Ga naar inhoud

Barthezz

Members
  • Aantal items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Barthezz

  • Verjaardag 04-07-1983

Profile Information

  • Plaats
    Apeldoorn

Barthezz's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nou afgelopen vrijdag naar de VW dealer in Apeldoorn geweest. Gasklephuis ingeleerd en de auto uitgelezen op de computer. Probleem niet verholpen. Vervolgens nieuw LLM gemonteerd en het probleem is verholpen. Auto rijdt weer heerlijk.
  2. Ray we hebben inderdaad de spanning eraf gehaald en het gasklephuis schoongemaakt. Daarna weer gemonteerd, alleen niet ingeleerd. We gaan dit nu regelen dat het snel gebeurd zodat we weer fatsoenlijk kunnen rijden. Bedankt voor jullie info. Wordt vervolgd.
  3. Nee we hebben deze niet opnieuwe ingeleerd. Dit moeten we dus in ieder geval doen? Heb je nog meer tips om te controleren waar het aan kan liggen. Morgen gaan we weer verder namelijk, maar heb dan niet de apparatuur om het in te leren.
  4. Barthezz

    Stotterende motor

    Hallo, Vandaag hebben wij de koppeling en het 2massavliegwiel vervangen van mijn passat 3B 1.8T. Nadat we dit gemonteerd hebben op de auto en een testrit gingen maken, houdt de auto in en stottert hij behoorlijk. Op het moment dat we heel rustig het gas bedienen is er niets aan de hand, maar als we wat meer gas geven bij het optrekken begint het gedonden. We hebben het gasklephuis schoongemaakt en de auto uitgelezen. Alle bekabeling nagekeken en alle slangen zijn dicht. Er zijn geen foutcodes gevonden. Ik heb op het forum gezocht, maar het is mij even niet duidelijk. Wat kan ik nog meer controleren? Is het mogelijk om de LMM te testen? Voordat we de koppeling vervangen hadden, was er geen sprake van een stotterende motor bij het optrekken. Ik hoor het graag van jullie. Groeten, Bart
  5. Nou ik kan zelf dit niet echt aangeven want ik weet het zelf ook niet echt goed. Ik weet alleen dat de bumper en alles eraf moest om erbij te komen. Hij had het erover dat het bij de aircopomp zit. Ik zal vandeweek nog wel even langs hem rijden zodat hij het mij even kan aanwijzen. Kan ik jullie ook meer helpen.
  6. Hey, Nee ik heb het niet bij Autohaas laten maken. Ik heb de auto weer gegeven aan de handelaar waar ik hem van heb gekocht. Hij heeft ernaar gekeken en voor 100 euro het een en ander gedaan. Maar hij gaf wel aan, dat als het geratel weer terug zal komen ik de ventilator vin en het lager zal moeten vervangen. Deze kosten zullen dan ongeveer 350 a 400 euro zijn. Dus voor nu ben ik nog niet zoveel geld kwijt. Nu hopen dat het niet meer terug komt.
  7. Hallo, Ik heb een aantal jaar bij Lite-On Automotive gewerkt en die maakte Cruise Controls. De leverancier die hier in Nederland zit is Gold Automotive. Zij hebben qua qualiteit hele goede Cruise Controls. In mijn vorige auto heb ik daar 4 jaar plezier van gehad zonder enig probleem. Aangezien je geen elektronische gaskabel hebt dan kun je het beste gaan voor de AP500 (Gold 550) en het mooiste is een CM35 bedieningsmodule. Op internet kun je het een en ander vinden van dit bedrijf. Misschien dat het ook nog wel 2e hands wordt aangeboden op marktplaats ofzo. Hier de website, http://www.goldautomotive.nl/
  8. Nou het probleem is dus opgelost. Het was de ventilator vin die meedraait wanneer de airco aangezet wordt. Tot nu toe is het probleem niet meer voorgekomen en de airco werkt perfect.
  9. Nou, heb vanmorgen contact gehad omtrent mijn auto en het bovenstaand probleem. Waarschijnlijk dat het een ventilator vin was die meedraait wanneer de airco aangezet wordt. Hij heeft alles uit elkaar gehaald, wat geen makkelijke klus was maar heeft hier wel problemen gevonden. Tevens was de lager die daar zit ook niet helemaal lekker meer. Hij heeft de lager omgedraaid en alles opnieuw ingevet en het probleem is nu verholpen volgens hem. Ik ga vanmiddag de auto weer ophalen en hoor ik het verder nog even van hem. Jullie horen nog van mij, maar ik heb goede vertrouwen dat het probleem is opgelost. Zal vanavond of morgen even verdere uitleg geven van de oplossing van dit probleem.
  10. Nou ik heb nu de auto bij de monteur staan. Hij gaat er de aankomende dagen naar kijken. Heb nu vakantie dus heb gezegd, dat hij de auto wel een aantal dagen kon houden. Ik krijg de auto als het mee zit donderdag weer terug en als hij wat gevonden heeft dan belt hij eerst even voordat het zomaar gemaakt gaat worden. Vooral vanwege de kosten natuurlijk. Hou jullie op de hoogte.
  11. Nou ik breng begin volgende week mijn auto weg. Ik laat hem dan daar ook staan en kan hij de volgende morgen ook horen wat het probleem is. Hij dacht zelf dat het misschien aan een spanrol ligt waar de snaar oploopt die de aircopomp aanvoert. Ik hou jullie op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.
  12. Ja die doet het nog wel. De Airco werkt ook gewoon volledig. En als ik de airco een paar minuten aan heb dan gaat het ook vanzelf weer weg.
  13. Hallo, Als ik de auto ga starten nadat hij een nacht (of werkdag) stil heeft gestaan, dan komt er een ratelend geluid onder de kap vandaan wanneer ik de airco aanzet. Dit geluid houd eventjes aan en zakt dan weer weg. Zodra ik de airco niet gebruik dan heb ik nergens last van. Nu heb ik verschillende mensen ernaar laten luisteren en ze komen allemaal met iets anders. De één zegd dat het de aircopomp is en de anders zegt dat het een pouli is waar de snaar naar de aircopomp op zit niet goed meer is. Nu is mijn vraag of iemand dit probleem bekend is, voordat ik allerlei onderdelen ga bestellen. Alvast bedankt mocht iemand iets weten. Groeten, Bart
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden