Ga naar inhoud

Adamski

Members+
  • Aantal items

    330
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Adamski

  1. Adamski

    Car wrap

    Denk dat dat geen probleem is, zelfs nieuwe auto`s worden gewrapped. Wanneer je lak gewoon goed is, zie ik geen probleem. Op de meeting van vw-speed was er ook een nieuwe jetta gewrapped in polo `harlequin` stijl en wanneer dat er niet weer af zou willen had deze man dat niet gedaan.
  2. Ok smaken verschillen, maar dit onder een kadett gsi??? Wanneer deze beste man nu 12 inch met lidl wieldoppies onder zijn cc had ok, maar hier is op zich toch niets mis mee???
  3. Adamski

    Andere auto.

    Volgens meneer Zomoto hè! Maar tussen de 3 en 3,5 moet toch haalbaar zijn.
  4. Adamski

    Andere auto.

    Tuurlijk het valt altijd tegen, maar die 1750 was natuurlijk ook theorie! Ik reken mijzelf ook wel eens rijk hoor, maar wanneer ik mij iets in de kop gezet heb, krijg je dat er moeilijk uut. Moet maar even een keer richting Heerenveen gaan!!
  5. Adamski

    Andere auto.

    Dat is wel handig! Mijn auto 4250, de variant 6000 dus 1750 bij leggen! Wanneer dat zo is, doe ik het gelijk!!
  6. Adamski

    Andere auto.

    Nee ok, maar ze moeten toch nog ongeveer zo`n 4 a 4,5 opbrengen.
  7. Adamski

    Andere auto.

    Mijn auto heeft waarschijnlijk linksachter in elkaar gezeten, spatbordrandje begint wat te roesten en rondom een plug in de bodem zat ook roest. Je ziet verder ook veel rare vlekken, wat betreft spuiten kortom ik heb de aardigheid er af. Ik wil dus graag een strakke, schadevrije passat waarbij bj en km-stand mij niet zo veel zeggen. Wanneer ik aan het poetsen ben en zie roest, en rare nevels vind ik er niets meer aan.
  8. Adamski

    Andere auto.

    Ik heb nu een comfortline met 100 pk.
  9. Adamski

    Andere auto.

    Ik ben eigenlijk op zoek naar een andere Passat, 3bg en dan een variant. Ik heb nu een sedan 3bg van 2000, met 298dkm op de teller. Staat een 2002 variant highline 130 pk tdi te koop met 250dkm op de teller, is dit verstandig of niet?? Ik ben niet van plan om bakken geld uit te geven, het moet dus een beetje low-budget blijven. Tips en adviezen zijn welkom.
  10. 2003? Jeroen Dik reed al eind jaren 80, begin 90 rond in zijn magistrale mk1 golf. Ik herinner mij dit blauwe monster nog als de dag van gisteren! Hij reed er vaak mee door Emmen, waar hij toen nog woonde. Het geluid deed nog het meest denken aan een wegracemotor, en de snelheid was gewoon `ziek`!! Dit is dus zo`n 20 jaar geleden, dus een `beetje` ervaring heeft Doctor Dik wel!!!
  11. Ok, maar iemand die een Kia Picanto rijdt zal heus geen vraag gaan stellen over bijvoorbeeld een comfortmodule van een 3bg. Iemand die een antwoord heeft op mijn vragen, mag van mij overal in rijden. Foto`s van eventuele wijzigingen, zijn wel leuk, maar nogmaals is dit voor sommige mensen waaronder ik, niet altijd even eenvoudig.
  12. Niet iedereen is even handig met de computer, verplichten is natuurlijk te gek voor woorden!
  13. Adamski

    mistlamproosters

    Ach ja, een man van weinig woorden.
  14. Adamski

    mistlamproosters

    Thanks, ook kort maar hier wachtte ik op!
  15. Tanke misschien in Bad Bentheim? Heeft veel vw.
  16. Adamski

    mistlamproosters

    Das kort. Verder nog wat info???
  17. Adamski

    mistlamproosters

    Zijn er misschien ook bumperroosters voor een 3bg zonder mistlampuitsparingen??
  18. In combinatie met dat creme, vind ik het erg mooi. Denk dat het contrast bij zwart een beetje te groot is.
  19. Ziet er wel goed uit, wacht nog even af totdat hij helemaal niets meer doet.
  20. Idd wanneer het buiten heel warm is, doet hij het ook, dus zo logisch is dat niet Steven! Duh! Het is dus waarschijnlijk slijtage Alle, bij mijn Jetta heb ik regelmatig de hele unit eruit gehad, maar dat lijkt mij nu iets moeilijker. Vandaag was hij weer goed, moet maar even afwachten. Nadeel van een gebruikte, is dat zo een waarschijnlijk ook kuren krijgt op een gegeven moment.
  21. Ik heb al een poosje dat mijn display in het klokkenpaneel slecht leesbaar is, en dan vooral boven de streep. Het gaat dan om verbruik enz, vanmiddag was het bijna niet meer te lezen. Klopt het dat deze dingen op een gegeven moment slecht worden, en eventueel vervangen moeten worden. Zo ja, is dit mogelijk en zijn deze displays los verkrijgbaar, en eenvoudig te vervangen?? Ben benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft. Jeroen.
  22. Ziet er goed uit, maar betalingen in het buitenland zonder ccard is altijd lastig.
  23. Adamski

    Leer Audi

    Welk bj heb je het dan over Alle van die A6, en past dat zonder aanpassingen??
  24. Nee, vraag mij ook af of ze los te koop zijn(origineel).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden