Ga naar inhoud

ED_PASSAT

Members+
  • Aantal items

    287
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ED_PASSAT

  • Verjaardag 03-09-1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.fiatritmo.nl

Profile Information

  • Plaats
    Noord Holland
  • Interests
    Motor rijden en auto's

ED_PASSAT's Achievements

0

Community reputatie

  1. bedankt iedereen voor de reacties. Dit zou natuurlijk ook nog kunnen, misschien als ik meer info geef dat je dan zegt ja dit is eigenlijk echt het wiel lager. Het geluid is hoorbaar vanaf 50 km/ph tot ...... Als ik een bocht naar links heb dan is het geluid weg.
  2. ED_PASSAT

    Homokineet Vraag

    Goedemiddag. Als ik rijd met mijn wagen geeft hij het geluid net alsof je over de witte streep aan de zijkant van de weg rijd. Nu heb ik mijn wagen even op de brug gehad en vernomen dat de hoes die om de homokineet zit kapot is. Is het verstandig om alleen de homokineet te vervangen of de complete aandrijfas, wat is overigens het makkelijkst te vervangen? Nu weet ik wel dat alleen de homokineet vervangen een stuk aantrekkelijker is qua prijs Groetjes
  3. Ok dat is dan goed bedankt deze code kwam nadat ik hem gereset had.
  4. Wat kan hier de oorzaak van zijn? Mijn clima staat bijna nooit aan alleen als mijn ramen beslagen zijn dan zet ik de blower aan. Ik heb via mijn cimatronic een foutcode opgehaald het gaat hier om de code 4F9 00, iemand een idee waar ik de betekenis van deze code terug kan vinden? Ook heb ik mijn clima gereset en nu krijg ik als storingscode indien ik deze opvraag 444 00 en het knipperen is niet meer terug gekomen na de reset.
  5. ED_PASSAT

    Display Climatronic

    Beste leden. Het display van mijn climatronic doet een beetje vreemd. Zodra ik mijn contact aanzet gaat het gehele display van mijn climatronic knipperen. DIt blijft tot ik de climatronic uitzet en er OFF in het display staat. Zodra ik deze weer aanzet dan functioneert hij als behoren. Iemand een idee of ingeving hoe dit mogelijk is?
  6. Was het gelukt de kabel vervangen? Heb je hier toevallig ook een foto reportage van gemaakt want ik moet namelijk ook mijn Bowdenkabel vervangen. Volgens mij moet de hele metalen plaat ook verwijderd worden. Wat voor kit heb jij hier weer tussen gedaan?
  7. Ben erachter wat het probleem is, Als ik mijn auto start en de sleutel een tikje terug klik dan doet alles het gewoon weer, dat wordt dus een nieuw contactslot ben ik bang.
  8. heb even op internet gesnuffeld zou het ook kunnen zijn dat de spanning van het contact wegvalt?
  9. Als deze leeg is van water en opgedroogd zou alles dan weer werken of zou je denken dat er een compleet nieuwe comfortmodule in moet.
  10. Waar kan ik deze vinden? Ik reed net terug naar huis helaas is het probleem weer terug. Echt een heel apparte storing
  11. Heel gek vanmorgen reed ik naar mijn werk doet alles het gewoon weer??? Ben bang dat dit probleem nog wel terug gaat komen dus hou jullie op de hoogte. Bedankt voor de reacties tot nu toe....
  12. Ja ik rij eigenlijk altijd met verlichting aan overdag. Vind het zelf ook heel appart. Ook werkt dan trouwens de claxon, achterruit verwarming en mijn mist achterlamp niet.
  13. Hoi Leden. Mijn passat vertoont kuren, Zodra ik de motor start en dus rij werkt het volgende niet meer: Richtingaanwijzers Climatronic geeft wel info weer in display meer niet Dimlicht Ruitenwissers/sproeiers Zet ik mijn motor uit en hou ik het contact aan dan werkt alles weer als vanouds. Zou dit te maken kunnen hebben met een kapot relays??
  14. Thanx zal eens informeren (sorry stond eerst in verkeerde subgroep)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden