Ga naar inhoud

qosmio

Members
  • Aantal items

    70
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over qosmio

  • Verjaardag 07-01-1978

Profile Information

  • Plaats
    Bakel (NB)

qosmio's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik kan niet anders zeggen dat ik dat met je eens ben, maar........... Ben nu ook tevreden over de looks en nog meer over het geluidje !
  2. De beloofde fototjes............. Zal snel ook nog eens een filmpje/geluidsfragmentje maken !
  3. Sinds wanneer kan je geluid filmen. @Qosmio Hoe is het geluid als je normaal op de auto snelweg (in NL) rijdt. Hoor je dan de brom, of wordt het geluid dan rustiger. Als ik de cruisecontrol op 130 heb staan is ie bijna net zo stil als de originele uitlaat ! Maar wat maakt die een mooie zware diepre grom zo rond de 2 a 3 duizend toeren ! Daar boven komt eigenlijk veel meer het geluid vd filter naar voren. Net eff naar huis gereden, en dat was eigenlijk maar een ritje van 9 km, maar had er thuis in de garage uiteindelijk 24km op zitten op de dagteller hehe ! Om maar eff aan te geven dat het toch echt wel naar mijn smaak/mening fantastisch rijd/klinkt ! Nu eerdaags nog laten chippen ook al heeft het weinig nut, maar ik kan het toch niet laten !
  4. Voor mooien en nuttige plaatjes van een V6 Variant zoals die van u alleen dan met dezelfde uitlaatjes als ik nu heb klik es op deze link ! http://62.116.119.245/geri/Upload/Super ... age_01.htm
  5. ff offtopic, maar zou je eens een foto willen posten van je achtergevel? Ik overweeg namelijk ook andere dempers, maar ben daar nog niet helemaal uit in verband met de achterbumper... Ik ben benieuwd hoe dat er bij jou uitziet. Weer ff ontopic: je hebt de boel toch wel van voor naar achter in elkaar gehangen? Let op........Deze eind dempers kun je niet gebruiken op de originele midden demper ! De originele middendemper van de v6 is veel korter en de eind dempers zijn veel langer als deze van Supersprint ! Gaat dus alleen ism de middendemper van Supersprint ! Als je alleen voor de eind dempers wilt gaan en mooie en goeie A merken wilt, kom je bij Remus uit (zie die van Silverbullet!) of Sebring !!
  6. Idd nu is ie gelukkig (pot)dicht ! En nu kun je tenminste zuiver en alleen het geluid vd dempers horen en niet alleen/hoofdzakelijk van wat herrie die er niet thuis hoort......... En het geluid is gewoon weg perfect !!! Met het starten een mooie zachte diepe grom, en naarmate de toeren omhoog gaan word die grom dieper en dieper en een beetje luider ! Maar naar mate de toeren omhoog gaan denk ik eigenlijk dat je meer de open filter gaat horen als de uitlaat. Beter kan ik het eigenlijk niet omschrijven. Het wordt iig geen luide sjonie bak die je al van ver hoort aan komen, en het blijft zeker beschaaft wat ook de bedoeling was ! Maar wel merkbaar dus ! En verder (maar dat zal denk ik wel verbeelding zijn) lijkt het alsof er een klein gat rond de 2000 toeren in de 2de versnelling een beetje verdwenen is......... Dat ie net wat ronder loopt. Volgens de site van supersprint krijgt ie een kleine 5 pk meer en wat meer koppel....... Zit nu eigenlijk al een beetje te twijfelen om de kat er tussen uit te gooien, en de voorpijpen ook te vervangen, en dat ik dan dus een complete pijp van Supersprint heb ! Enigste wat me er van af houd is dat die 2 voorpijpen een verschrikelijk vermogen kost......... Zal volgende week als de oudjes terug komen vd vakantie en ik mijn digicam terug heb eff wat foto s maken ! Het ziet er iig erg vet uit als je et mij vraagt !! Helemaal zwarte Passat met overal donkere ramen, alleen dan de 19 Inch A8 velgen en dan die 2 ovale potten die er een beetje uit komen.....
  7. Ga et zo nog es proberen met wat verloopstukken en anders wat van die kit die de winkel me net heeft mee gegeven.........
  8. Zoals ik hier al eerder vermelde was ik dus van plan een andere uitlaat op mijn V6 je te monteren. Dus ik een Supersprint einddemper en middendemper laten komen en er onder gehangen........ Maar waar de midden demper aan de kat komt daar krijg ik hem met geen mogelijkheid helemaal dicht ! Gevolg is dus, dat ik zowat daar meer geluid van heb als uit de einddempers............ Zal vd week nog es wat andere klemmen/beugels halen, maar snap er niks van heb er nog een plaat onder de beugel tussen gedaan en je zou zeggen dat ie pot dicht is......... Maar dus niet !
  9. Wel het is er af.......... Wat een piel werk ! Die letters zijn er nogal es ooit af, maar dan die plak zooi....... But its done ! Zal eerdaags wel es een topic open met piccies over wat ik er allemaal aan gedaan heb, want er is nogal et een en ander gedaan en verandert !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden