Ga naar inhoud

DennisMH

Members
  • Aantal items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over DennisMH

  • Verjaardag 01-04-1978

Profile Information

  • Plaats
    arnhem

DennisMH's Achievements

0

Community reputatie

  1. is dit relatief makkelijk te vervangen, of moet dit door de specialist gebeuren? Dure grap??
  2. Ik moet de laatste tijd remvoeistof bijvullen en merk dat de koppeling niet altijd helemaal omhoog komt. Ik geloof dat dit met elkaar te maken kan hebben? Als ik onder het pedaal kijk, zie ik geen lekkage. Wat zou het probleem zijn?
  3. inmiddels bij Frank uit Apeldoorn een gereviseerde portiermolule laten plaatsen en de binnenverlichting en zoemer van de verlichting werken weer. Alleen denkt hij dat de microswitch van de motorkap defect is want de alarmlichten gaan niet aan als het alarm erop gezet wordt. Zal dit ding eens bestellen en monteren, zou niet zo heel moeilijk moeten zijn volgens Frank.
  4. hoe kan ik dit alles het beste stap voor stap controleren, voordat ik dingen "sloop"die er niet uit hoeven?
  5. kabelbreuk lijkt me wat vreemd, omdat bij openen wel gewoon de knipperverlichting aangaat.
  6. Volgens mij is het een bekend probleem, maar kan het zo snel niet op het forum vinden. Als ik het alarm erop zet (passat 3b) dat gaan de deuren gewoon dicht, maar de lampen knipperen niet mee, bij het openen, knipperen ze wel. Als ik de bestuurdersdeur open, gaat de binnenverlichting niet aan, bij de bijrijdersdeur gaat de binnenverlichting wel aan. Wat zit er in de bestuurdersdeur niet goed? Kan ik dit makkelijk zelf?
  7. oke dan ga ik dat maar eens proberen! Bedankt in ieder geval
  8. kun je die eenvoudig demonteren of moet ik aan de slag met v snaar olie om de piep eruit te smeren voor zolang het goed gaat
  9. hoe strak moet hij staan? ik kan hem nu zover draaien dat de rubbels van de multiriem boven komen te liggen, lijkt me erg slap. En als je flink gas geeft en stuurt, is de piep weg, in stationair en stuur draaien is hij er weer. Ik ga voor de losliggende multiriem, mee eens?
  10. toen ik het plaatste, wist ik de vergissing al, gaat inderdaad om de multi-riem, die is volgens mij ook vervangen tijdens het vervangen van de distr, riem.
  11. Update: gisteren de andere dynamo met nieuwe polie erop gezet. Echter na het starten nog steeds een piep. Wel minder erg volgens mij maar nu het volgende wat ik merk: -tijdens koude start en geen beweging stuur, geen geluid -beweeg ik het stuur, dus ook de stuurbekrachtigingspomp, begint ie te piepen. -koude start en gas geven, piep gaat harder hoe mee gas -na ongeveer 10 seconden is de piep ineens weg -piept nog steeds bij volledig in-uit draaien van de wielen. Kan het de stuurbekrachtigingspomp zijn met de polie, of is het een piepende en slechte riem? Er ligt een nieuwe distr. riem op. Las vandaag dat er een merk is (Gate) dat mogelijk de oorzaak kan zijn en moet je er een conti riem opleggen. Weet niet wat ik erop heb liggen. Iemand nog raad want de piepende vogel moet eruit. Overigens zijn de klachten eigenlijk alleen als ie koud is
  12. ik heb inmiddels een gereviseerde dynamo met nieuwe poelie gekocht voor 125 euro, moet er alleen nog worden opgezet.
  13. Mijn Passat 1999 tdi piept:als ie koud is, bij volledige wieluitslag en bij "rukken"aan het stuur. Na onderzoek op internet e.d. leek het mij wel waarschijnlijk dat de vrijlooppoelie van de dynamo stuk is, mee eens? Wie kan deze poelie voor mij vervangen zonder dat het een garagebedrag wordt? En wat zou het kosten als ik het wel bij de garage laat doen. Of is het verstandiger om de hele dynamo te vervangen incl de poelie? Ik hoor graag wat suggesties! Bedankt
  14. Vandaag (13-10-10) EINDELIJK mijn geld terug gekregen. Dit niet zonder slag of stoot, na ongeveer 20 mailtjes en onbeantwoorde telefoontjes zag ik geen andere uitweg dan hem een laatste kans geven anders zou ik aangifte doen van oplichting. Hier reageerde hij na 3 dagen wel op met de mededeling dat het geld weer was terug gestort. Ik zelf doe absoluut geen zaken meer met hem.
  15. Is toch schandalig dat het zo zou moeten. Ik schrijf hem een aangetekende brief dat er bij geen retour geld of levering aangifte van oplichting gedaan gaat worden. Misschien dat dit helpt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden