Ga naar inhoud

passatpassie

Members+
  • Aantal items

    165
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over passatpassie

  • Verjaardag 31-10-1968

Profile Information

  • Plaats
    Hilversum

passatpassie's Achievements

0

Community reputatie

  1. Vandaag was het dan zover ! Na 18 jaar Volkswagen waarvan 12 jaar Passat, heb ik vandaag mijn Passat ingeruild voor een.... Skoda Octavia !! Best mooi hoor , maar geen Passat dus...
  2. jan bergman in nederhorst den berg is idd betrouwbaar. ik ken hem persoonlijk , hij klant van ons en ik heb ooit een golf bij hem gekocht. (vreelandseweg 39 ndb)
  3. goed verhaal , dat gaan we zeker ff laten bekijken. dank je...
  4. ja o.k. ,ik maak me ook geen zorgen hij doet prima . het viel me gewoon op ... wacht de beurt wel af , vraag wel bij de garage of ze d'r ff na kijken voor de zekerheid.
  5. ja bijna alleen maar stadsverkeer, en ik vind ook nog steeds leuk om een beetje rap op te trekken enzo... maar daar is allemaal niks in veranderd!
  6. hij gaat over 3 weken weer naar de garage , apk + beurtje. ik rij ong. 12.000 km p/j. dus de laatste beurt is alweer een jaartje terug. normaal haal ik wel 1 op 8, maar nu nog geen 1 op 6 ong.
  7. passatpassie

    verbruik

    mijn passat gaat steeds harder zuipen , help. hoe komt dit?? rijgedrag is niet veranderd , bandenspanning is o.k. ,maar ik sta steeds eerder weer bij de pomp... de boordcomp. geeft ook een hoger verbruik aan. TIPS...????
  8. passatpassie

    Zomercheck

    de "VW dealer" ziet wel vaker reparaties die nergens op slaan. en dat is jammer... kost ze toch klanten nietwaar.
  9. ik sluit me aan bij V6 4-MOTION , ligt aan het type denk ik . de dealer hier in hilversum zal mijn auto alleen nog zien als ik voorbij rijd naar de buren . daar zit een goede en eerlijke bovag garage waar die ook aan de VAG-COM gaat. en er zijn al 2 vw-monteur overgestapt dus kennis is er zat...
  10. laat je niet afschepen dat zo'n geluid normaal is... want dat is het niet!!
  11. OK , thanks... het past dus wel maar het is eigenlijk net niet de goede maat .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden