Ga naar inhoud

bertjeb

Members
  • Aantal items

    96
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bertjeb

  • Verjaardag 27-12-1970

Profile Information

  • Plaats
    lelystad

Overige

  • Vagcom
    nope!

bertjeb's Achievements

0

Community reputatie

  1. Heren(dames ) vandaag mijn beide koplampen vervangen omdat een van de twee een onderdeel miste en daardoor "uit z'n fatsoen" hing qua binnenwerk. maar nu kwam ik een paar busschroeven tegen die de indruk wekten dat deze iets met de hoogteverstelling te maken kunnen hebben.... ze(per lamp 2) zitten achterop de koplampen en er gaat een lange torx-schroef doorheen, deze busschroeven zitten in de kunststof bevestigingspunten van de koplamp geschroefd en kunnen in hoogte versteld worden. Ik heb de maten van mijn oude koplampen overgenomen maar aangezien mijn lichtbeeld niet goed was vraag ik mij af of hier iets gecorrigeerd kan worden...... het lijkt mij dat je door de inschoefdiepte van deze busschroeven te varieren de koplampen iets voor/achterover kan laten neigen...... iemand? greetzzzzz Bert. ps hoe krijg je die kleine lampje in de bovenhoek uit de unit???
  2. nou, na diverse ritjes gemaakt te hebben na vervanging van de gewraakte kabelboom heb ik niets meer van stotteren gemerkt....truc gelukt dus!! greetzzzz Bert.
  3. Thks Wicher, heb hem er vanochtend in mijn alleentje in gezet, en het ging verbazend eenvoudig.(idd zonder verwarmen!) de oud eruithalen ging niet zonder slag of stoot, alle weekmakers waren volgens mij volledig weggebakken, hij was zo stijf als een plank en brak dus ook in stukken en brokken. hahaha. ik heb de aanzuigbuis losgegooid, verder niets. nu maar afwachten of hij nog st..st..st..stott...stotterd. greetzzzz Bert
  4. bertjeb

    stotteren motor

    vandaag ook de kabelboom vervangen, erin was makkelijker als eruit(beetje breken!)...... nou rijden en hopen dat het stotterprobleem wegblijft.... dank aan de mensen die gereageerd hebben, jullie hebben ook mij weer verder geholpen! greetzzzz Bert
  5. hhmmmmm zoekfunctie gebruikt en niets gevonden..... klik net na mijn post gepost te hebben "stotterende motor" viewtopic.php?f=109&t=28582 aan en daar wordt me duidelijk dat het dus wel buigen moet zijn. een bak warm water bij de hand en proberen maar dus.... evengoed bedankt!
  6. Heren, (en dames ook!) Ik heb problemen met een stotterende motor(297.000), uitlezen gaf aan dat er problemen met cilinder 1 waren. het blijkt dat de kabelboom naar de verstuivers dit (vaak)veroorzaakt. nieuwe boom gehaald en de kap geopend, maar hoe krijg je die nieuwe boom in vredesnaam in de motor geschoven? Ik heb gekeken of hij te buigen is maar dat leek me niet.... wellicht dat iemand de gouden tip heeft.... alvast bedankt! Greetzzzzz Bert. kabelboom moet er naar links uit maar daar zit niet erg veel ruimte!
  7. vertel mij wat! moet er wel bij vertellen dat mijn rijstijl sporty en mijn kruissnelheid nu rond de 140 op mijn teller (tom tom zegt dan +/-127)is. tank ook tinq, maar nooit ergens anders dus kan geen vergelijk trekken. greetzzzzz Bert
  8. Helemaal dit topic uit het oog verloren...... Ik heb aan de slang niets kunnen vinden, maar mijn verbruik ligt ronde de 1:14 als ik afga op kilometers/liters, echter mijn BC probeerd mij nog steeds te overtuigen dat ik 1:11-1:12 rij. bandenspanning niets aan veranderd nog steeds 2,5 bar. greetzzzzz Bert.
  9. Tnkx Antonio, is het een beetje makkelijk om erbij te komen? heb niet zo'n zin om uren op de koude grond te gaan liggen met dit weer!! greetzzzz Bert.
  10. Hallo, ik heb een vraagje, weet iemand waar de condenswaterafvoer van de airco zit? ik begrijp (bedankt, theo stek)dat hij onder het dash zit, maar een preciezere lokatie is welkom.... Ik heb wat vocht achter mijn bestuurders stoel(voor is kurkdroog) en het komt volgens mij uit de ventilatie opening onder de stoel vandaan. De accupluggen heb ik al gecheckt en schoongemaakt/doorgeprikt dus daar ligt het niet meer aan. Bedankt!! greetzzzzz Bert
  11. hehehe probleem opgelost!! Ok, thanks! greetzzzz Bert.
  12. En?? weet je al meer?? greetzzz Bert.
  13. bertjeb

    airco

    Deze kennis komt bij mij doordat een vriend van me(ook met een passat ) ook problemen had met zijn airco (deze koelde goed maar piepte verschrikkelijk) en waarmee hij nu bijna in een juridisch steekspel zit naar aanleiding van diverse reparaties aan zijn airco systeem, binnen de garantie dat wel, maar de D(st)ealer wil dat hij enkele onderdelen, waaronder de pomp(2x!) en.... jawel het filter(!) zelf gaat betalen. echter is het goed werkende systeem door de dealer diverse malen drukloos gemaakt en weer gevuld met als uiteindelijk resultaat dat nu de airco-pomp het opgegeven heeft, en de dealer niet wil repareren..... goedkoop is duurkoop, en kennis is goud waard!! bedankt voor de professionele bevestiging van jouw kant Theo!! greetzzzz Bert.
  14. bertjeb

    airco

    Idd. er word altijd aangeraden om na het drukloos maken of na het drukloos zijn(bv door lekkage) filter/droger te vervangen. tientjes werk! misschien toch nog even laten doen(beter laat dan nooit???) greetzzzz Bert.
  15. is de middelste geen andere motor? peilstok? ziet er heel anders uit als de bovenste en de onderste, die gelijk lijken te zijn......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden