Ga naar inhoud

Cor's Passat

Members
  • Aantal items

    55
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cor's Passat

  1. je schaamt je toch dood in die eerste. Hoewel dat droogrek wel handig is op de camping Tweede zie ik beter zitten, maar dan wel achterin.
  2. 1. verlichting aan en ruitensproeier aanzetten 2. omhoog = versnellen, naar beneden = vertragen naar je toe is aan, van je af is uit. 3. met knopje op kop van rechter hendel 4. Verlichtinghendel uittrekken. 1x is vóór, 2x is voor en achter resetknop is om gemidelde brandstofverbruik te resetten. Maar uhhh.. Zou een ander nickname kiezen.
  3. Hé autokenner, laten uitlijnen. even aangeven dat je stuur scheef staat. Komt helemaal goed! Groeten
  4. Thanks allen. Appi, ik ga 'm niet verlagen. Rij veel in de stad, en aangezien Dimitri soms nogal érg hoge drempels in het Amsterdamse aanlegt, zou ik eerder overwegen Touareq veren onder de Passat te zetten!
  5. Ziet er goed uit. Even off topic: remreiniger kun je ook gebruiken om de zwarte schoenstrepen aan de binnenkant van de deurbekleding (meestal bij je speaker) te verwijderen. Wél belangrijk: meteen wegvegen, anders brandt het in het kunsstof. Dus spuitbus in ene hand, doek in andere hand!
  6. De higline wielen liggen in opslag, gaan straks de winterbandjes omheen. Tot die tijd deze!
  7. Hé Steenwijk, lukt het een beetje met het achterlicht of heb je de spullen nog niet binnen? ben benieuwd!
  8. hammerite is bestand tegen hitte. Althans, dat staat op de verpakking. Het is wel belangrijk om eerst goed te ontvetten
  9. Mocht je digitenne aanschaffen, verkijk je dan niet op mooie praatjes van KPN. Ontvangst is nog lang niet landelijk en het krassende geluid over je speakers bij het wegvallen van je ontvangst gaat door merg en been. Wanneer de ontvangst goed is en je rijdt een tunnel in, heeft ie minuten nodig om het signaal weer op te pakken. Eigenlijk dus alleen bruikbaar bij stilstaande auto. Kun je net zo goed naast je vrouw op de bank gaan zitten. Ik hoef het niet in m'n Passat.
  10. Cor's Passat

    Wat is Bieg?

    Ik kom bij het Googlen wel eens het woord Bieg tegen i.c.m. Passat. Kom geen link tegen naar "Bieg". Wie weet wat Bieg is?
  11. Dit is écht mooi! Ben erg benieuwd naar de fotos'!!!
  12. De TT gebruik ik meestal in mooie snelwegbochten. ff tikkie terug voor een soepele bocht. Ook in combinatie met remmen kun je de de snelheid er iets comfortabeler uithalen dan met alleen remmen. Mooie uitvinding!
  13. Die RS4 zal wel glimmen lijkt me zo! ...en de buurtbus ook!
  14. Ik heb eigenlijk de zelfde vraag als Hans uit Twente... Kan dit ook in een 3c?
  15. Die dingen die je opnoemt kun je gewoon met de boordcomputer en de knoppen op je stuur instellen/veranderen
  16. Misschien dat ik het ga heroverwegen. m.i. dan toch wel een hoop werk. Dank je voor je snelle reacties.
  17. Ben benieuwd! Wil je t.z.t. een foto van het resultaat uploaden? Ben ook benieuwd of je geen foutmelding krijgt van een kapotte lamp. Dit ivm het geringe stroomverbruik.
  18. Cor's Passat

    Swissvax

    De Carros lag weer op de deurmat. Mijn oog viel op een paginagrote advertentie van Swissvax. Ingrediënten: kaneel, valille, avocado en minimaal 30% carnauba. Eén potje kost bijna net zoveel als een halve Passat overspuiten. te weten € 450,-- een setje poetsmiddel exclusief de wax kost 420,-. Iemand hier die dit op zijn auto heeft gesmeerd?
  19. geen speciale raammotor nodig?
  20. Dus dan moet er ook een nieuw deurpaneel in. Eén met een functie om de spiegels in te klappen? btw: thanks voor snelle reactie!
  21. klappen ze dan automatisch in bij het ver/ontgrendelen van de auto?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden