Ga naar inhoud

temsamane26

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over temsamane26

Profile Information

  • Plaats
    Den Haag

temsamane26's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het is moeilijk in te schatten, de ene keer schakelt de auto als een zonnetje en dan plotseling weer niet. En het is steeds uitsluitend de één en achteruit. De auto trekt verder goed op. Maar dus uitsluitend in de één en achteruit gaat hij moeilijk erin. Ik ga volgende week bij de garage langs om te kijken wat het eventuele probleem is. Dus als ik meer weet hoor je het van mij, uiteraard mocht jij eerder tot een oplossing zijn gekomen dan hoor ik dat ook graag. Succes!
  2. uiteraard als iemand nog tips adviezen heeft of hetzelfde probleem heeft of heeft gehad, dan ben ik benieuwd wat de oplossing is geweest.
  3. Als ik de test heb uitgevoerd laat ik het weten, alvast bedankt voor alle tips
  4. Oké, ga in ieder geval het oleipeil laten controleren van de bak zelf en doe de test zoals jij die hebt omschreven. De auto lekte tot vorige week olie uit de trechter waar de peilstok in gaat, deze was kapot. Heb hem inmiddels vervangen, kan deze olie bijvoorbeeld dit probleem veroorzaken? (doordat dit naar de plaat loopt)
  5. dan zou dit toch voor alle versnellingen moeten gelden en niet uitsluitend voor de 1 en achteruit!
  6. Het vreemde is dat het schakelen soms perfect verloopt, met name als de auto heeft stilgestaan(koud) dan schakelt deze perfect.
  7. Dag Allen, Ik heb een VW Passat uit 1999 1.8 20v met het volgende probleem: Bij koude motor schakelt de auto perfect, zodra ik er een tijd (half uur) mee gereden heb schakelt hij moeilijk naar zijn 1 en achteruit, waar kan dit aan liggen? Bij uitgeschakelde motor gaat ie in alle versnellingen soepel. De auto heeft 131000 km gereden. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden