Ga naar inhoud

sjoerd

Members
  • Aantal items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over sjoerd

Profile Information

  • Plaats
    Rosmalen

sjoerd's Achievements

0

Community reputatie

  1. idd even eruit trekken en schoonmaken, was bij mij de oplossing iig
  2. ja, maar ik lees en hoor dat die kunstof platen kwetsbaar zijn en dat die "dus" wellicht geen lang leven zullen hebben? Uiteindelijk lijkt het erop dat ik toch de kunstof platen zal gaan kopen omdat het simpelweg de makkelijkste oplossing zal zijn... Ik wilde voor metaal gaan omdat dat lekker sterk is en duurzaam....maargoed.
  3. ok, maar tot op heden nog niemand die deze platen kan namaken? Is er niemand die handig is met metaal?? zo te zien is er een aardige afzetmarkt voor die platen...
  4. hallo, Ik ben op zoek naar een nieuwe bodemplaat inclusief geluidsdemping . Er is veel te doen geweest rondom deze platen. Nu vraag ik me af of er iemand is die deze platen heeft gemaakt van metaal en of diegene mij ( tegen betaling) zou willen helpen die voor mijn auto te maken... 3B variant passat uit 2000 ik hoor 't graag!
  5. als dat zo is zal ik ze wel vervangen, eerst eens kijke hoe lang deze het doen....
  6. APK zonder een opmerking doorstaan!!! Heerlijk gevoel!
  7. dank dank, die vagcom kabel ga ik idd toch eens kopen, wel handig! Volgende aankopen...mmm: sunnyboys? deurslot bestuurderskant maken...., achterruitewisser gaat haperend "terug" denk motertje vervangen? euh...hij moet weer een beurtje voor de zomer...en een dvd scherm voor de kids, kan dus nog ff vooruit!
  8. Nogmaals losgehaald en extra gecleaned...opgelost!!! idd klein stukje rijden en hij doet het weer! pfff....scheelt weer een hoop gezeik en kan ik morgen naar de apk keuring.....open dat hij er ineens doorheen komt. ik zal dat nog wel ff posten morgen iedereen iig heel erg bedankt speciaal de vriendelijke volkswagenfanaat uit boxtel!!!
  9. ps dit kwam er uit de conclusie vagcom; Mogelijke oorzaken: Draadbreuk of kortsluiting met min/plus tussen G45 en de ABS controller (J104) Beschadiging van het impulswiel of van G45 Te grote luchtspleet tussen G45 en het impulswiel (signaal niet in orde) Te veel speling op het wiellager G45 niet goed geplaatst G45 is defect Mogelijke oplossing: Kontroleer de bedrading en de aansluitingen Kontroleer / vervang impulswiel G45 Kan de storing met de genoemde maatregelen niet worden gelocaliseerd, dan moet de hydraulische eenheid (N55) samen met Regel Apparaat (J104) worden vervangen
  10. nou, hele boel door de vagcom en die gaf idd een fout aan rechtsvoor abs. Die heb ik vervolgens schoongemaakt met wat alcohol en een doekje, teruggeplaatst. massa van de accu even losgehaald, maar de lampjes blijven branden... Ik weet zelf niet hoe ik die sensor kan doormeten of die toch stuk is. Weet iemand wat een abs sensor kost?
  11. uiteraard....en ik ga uit van het minst erge, resetten en klaar.... Het kan namelijk ook allemaal wel een keertje meevallen toch?
  12. ok bedankt. Ik vermoed dat het niets is wat suk is, auto was verder prima en had voorheen nooit lampjes die gingen branden, waar vind ik op deze site iemand die hulp kan bieden? kan me herinneren dat er een apart gedeelte was met leden die hulp aanbieden...kan het alleen nergens meer vinden. Zou ik een evt. foutmelding ook kunnen resetten via mijn climate control ipv via vagcom?
  13. dat is al gebeurt.....maakt geen verschil.
  14. Na het vervangen van mijn complete draagarmset...abs sensoren losgeweest....branden nu ineens continue mijn abs en asr lampje. Ik heb zelf niet de kennis of materialen om dit te verhelpen. Wie kan me helpen dit te resetten... Ik vrees dat de dealer hier weer een heerlijk belachelijk bedrag voor vraagt. Woon zelf in de omgeving Den Bosch en mocht iemand in de buurt wonen die me kan helpen....graag!! Vriendelijke groet, Sjoerd
  15. ik heb de complete draagarmset vervangen onder en boven , de hele mikmak, ben ik voorlopig van het gezeik af....het een volgde het ander op....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden