Ga naar inhoud

SuperS

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over SuperS

  • Verjaardag 05-05-1986

Profile Information

  • Plaats
    Sint Geertruid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

SuperS's Achievements

0

Community reputatie

  1. Van het weekend had ik inneens amper olie in het blok zitten (lampje ging branden) dus even langs de total voor een busje olie: 10W40 kreeg ik van de mevrouw (ze had het opgezocht) maar nou kan ik nergens terugvinden wat er in het blok moet, dus heb ik de verkeerde olie gebruikt? en zo ja: Help wat moet ik doen?
  2. SuperS

    EGR reinigen

    Okee, ga die dingetjes vanavond bestellen. Is het nou raadzaam om ook nog het hele traject na het afdichtingsplaatje te reinigen? en zo ja, hoe en met wat? (las ergens iets over een of andere spray).
  3. SuperS

    EGR reinigen

    Okee, dus de conclusie is: lichtblauwe imbus dingen los maken, pakking tussenuit, plaatje maken, plaatje + pakking terug, schroeven vast, klaar? Kan ik dat plaatje niet ergens kopen? want ik ben niet zo handig in dat soort dingen fabriceren.....
  4. SuperS

    EGR reinigen

    Okee, ik heb bij mijn passat even alle afdek-mooimaak-dingetjes weg gehaald, maar het lijkt absoluut niet op de foto's van die handleiding. Ik heb er hier even een foto bij gedaan.
  5. SuperS

    EGR reinigen

    Okee, ik lees hier dus vanalles over de EGR dichten, ik wil het zelf ook gaan proberen maar twijfel alleen of het me wel zal lukken. Heeft iemand een goeie handleiding (met plaatjes) over hoe het moet?
  6. SuperS

    koppelomvormer defect?

    Ah, ik heb dus juist een automaat gekocht, een 2002 100pk tdi, maar daar zat dus een rekening bij van het vervangen van die koppelomvormer. Die is vervangen bij +/- 80000 km, is dat niet een beetje vroeg?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden