Ga naar inhoud

dijk254

Members
  • Aantal items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over dijk254

  • Verjaardag 29-07-1979

Profile Information

  • Plaats
    emmeloord

dijk254's Achievements

3

Community reputatie

  1. dijk254

    locatie G62

    Hallo, na vele malen de zoekfunctie geprobeerd te hebben, kan ik het antwoord niet vinden. Waar zit de G62 sensor op een AHU motor? heeft iemand het antwoord (liefst fotootje:-) gr arend
  2. Ik heb dezelfde michelin banden (ook net nieuw en ervaar hetzelfde als de topicleider), welke bandenspanning is dan aan te bevelen? voor een 3B variant?
  3. En........ De rekening bedroeg: €1333,- valt mee naar gelang schattingen in dit topic. Niet beide draagarmen zijn vervangen. Er is één draagarm vervangen en één stuurkogel. Maarrrrrrr de stuurkogel zat zo vast dat het stuurhuis ed volledig gedemoteerd is om de bout eruit te persen..... En dat schroeft het arbeidsloon ook weer op natuurlijk
  4. Nee, geen officiele dealer voor mij. Dus dat scheelt weer in de kosten
  5. Ik dacht eindelijk eens een APK grote beurt te hebben zonder grote dingen. Nu weet ik het zeker, ik moet dat niet meer denken wat is er gedaan: - stuurkogel. - draagarmen. - remschijven voor. - blokken voor. - alle filters. - Airco beurtje - uiteraard olie. - 4 nieuwe michelin banden - uitlijnen. - APK. gloep en morgen krijg ik de rekening.... Ik denk dat ik vannacht niet slaap.
  6. dijk254

    ronkend geluid

    Heb door vw een diagnose laten stellem. De middendemper blijkt te resoneren..... Maarrrr, hij is niet stuk. Vervangen kost €340,- Bij de brezan kost mij een middendemper €180,- Nu mijn vraag, ik heb aardig wat sleutelervaring, maar niet aan uitlaten. Is dit een beetje te doen?
  7. je kunt ook de importeur bellen (pon) die hebben ze nog wel en sturen ze op tegen een geringe vergoeding.
  8. dijk254

    ronkend geluid

    Vandaag even de pomptiming bekeken. Echter, in het scherm bleef staan dat de motor niet warm genoeg was...... Terwijl de meter op het klokkenspel gewoon 90 aangaf???? (ik kwam net terug van een uurtje snelweg, maar wel met 0graden buitentemp.) in ieder geval kwam de gele lijn niet boven de rode lijn uit, volgens de site van gerrit speek is dit slecht...... iemand nog ideeën? hoe k
  9. dijk254

    ronkend geluid

    Hoi, Vandaag viel mij op dat de auto meer geluid maakt en resoneert onder het rijden. Het geluid is zeer laag en vaag aanwezig, het best te omschrijven als ronken, rauw motorgeluid. De motor loopt prima, verbuik is normaal. De auto trilt bij hogere snelheden ook meer, ik heb het idee dat dit van de motor afkomt. het betreft een VW passat variant 1.9 diesel 66kw 200.000km (AHU) KAn het misschien de pomptiming zijn (dit kan ik checken met VAG-com), of zal het probleem eerder in de uitlaat liggen. Op het eerste gezicht lijkt de uitlaat gasdicht. heeft iemand een idee? Waar kan ik het best naar kijken? Of toch even langs de garage.
  10. 01206 is toch de volgende fout?? Signal für Zeitspanne Zündung aus [signal for Duration of Ignition Off Time] (volgens gerritspeek)
  11. hahahaha, ik word goed in de gaten gehouden dus
  12. aan den lijve ondervonden!!!! 2 splinternieuwe michelin banden aan gort!
  13. enig idee welke software??? zou PCMscan van scantools wat zijn?
  14. Ik heb een OBD2 stekker met USb en ik heb VAG-com Ik wil graag een Opel uitlezen, weet iemand welke software ik hiervoor nodig heb, of kan dit met Vag-com heeft iemand ervaring?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden