Ga naar inhoud

leopard1v

Members
  • Aantal items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door leopard1v

  1. Ik heb wat andere problemen gehad met mijn contactslot....Moet ook vervangen worden, omdat deze kaduuk is... het is toch allemaal niet meer de kwaliteit van mijn kever van vroeger zeg..... Maar goed...Ik wilde alleen nog even weten wat de motorcode of onderdeelnummer van de nokkenassensor is. kan ik evenkijken of ik deze er ook in heb zitten. verders...............het vreemde nu is dat mijn auto wel goed start met de kou...........RA RA wat is het. Ik sta voor een raadsel...Kan het dan ook nog de nokkenassensor zijn?
  2. De oplossing is om te kijken ofg het echt de koppelingsplaten zijn die kleven of dat je een bakprobleem heb (tandwielen of synchroringen) Bij mij werkte het weer even goed, omdat de toplaag is verbrand, dus dat andere kan ik uitsluiten. Lekkage van een oring dus waarschijnlijk
  3. ah.. kijk het net gaat zich sluiten...hoop ik
  4. Helaas... het heeft niet geholpen jou idee. jammer. Het vreemde is ook dat het niet altijd is of bij koude of warme start.
  5. owwww ok....wat is dan precies het verschil met norm,aal starten dan. Ik bedoel wat zou het contact anders doen? ga het morgen gelijk proberen
  6. Precies zoals bij mij dus. Probeer even de versnelling in zn 5 en de handrem erop. Laat heel even de koppeling slippen en daarna weer eens schakelen.. Schakelt bij mij stukken beter enkele kilometers, dus klevende koppelingsplaten vermoed ik.
  7. En ben je er al achter? Ik heb precies hetzelfde probleem. Even laten slippen en hop...Opgelost, maar...na een aantal kilometers komt hetzelfde probleem weer terug, dus ik denk dat er ergens een keerrinkje lekt.
  8. Heeft inderdaad 21000 gelopen. Even vergeten te vertellen dat het om een 1.8 benzinemotor gaat
  9. Ik heb al enige tijd dat als ik mijn 3B wil starten dat ie net niet wil aanslaan. Dan moet ik even doorstarten en dan doet ie het wel. In koude en warme toestand. Is het het gasklephuis? Maar als dat zo is dan zou het stationair toerental toch ook niet goed moeten zijn en dat is bij mij wel het geval. Het gaat alleen maar tijdens het starten. Dan blijft mijn koppeling plakken. In de 1e en achteruit gaat het moeilijk.(tijdens het lopen van de motor) Oude truuk...in zn 5 en handrem erop. Even de toplaagje laten slijten en soepel als wat. Maar na een aantal kilometers gereden te hebben is het kleven weer terug. Mogelijk dus een lekkage in een oliekeerring. heeft iemand hier ook ervaring mee en is het een grote klus. Alvast bedankt.
  10. net even de schakelaar er uit gerost. Opengemaakt en schoongemaakt. Het probleem lijkt er op dat het is opgelost.
  11. Hee Moon, Ik vandaag dus hetzelfde probleem. Het is dus de lichtschakelaar? Mike
  12. Klopt en is simpel er op te klikken.
  13. Ook dit probleem opgelost ....zit geen CC in. Ik neem aan dat dit zeker een rot karwei is om het er wel in te krijgen.
  14. Nou na lang zoeken is het TOCH de ruitenwissermotor. Op marktplaats 1 gekocht van een Golf 4. Paste precies, maar werkte niet..................haperde enz. Opengemaakt en het vet op de sleepcontacten verwijderd. Daarna licht met een schuurpapiertje opgeruwd. Dichtgemaakt en.........werken.
  15. Wilde ik even zo meneer LED-LIGHTNING bedanken voor het leveren van zijn binnenverlichting. Het werkt weer naar behoren, dus ik weer blij. Prettig zaken zo. Thanx
  16. Ik heb nog een hele unit nodig, zonder de bekabeling en de unit in de kleur grijs.
  17. Was ik vandaag even bezig met de binnenverlichting. het rechterleeslampje deed het niet, dus ik dacht even een nieuw lampje er in te zetten. Blijkt dat de schakelaar aan gort is getrokken door de vorige eigenaar. Mogelijk omdat er een headset ingebvouwd is. Mogelijk dat ik een W8 inbouw, maar voorlopig wil ik gewoon weer de standaard inbouw er weer in hebben. Heeft iemand nog een standaard inbouw liggen?
  18. Helaas Antonio. Ik kan het relais niet vinden op de plaats links onder het stuur. het zijn alleen de 100 en 200 nummers. Waar moet deze 72 versopt zitten?
  19. Blauwe??? Wat bedoel je precies?
  20. Ja die moet ik hebben zeg. Ziet er erg goed uit.
  21. aha... Ik ga van de week eens zien wat er nu wel op zit.
  22. In het instructieboekje van 97 staat beschreven dat dit een optie is. Ik denk dat elk dashboard er mee is uitgevoerd, maar niet is aangesloten. het zou te duur zijn voor de productie om de een met dit uit te voeren en de ander met dat. Ik denk dat er wel een lampje/ledje in zit, maar nog niet is aangesloten. Maar ja zeker weten doe ik dat niet.
  23. Geen probleem, maar wel een vraag: In het forum had ik dus gelezen dat er verschillende controle lampjes zijn in het dashboard. Voor de cruise controle (bij de een wel bij de ander niet) en ook een extra optie voor de aanhanger. Er gaat op het dashboard links bij de toerenteller een lampje branden welke aangeeft dat er aanhanger je aan het volgen is. Is het nu zo dat er in elke Passat een lampje zit, maar niet aangesloten is (maakt het bij de pruductie wel goedkoper) of zitten er bij de een wel en bij de ander niets in? Dan natuurlijk de vraag hoe je zo'n aanhanger of andere lampjes dan kan aansluiten. De trekhaak is niet vanaf de fabriek gemonteerd zag ik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden