Ga naar inhoud

novello

Members+
  • Aantal items

    141
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over novello

  • Verjaardag 02-05-1966

Profile Information

  • Plaats
    Leerdam
  • Interests
    Auto's, muziek, skien

novello's Achievements

0

Community reputatie

  1. novello

    DSG Launch Control

    DSG in sport, goed naar 't stoplicht kijken en plankgas geven bij groen Da's mijn methode, de DSG is zo bloedsnel icm 140pk diesel dat het een lieve lust is
  2. Inmiddels ben ik er wel een beetje aan gewend. Je kunt ermee spelen. Ik heb een DSG automaat. Als je de auto stilzet en op autohold stil laat staan (direct rempedaal loslaten na stilzetten) dan blijft de motor draaien en heb je geen last. Ik ben nog steeds niet overtuigd overigens. 't Zal wel zuiniger zijn, maar 't voelt gewoon raar.
  3. Inmiddels een beetje gewend. Je kunt er ook wat mee spelen. Als je de auto op autohold stilzet met de rem (dan blijft de remdruk gehandhaafd!) en de rempedaal loslaat, dan blijft ie gewoon netjes lopen. Handigheidje..... Wordt vervolgd. (Verder een fantastische wagen!!)
  4. Wat zijn jullie ervaringen met de start/stop functionaliteit? Ik heb er wat gemengde gevoelens over. Blijf het een raar gevoel vinden dat de motor bij ingetrapt rempedaal ineens afslaat als je voor een stoplicht staat. De airco werkt dan ook niet meer volgens mij...enfin....Ik heb over heeeeel veel zaken een zeer tevreden gevoel in mijn nieuwe passie, maar deze functie zou ik makkelijk kunnen missen Wellicht doe ik iets verkeerd, of heb ik langer nodig om eraan te wennen...maar hmm....ben niet echt gecharmeerd. Kortom, wat zijn jullie ervaringen? Voor degenen die VAGCOM expertise bezitten...is de functionaliteit om te schakelen? per default "uit" in plaats van "aan" ?
  5. Hey Hans, Levertijden zijn 4 weken (Voor mij dan he!! HAHA) Ik heb eind april een nieuwe bolide. Ik weet dat iedereen houdt van foto's, dus ga ik die zo plaatsen op ik ben... en ik rij... topic elders op het forum. Van wat ik bij de dealert heb begrepen, varieren de levertijden van 10 - 12 weken nu, beetje afhankelijk van de opties. Succes bij jouw keuze
  6. Mooie wagen hoor!. Welke kleur is dat? Ijslandgrijs? Ik krijg waarschijnlijk een reflexsilver. Highline, 2.0 TDI CR DSG, Executive Plus met Parkassist Zijairbags achter Keyless entry Mooie complete wagen volgens mij Ben in onderhandeling met de leasemaatschappij Wordt vervolgd!
  7. Het is gelukt! Niet alleen voor Barcelona vanavond maar ook voor mijn leaseauto. Vanavond heb ik bericht gekregen dat mijn leasecontract omwille van de belachelijke levertijden kan worden ontbonden ten faveure van de passat van mijn keuze. Als alles meezit rijd ik al heel snel in een mooie bolide rond Ik houd jullie op de hoogte met tekst, en binnenkort ook beeld MVrGr, Otello
  8. Hmm....Heb het nu ruim een jaar zonder Passat (3C) moeten stellen, ruim 70k probleemloos mee rondgereden. 't Verhaal dat ik hier lees is een typisch maandgochtendautoverhaal als je het mij vraagt. Ellendig dat iemand dat moet meemaken. Ben afgelopen zaterdag wezen proefrijden in een nagelnieuwe Variant 20 TDI CR. DSG, zo uit de showroom. Deze jongen is serieus aan het nadenken. Had in November een Seat Alhambra besteld, dat ging nog tot sint juttemis duren (3e zitrij niet leverbaar!) Niet normaal meer, levertijd loopt op tot een klein zwangerschapje. Dat accepteerde ik niet, dus we kijken nu of de koop kan worden ontbonden, dan ga ik blind voor de Passat waarin ik zaterdag heb gereden. Ik duim, helpen jullie mee?
  9. Zo te horen lijkt het of er een slang in het turbo/intercooler systeem is losgeschoten / gebarsten. m.i. zou de motor dan bij extra belasting ook gaan stotteren / inhouden... Echt ff controleren anders rijdt je waarschijnlijk serieuze motorschade!
  10. Laatste update. Vandaag te horen gekregen dat mijn nieuwe aanwinst hopelijk week 29 wordt afgeleverd. Da's best spannend..... vanaf 25 juli hebben we besproken op de camping in Oostenrijk Fingers crossed dat ie begin die week komt, daar wordt ook op aangestuurd, want dan kan ik nog een weekje km's draaien voor de sleurhut wordt aangekoppeld. Ik kan me nl. niet voorstellen dat het gezond is om meteen een caravan te laten trekken.... I'll keep you posted, ennuhhh.....natuurlijk komen er wederom foto's Grtz, Otello
  11. novello

    125Kw TDI wie?

    Ja ik begreep dat de 125kw eerst ook een pompverstuiverdiesel was...en nu CR. Geweldige motoren de CR's . Was over mijn oude auto zeer tevreden.
  12. X-Trail is van de baan. De auto wordt besteld. Ik zit in afwachtmodus Ergens midden mei is de verwachting
  13. novello

    125Kw TDI wie?

    Zijn er forumgangers die rijden met een 125KW TDI motor? Ik heb er een in bestelling staan en ben benieuwd. Ik heb zo het idee dat er niet veel topdiesels verkocht worden.
  14. Ja 't asbakje ontbreekt dan, wat moet je vervolgens met je snoeppapiertjes en andere losse afvalmeuk... Die wil ik ook graag kwijt Dat gaat wel lukken joh... Gewoon even een kwestie van een gesprekje. Jouw levertijd is best wel kort. Zeg maar 8 weken. Niet verkeerd!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden