Ga naar inhoud

bundyman

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bundyman

  1. het is mekaar,de neus naar voren gehaald en de voorschakelweerstand gemonteerd. bedankt voor jullie reakties.
  2. ik heb een andere voorschakelweerstand gehaald (slopertje) en tijdelijk aangesloten,en het probleem is opgelost. alleen kan ik er niet bij om de oude los te halen en de nieuwe te plaatsen. hoe moet ik het doen,naar mijn idee kan het alleen door de neus van de auto naar voren te halen of is er een andere manier?
  3. ik heb even een paar dagen geen tijd om er mee bezig te gaan,maar het lijkt verdacht veel op mijn probleem. zodra ik meer weet zal ik weer reageren. even of topic,nog succes gehad met je kabel ted ?
  4. vandaag weer bezig geweest,wat mij op valt is dat de eerste 2 minuten er geen 7.5 volt op de stekker staat daarna wel. het lijkt me vreemd dat het de fan zelf is omdat die wel op vol vermogen draait en niet op half vermogen. ik heb de fan er af gehad en op een regelbare trafo gehad en hij op 7.5 volt aanstalten maakte om te draaien en ook 0p 13 volt ,draaien deed hij niet om dat de trafo niet genoeg vermogen leverde. zit er ergens een relais of zo die alles regelt?
  5. ik heb bij de stekker gemeten en heb daar op snel ongeveer 13 volt en op langzame stand ongeveer 7.5 volt. maar meet ik met de fan aangesloten vlak bij de fan he ik op snel 13 volt en valt daarna helemaal terug naar 0 (langzaam). Hoe kan dit dat de draad waar hij wel 13 volt doorgeeft maar geen 7.5 volt? wel raar!
  6. dan zit er dus iets niet goed,ik zal hem eens uitlezen. waar zou dit hem eventueel aan kunnen liggen?
  7. moet de airofan altijd draaien als de airco aan staat? ik heb 2 maand terug een nieuwe airco fan geplaatst en toen draaide de fan als ik de airco aan had eerst langzaam en af en toe snel. maar nu draait de fan niet maar slaat af en toe wel op snel aan. heeft dit met de temperatuur van de auto of de buiten temperatuur te maken ,of is er iets kapot?
  8. bundyman

    Revisie tokspeed

    powerfix is op basis van ms polymeer en is dat is een super goedje wij gebruiken het vaak in de bouw en is voor meerdere doeleinden geschikt. ook voor buiten.
  9. hey marco hoe heb je de basic settings gedaan? ik zit namelijk met de zelfde meldingen! mijn clima gaat zelfs raar doen. kleppen die steeds maar heen en weer gaan.
  10. bundyman

    welke kabel

    Ted heeft een keer gebeld en zijn moeder aan de lijn gehad maar ik heb niks meer van ted gehoord. Ik heb zelf een tijdje later gebeld naar fm-trading maar zijn nummer is niet meer in gebruik. Zoals ik al zei dus met de noorderzon vertrokken en centjes kwijt!!! IK heb inmiddels wel een kabel, binnen een paar dagen ontvangen via obd2shop.
  11. bundyman

    welke kabel

    hee ik was ook aan het zoeken kun je mij het ook mailen
  12. bundyman

    welke kabel

    dan weet ik genoeg ,met de noorderzon vertrokken dus,mensen wees gewaarschuwd!!!!!!
  13. bundyman

    welke kabel

    zijn hier meer mensen die bij die zeer recent bij fm-trading besteld hebben,ik heb daar een kabel besteld en betaald maar nog steeds niks ontvangen,is nu 3 weken terug. er word ook niet gereageerd op email. centjes weg?????????
  14. nee niet gedaan ,ik heb gewoon alle verschijnselen hier op dit forum opgezocht. ik heb geluk want na 2 weken eindelijk een dag zonder stotteren en rijd dus ook weer als een zonnetje!!
  15. vandaag een nieuwe kabelboom er in gezet,was wel een beetje gefriemel met die 2 boutjes. ik heb een stukje test gereden en tot nu toe niks aan de hand ,maar morgen is de proef. ik laat nog horen als het gelukt is. bedankt sonbakis40 voor je antwoord
  16. Ik heb precies het zelfde ,ik heb vandaag al 2 keer stilgestaan op de vluchtstrook. Mijn passat begint te stotteren en te bokken sinds 2 weken en af en toe begint het esp lampje ook te branden waarna de auto niet meer wil trekken. Na even het contact uit en aan te doen rijd hij weer zonder problemen verder. Ik kan nog niet uitlezen maar heb vorige week een kabel besteld. Zou dit ook de kabel boom kunnen zijn en zijn er ook fotos van onder het kleppen deksel ter plaatse van de kabelboom.
  17. dan heb geluk dus,die heb ik 3 maand terug net los gehad omdat ik de schokbrekers heb vervangen ,ze waren toen bijna niet los te krijgen en heb ze met veel gebeuk los moeten maken ,maar dat zal nu wel lukken. ik was banger voor de onderste want die zitten meestal ook muurvast wat ik bij mijn vorige auto wel gedaan heb ,een audi a4 waar de wielophanging van vervangen moest worden. in ieder geval bedankt voor jullie antwoord!
  18. dat vermoeden had ik al,maar volstaat het dat ik alleen de bovenste loshaal of moeten de 2 onder los?
  19. ik heb de rechter homokineet kapot van mijn passat 2002. nu is mijn vraag ,moet ik hierbij de ophanging ook los hebben wat op de linker kant niet hoeft? ik heb het forum afgezocht maar kan hier over niets duidelijks vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden