Ga naar inhoud

superfrog

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door superfrog

  1. superfrog

    Kriksteun

    Het volgende...de kunststof berschermplaat onder het carter van mijn Passat ligt los en schraapt heel lichtjes over de grond. Vanochtend wilde ik die dus even vastmaken. Je komt er alleen nét niet bij als de auto gewoon zo op de grond staat, dus ik dacht ik durf het wel even aan om de auto op een krikje te zetten en er dan even onder te kruipen. Maar die kriksteunen...zijn die nou echt van plastic of ben ik nou gek? Ik heb dat kapje wat ervoor zit afgehaald, en de krik op de voorgeschreven plek eronder gezet, maar als ik de auto optil zakt ie zo door de dorpel naar beneden! Dus dat is ook nog eens stuk Wat doe ik fout???
  2. Jaaaa geweldig! Je hebt me fantastisch geholpen! Echt heel goed, bedankt ook nog voor het lampie en de spons die je over de Passat hebt gehaald, ik was/ben er heel erg blij mee 8) THANKS!
  3. Top reportage! Zeker hoop tijd gekost... Toch denk ik dat ik dit door iemand (zoals dexter bijvoorbeeld) laat doen, ben wel handig, maar zó handig (nog) niet!
  4. Goedemoggel! Het volgende is het geval: mijn Passat loopt richting een km-stand waarop de distr.riem vervangen moet worden. Ik heb daarom een distr.riem plus spanrol gekocht zodat mijn beunhaas deze voor mij kon vervangen. Hij zegt nu echter dat hij dit met zijn middelen niet kan doen (geen hefbrug).. Ik zit alleen nog wel met een distr.riem en een Passat die dat ding graag wil hebben! DUs mijn vraag: Is er iemand in omgeving Zoetermeer (ik ben ook wel eens bij mijn ouders in Drachten (Frl.), dus dat zou evt. ook kunnen) die voor mij een distributieriem kan vervangen? Uiteraard tegen betaling... Thanks!
  5. JA! Heb hem vanochtend weer afgetopt, en er kwam niks onderuit! YES~!!!! /me is blij...
  6. Kijk, dát gaan we morgen dus even proberen!
  7. Dan zou ik toch constant een lekkage moeten hebben?
  8. Topictitel zegt eigenlijk alles Als ik tank, en hem volgooi (en dat is tot het vulpistool "klik" zegt, dus niet klooien om hem tot het randje af te toppen) duur het 10 seconden en dan loopt de brandstof er net zo hard weer onderuit. De eerste keer dat me dit overkwam schrok ik er nogal van, omdat het een redelijk dramatisch gezicht is. Uiteindelijk schat ik dat er zo'n 2 tot 3 liter onderuit zeikt, daarna blijft het beperkt tot een licht incontinent druppelen Ik vind het zonde van de diesel, en het staat nou niet echt netjes dat je bij elk tankstation na een tankbeurt een donatie van 3 liter aan de grond doet. Dus nu tank ik slechts 40 liter, niet helemaal vol, zodat ik dit gedoe niet heb. Is dit normaal??? Garageman zegt dat het kan als je de tank idd vol "pielt" door telkens het laatste beetje erbij te doen. Maar dat doe ik dus niet! Alvast bedankt!
  9. Ah thanks! En nee, niet Brightsight, maar Breidscheid. Dat is een bocht op de Nordschleife (oude Nürburgring). Ik kwam altijd heel erg vaak op de Nordschleife, en sindsdien is dat mijn ondertitel geworden op verschillende fora/forums.
  10. Heb pas sinds kort een Passat TDi, maar welke types zijn PD en welke VP?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden