Ga naar inhoud

RR25

Members+
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RR25

Profile Information

  • Plaats
    groningen

RR25's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nu 330.000 km en het geluid wordt het laatste jaar steeds minder dus misschien lost het probleem zich vanzelf op. Ik word toch weer positiever over vw en koop misschien toch weer een passat (cc) omdat ze met weinig onderhoud gewoon doorgaan.
  2. Kun je de interval stand met regensensor ook nog minder gevoelig laten afstellen dan alleen met het schakelaartje bovenop? (Passat 2004) Bij mij gaat ie bij een beetje motregen vaak al continue aan, ik doe het schakelaartje dan even heen en weer, dan intervalt ie weer even maar als het een beetje harder gaat regenen schiet ie gelijk door op topsnelheid en moet ik hem noodgedwongen wel op stand 1 (langzaam continue) zetten.
  3. Tuurlijk zijn er altijd bakken die niet stuk gaan, maar in dit geval vind ik dat er wel veel stuk gaan. Tot 4 ton vind ik dat een bak zonder problemen zou moeten kunnen draaien. Ook omdat verversen van de olie niet verplicht wordt, anders zouden ze je daar op kunnen "pakken". Dit is wel mijn laatste vw op deze manier.
  4. Passat uit 2004 (GVS-bak?) maakt ook al sinds 180 Mm gierend geluid. Bedrijf waar we hem kochten heeft er andere olie (misschien toevoeging?) ingedaan en wilde er verder niks aan doen. Nu staat ie op 204 Mm en geluid verergert niet, schakelt soepel, ook na rit van bv 500 km. Revisie kost 2400 euro dus daar wacht ik dan nog liever even mee. Maar als alle 6-bakken er rond de 2 ton aangaan, wordt het dan niet tijd voor een terugroepactie van VW of garantieherstel?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden