Ga naar inhoud

p.boom

Members
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over p.boom

  • Verjaardag 25-06-1976

Profile Information

  • Plaats
    ouderkerk

p.boom's Achievements

0

Community reputatie

  1. sorry maar ik vind bij creme gewoon zwart het mooiste staan heb ik ook gedaan gewoon besteld bij de dealer en gelijk van 1 naar 2 din was uiteindelijk niet echt veel geld kwijt hoor handgrepen heb ik creme gemaakt en de rest zwart... SUPER GEWOON
  2. ik heb een vraag ik wil van 1 din naar een 2 din radio maar als ik op de site van passatplus.de kijk dan hebben ze het over een gebogen luchtkanaal. deze heb ik nl ook. Nu is mijn vraag zit deze in de weg en zo ja wat is hier aan te doen? Of kan het gewoon weg niet?????
  3. hallo wie kan mij helpen aan een binnenverlichtingschakelaar voor rechtsonder in het dashboard. de zogenaamde taxischakelaar. Ik heb het nummer van de passatplus site 3BO 959 561 01C maar bij de dealer is dit nummer vervallen en geen alternatief... Wie weet waar ik deze kan bestellen of een vervanging....
  4. ik heb geen remblok indicatie op mijn auto. En wat bedoel je met sensor maakt geen sluiting meer. Hoe kan ik dit controleren....
  5. Ik heb alle codes al een keer gewist. Het lampje is dan uit maar zodra ik ga rijden springt het weer aan..
  6. Ik heb sinds kort een passat 3b uit 1999 en daarbij bleef het uitroepteken en abs lampje branden. Foutmelding was regeleenheid deze laten maken bij ac tronics en nu bleef alleen het abs lampje branden. Na opnieuw uitlezen Wielsensor lv. Dus wielsensor besteld links voor en vervangen. Maar het abs lampje blijft branden.. Wie weet raad??????
  7. maar kan ik die ook aansluiten op de radio delta 6 van blaupunkt??
  8. Ik heb een vraagje is er iemand die weet of je een orginele nokia dsp versterker nr: 1jo 035 456 A aan kan sluiten op een vw radio delta 6?? Ik weet dat je de versterker ook nog zonder een a op het eind hebt maar met een a is naar mijn weten voor mfd maar wat is nu het grote verschil??? Wie kan mij verder helpen alle info over delta 6 is welkom
  9. hallo naar van alles gelezen te hebben over lekkage achter bijrijdersstoel heb ik het probleem nog niet opgelost. het water komt volgens mij door het luchtkanaal onder de bijrijdersstoel. Wie weet waar het dan vandaan kan komen. Als alles droog is wordt het weer langzaam vochtig op de bodemplaat. Lekt het ook uit dit kanaal als de airco afvoer verstopt zit???? Ik heb het interieur filter opnieuw afgekit en toen terug geplaatst.
  10. ik heb een variant uit 1999 en nu zit er een navigatie mfd g in. nu is mijn vraag kan ik een orginele versterker voor digitaal soundsysteem (dsp) gebruiken om een subwoofer aan te sluiten. Merk nokia art nr vw: 1JO 035 456 Wat heb ik dan verder nog nodig??
  11. p.boom

    airco afvoer

    ik blijf dan even lastig hoe kan ik dit het beste dan verhelpen doorprikken ofzo of moet ik alles uitbouwen??? hoe kom ik erbij??
  12. p.boom

    airco afvoer

    maar waar komt het water dan binnen ik zie namelijk niets aan de voorkant komen als het regent.. het lijkt wel of het bij de tunnelbak ontstaat..
  13. p.boom

    airco afvoer

    Ik heb een passat 3b variant uit 1999 en ik heb last van lekkage achter de bijrijdersstoel. Nu heb ik alles al gecontroleerd ( interieurfilter, 2x afvoerplug, deuren.) maar niets helpt nu ben ik er achter gekomen dat het waarschijnlijk ontstaat als mijn airco aanstaat maar waar zit de airco afvoer?????
  14. hallo ik heb een passat 3b en nu is er links voor een abs sensor kapot. mijn vraag is hoe kan ik nu het beste de stekker losmaken want volgens mij zit de aansluiting onder de computerkast. Ik heb de oude sensor al uit de ophanging wat een rot werk volgens tekening moest er een boutje losgedraaid worden en dan de sensor eruit trekken. Bij mijn model natuurlijk net geen boutje zal alleen op de klem met een soort klemhuls. (slopen dus) Terug plaatsen met vet nr .....?? wat is dat voor vet koperslip ofzo? en hoeveel moet erop???
  15. hallo ik heb een passat 3b en nu ligt er water onder mijn bekleding van de bijrijderskant. alles gecontroleerd en gekit afvoerrubbers 2x voor en interieurfilter maar dat is het volgens mij niet. Het lijkt wel of het in de midden van de tunnelbak lekt. wie weet wat daar zit??? Nu wil ik mijn stoel uitbouwen maar moet ik rekening houden met airbag?? Ik hoop dat iemand raad weet!!! wordt hier nl niet vrolijk van..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden