Ga naar inhoud

w.korsten

Members
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over w.korsten

  • Verjaardag 25-11-1969

Profile Information

  • Plaats
    Herkenbosch

Overige

  • Vagcom
    Nog bestellen

w.korsten's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hoi Mike, Voor jou moet het dus geen enkel probleem zijn om het systeem werkend te krijgen, hier de link naar Car-Tronic http://www.navparts.nl/product_info.php ... D-510.html Ik hoop dat ze er eens uit gaan komen wat het probleem nu werkelijk is!
  2. Ik denk dat het probleem zit in het affabriek leveren (en dus ook instellingen van de auto) van de RCD en het naderhand inbouwen van de RNS. Ook met het laden van de nieuwe firmware van de RNS naar versie 1100 en het volledig afkoppelen van de RNS blijft het probleem terug komen. Ik verwacht dat er iets middels VCDS geprogrammeerd moet worden aan de auto om het op te lossen, de vraag is echt WAT?!? Iemand hier op het forum enig ID?
  3. bij mij werkt hij via FIS en stuurwiel dus ook meer niet dan wel. Ik heb de mijne bij fiscon-mobile besteld en door mijn dealer in laten bouwen. Ik las net op passatcc forum op autoweek dat er inmiddels meerdere bij Cartronic ingebouwd zijn met succes! Bij fiscon-mobile weten ze niet wat ze met dit probleem moeten, wellicht heeft Cartronic inmiddels wel de oplossing!?! Informeer eens en hou ons hier ff op de hoogte.
  4. Ik ook, zat die van jou er affabriek al in of heb je m net als ik naderhand laten plaatsen?
  5. Die 1.62 werkte bij mij ook niet, ik heb een 1.63 en ook die werkt meer niet dan wel. Versie update 1.7 welke je zelf kan updaten heeft niets te maken met de boardfirmware........... blijkbaar zijn ze er nog niet helemaal aan uit hoe en wat. Welke unit heb jij erin zitten? En RNS of RCD?
  6. Geluid was een kwestie de stekker er goed in steken, is nu perfect. Fiscon menu is echter nog steeds niet altijd aanwezig in het FIS, dit wordt opgelost door een nieuwe module met vernieude firmware erop. Hopelijk morgen meer info!
  7. Je vraag over de RNS kan ik niet bevestigen voor wat betreft de Fiscon zie hier mijn bevindingen :http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?f=111&t=26445
  8. Mijn bevindingen: Module werkt niet zoals het hoort (zoals die ik in mijn andere auto heb), het geluidsniveau is extreem laag ook bij maximaal volume. Regelmatig is de module niet op te roepen in het FIS. Al met al is men er mee bezig om het probleem op te lossen, ik zou nog ff wachten!
  9. Net binnengekomen, snel ff naar de dealer gebracht en wordt er nog even in gebouwd.......Yeah! Vanmiddag om 13.00 uur kan ik 'm komen ophalen, ik zal wel ff wat foto's posten zodat je kan zien hoe het eruit ziet.
  10. Ik heb hem inmiddels besteld, hopelijk heb ik m nog op tijd binnen dan kunnen ze hem woensdag direct ff aansluiten. Voor degene die interesse heeft in de techniek die erin zit: de hardware (en een klein gedeelte software) is van de welbekende Parrot fabriek. Ook de spraakkwaliteit is van de zelfde kwaliteit (goed dus), ik heb nl al een set in mijn huidige Audi zitten en ben er zeer tevreden over. Wel was mijn microfoon al vrij snel defect maar dit is door Holger snel opgepikt en ik had 2 dagen later een nieuwe in de bus liggen.
  11. Jep dat is 'm, komende woensdag kan ik de mijne op gaan halen dus snel bestellen!!!
  12. De module werkt ook, alleen kan je hem niet via het stuurwiel en de ruitenwisserhandle bedienen.......... net als bij de Scirocco en Golf VI
  13. Update: Het gaat nog zeker 6 weken duren tot ie uitkomt........ heb ik uiteindelijk de CC nog eerder dan de CK
  14. Ik ken het probleem, hier heeft ook iedereen al onder de wol gelegen. Ben je er verder wel over te spreken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden