijken wat ie kan en vaak langzamer vanwege de snelheidsbeperkingen of ander verkeer.
  6. Bolleke en VWnuts, luisteren jullie toevallig ook veel naar 538? Misschien lag het probleem daar wel
  7. Volgens mij is er wat anders aan de hand. Ik heb nu tijdelijk een Passat met RNS300 en afgelopen maandag viel me op dat er ook bijna geen meldingen waren, stond toch wel een paar km file! Eerder had ik op 'topdagen' meer dan 50 meldingen.
  8. Niet standaard, zit in winterpakket.
  9. Ik d8 dat er voor een Hobby alleen een Mercedes mocht!
  10. Same here. Ik heb een Passat Highline 2.0 tdi uitgezocht, met natuurlijk executive plus pakket dus RNS510. In tegenstelling tot eerdere berichten wordt het nu op zijn vroegst week 16. Kan niet wachten tot ie er is, tot die tijd is het 'behelpen' met een 1.9 tdi trendline business edition. Ik ben erg nieuwsgierig hoe de gok mocca-anthraciet i.c.m. latte macciato interieur gaat uitpakken. Heb het nog nergens gezien, alleen in de boekjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden