Ga naar inhoud

Kymo

Members
  • Aantal items

    94
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Kymo

  • Verjaardag 25-12-1972

Profile Information

  • Plaats
    Middelburg
  • Interests
    Passat CC R-line

Overige

  • Vagcom
    No

Kymo's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik kan op mijn RNS510 ook blutooth muziek luisteren middels mijn telefoon. Dit werkt echter alleen als ik mijn radio dan op AUX zet. Wellicht als je de RNS300 op Aux zet, dat deze dan ook BT audio door geeft .... in jullie geval dan de navi stem? Ben benieuwd.
  2. Sorry was voor een beurs even een weekje in Utrecht.... vandaar mn late reactie. Ik heb dus ook een RNS en heb hem dus echt 5 dagen geknepen toen mijn auto midden in Utrecht geparkeerd stond. Maar idd...ik vrees ook dat het dievengilde dit truckje snel door heeft. Mijn auto is voorzien van een aftermarket alarm van Defa, daarbij heb ik een dubbele sirene laten instaleren. 1 onder de motorkap en 1 in het interieur.... 130 DB ..... geen pretje als ze dan een rns aan het demonteren zijn, maar of het ze tegen houdt? Ik weet het niet.
  3. Kwam dit bij toeval tegen op een website... http://www.navaudio.nl/products/2-DIN-afschermpaneel.html Even voor de duidelijkheid; Ik heb niets met de website, dan wel verkoper te maken. Maar gezien het hoge aantal diefstallen van de RNS510, leek met het wel een aardige tip. Weet alleen niet of het goed past, daar een RNS niet helemaal 2 din is.
  4. Toch niet per ongeluk de 230volt afgetakt? Dan is die adapter wel kapot. Of misschien plus en min omgewisseld?
  5. Kymo

    Gadget of functioneel??

    Ik heb het op mijn passat ook aanstaan. Het werkt wel erg goed. Werkt op de stuurhoek en je knipperlicht. Het mooie is dat de lampen in- en out faden. Dus niet klik aan... klik uit. Maar...Het effect kwa zicht is nihil.
  6. Helaas kan ik dat niet delen... Ik heb het laten doen door Lucas van Vagtechniek.nl E.e.a. is ook pas enkel mogelijk vanaf modeljaar 2009 (andere computer ofzo)
  7. Ik heb het gisteren laten activeren op mijn 3C Gave mod hoor. Reageert op knipperlicht en op stuuruitslag. Gaan gedimd aan en ook weer uit. Ziet er super cool uit.
  8. Kennen jullie deze al? http://www.fiscon-mobile.de/products/rns_510.php
  9. Kymo

    Werkelijke levertijden 3C

    Ik ga zeker foto's plaatsen... maar, nog effe geduld. Want volgende week vrijdag de 10e om 13.00u is pas het moment van afleveren. Al heb ik de auto al wel zien staan op het terrein.
  10. Kymo

    Werkelijke levertijden 3C

    Mijn auto wordt vrijdag geleverd. Ik was bij de dealer en gooide een balletje op over de levertijden. Ik kreeg te horen dat t ergste leed geleden is met de levertijden. Als ik dezelfde auto nu zou bestellen zou deze nog dit jaar geleverd worden. RNS510 is nog maar +4 weken.
  11. Kymo

    Werkelijke levertijden 3C

    Dat weet ik nog niet... moet ook in overleg met de leasemaatschappij. Maareh... kan niet wachten natuurlijk
  12. Kymo

    Werkelijke levertijden 3C

    Wowwwwwwww Hij is binnen... had vanmorgen ineens een mailtje van de dealer. om 17.30 gelijk gaan kijken. Hij stond nog op transport blokken.... maar het kan nu nooit lang meer duren. Passaat Blue Motion met Executive Plus...eind mei besteld.
  13. Ik heb een seat Altea met standaar BT module. Daar werkt de K850 perfect mee. Maar dat is een Seat. Zouden dit niet allen dezelfde modules zijn?
  14. Kymo

    Werkelijke levertijden 3C

    Geloof dat het wel mee valt wat er verbouwd moet gaan worden. Allemaal vrij standaard. Enkel een velgen wissel....
  15. Kymo

    Werkelijke levertijden 3C

    Ik heb een mailtje van de dealer... dat de auto eind september binnen komt bij hun. Hoe lang duurt het dan voor ik hem kan ophalen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden