Ga naar inhoud

Olebrumm

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Olebrumm

  1. Olebrumm

    Passat Juli 2007

    Vraag het de dealer, indien vergeten dan kunnen ze die er vast nog voor je in zetten. Mocht dit niet lukken dan kun je altijd nog een setje klemmentjes bestellen bij de dealer, deze kan je zo door de stof heen draaien. Dit heb ik bij de achtermatten ook gedaan, kosten ongeveer 10 euro.
  2. , je hebt behoorlijk wat aan je auto gedaan maar het eindreslutaat mag er dan ook wezen . Het is idd goed te zien hoe hij gedemonteerd moet worden. Is dit plaatje standaard in de juiste kleur zwart of moet hij in de kleur gespoten worden?
  3. Ik had er al even naar gekeken maar kon niet goed zien hoe hij bevestigd is. Moet ik voor de demontage het deurpaneel losmaken? En hoe kan ik hem om mijn deur klemmen, het lijkt er namelijk op dat je hiervoor speciaal gereedschap nodig hebt?
  4. Bedankt voor jullie berichtjes, zal binnenkort even naar de dealer gaan.
  5. Ik dacht dat het altijd beter was voor de airco om deze op AUTO te laten staan. Dit heb ik een keer van een airco specialist begrepen.
  6. Twee maanden geleden heb ik een andere auto gekocht namelijk een VW Passat Variant (bouwjaar 2004). Nu heb ik afgelopen week de auto gewassen en zag dat er een klein roestplekje zat op de raamlijst. Zie bijgevoegde foto. Heeft iemand hier eerder mee te maken gehad? Wat is er aan te doen? Valt het nog onder de Volkswagengarantie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden