Ga naar inhoud

Playtronic

Members
  • Aantal items

    86
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Playtronic

  • Verjaardag 18-07-1974

Profile Information

  • Plaats
    Drenthe

Playtronic's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het werkt weer !!! Tis dus eigenlijk niet moeilijk. 1 seconde de open knop op de klapsleutel indrukken. Daarna de deur aan de bestuurders kant met de sleutel op slot draaien en klaar !! Bij slotvrije optiek, even het blokje eruit halen en de deur met een schroevendraaier op stol doen.
  2. Dat is de handleiding van Jee waar ik over schreef. Nu heb ik gelezen in de handleitung van de Passat (hij is duits geweest). Dat het volgende moet werken: Druk de ontgrendel knop 1 seconde in. En sluit vervolgends mechanisch (met de sleutel) de deur. En klaar is kees! Door de knop eerst een seconde in te drukken weet de computer dat er nog data volgt. Enige probleem dat ik hier mee heb is dat er slotloze optiek op de ato zit. En ik dus de deur niet mechanisch op slot kan doen. Heb het geprobeert met de knop aan de binnenzijde van de bestuurders deur maar dat werkt niet. Dus morgen maar even de slotloze optiek verwijderen om de deur mechanisch te kunnen sluiten. Als het dan nog niet werkt moet ik maar eens op bezoek bij een kennis die over VAGCOM beschikt. Alles bij elkaar een behoorlijke romp-slomp voor een CV die niet werkt. PS: Dat er ook vrolijk in de handleitung staat dat het kan voorkomen dat de sleutel "even " nietmeer werkt!
  3. Heb ik dat. Kom gisteravond thuis spullen uit de auto gepakt. Auto op slot doen, .... NIET dus. CV werkt niet meer. 2e sleutel opgezocht werkt wel. (van de 2e sleutel is de metalen ring stuk, zodat hij niet aan de sleutelbos past. anders has ik die gewoon kunnen gebruiken) Dus ik denk batterij misschien leeg. Batterijen gewisseld maar niet werken. Op het forum gezocht. handleiding van Jee gevonden, maar deze werkt ook niet. Gevolg van het proberen 2e sleutel doet het ook niet meer. Batterij uit de 2e sleutel gehaald en terug geplaatst, werkt het weer. Toen de auto op slot slond en er even geen van de sleutels werkte even de via het kofferbak slot proberen de auto te openen, gaat er een toeter af Ikke niet weten dater alarm op de auto zit !! Dus weer wat geleerd Terug ON topic: Heeft er iemand een idee hoe de 1e sleutel weer aan te melden, buiten VAG-COM aanslingeren?? PS Gaat om 2 originele klapsleutels van een 3BG 2003.
  4. Nu alleen nog goed aansluiten. Zie schema:
  5. OK dat snap ik heel goed. 85 euries vind ik ook 35 teveel !! Wachten op een "sondern angebote" dan maar 8)
  6. heeft er ook iemand een idee wat een W8 verlichting kost, als je een schuifdakje hebt? zal wel goedkoper zijn, zit immer een gat in voor de knop van het dakje
  7. Ik heb een af-fabriek afneembare/onzichtbaar weggewerkte trekhaak maar geen lampje. In mijn vorige passat (2001 variant 130TDI) zat een westfalia afneembare haak, en hierop zat wel het extra lampje. Deze was wel uit DLD ingevoerd misschien dat dat nog iets uitmaakt.....
  8. Tis inderdaad een veel voorkomend probleem. Oplossing nieuwe hendel aan de stuurkolom. Als het relais in de alarmlicht schakdelaar defect is doen de knipperlichten het helemaal niet meer. Heb bij mijn vorige passat beide problemen gehad. Bij een KM stand rond de 120.000 De verschillen tussen een alarmlicht schakelaar voor auto met en zonder trekhaak heeft hier niets mee te maken. Dit verschil is er omdat auto's met trekhaak vanaf de fabriek een extra lampje hebben dat met de knipperlichten meeknippert als de aanhanger aangekoppeld is. Naast het groen knipperlicht indicatie lampje zit dan nog een groen indicatie lampje.
  9. Thanks Zal eens even kijken naar die logo's En dan een houder bestellen.
  10. Had ik het even niet goed gelezen Heb wel een schuifkanteldak dus moet er toch achter zien te komen of ik klapzakken aan het dak heb !! Iemand een idee hoe je daar achter komt??
  11. Thanks, Nu alleen even kijken of er ook Kopfairbags in zitten. En of de stealer hem op voorraad heeft.
  12. Even een uit de oude doos halen: Weet iemand wat deze houder kost in grijs? Had hem in mijn vorige passat en nu niet in de "nieuwe". Mis hem eigenlijk best wel.
  13. Playtronic

    MFD

    Zo heb ik het niet gelezen. Als je een D versie hebt en je wilt de speller functie kunnen ze hem updaten. Heb je een G versie en wil je FIS kan jet de G ook laten updaten (is eigenljk downgraden naar D) Maar er staat niet dat je een combinatie kan maken met speller & FIS Uit eigen ervaringen weet ik dat dat dus niet kan.
  14. Playtronic

    MFD

    @Reggydub: Helaas maar dit klopt niet. Ook als je de D versie update naar G werkt de pijl in het FIS/MFA scherm niet meer. Het is of D en de pijl, of G en geen pijl. Enigste optie voor een Gversie en een pijl is het plaatsen van een TMC-box. En dan ook alleen een TMC-box met versie A.
  15. Tekening lijkt mij duidelijk. Maar omdat de pootjes van de LED's al zijn afgeknipt kan je zo niet meer zien welke de korte is en welke de lange is. Om dit op te lossen hebben ze aan de LED een platte kant gemaakt Als je naar de bolle kant kijkt zit er aan de zijkant een platte kant aan. Deze platte kant is het korte pootje. Kan je misschien een detail foto maken van een van de lussen (3 leds + weerstandje) Zoals ik het nu kan zien staan de leds zeker in serie marhoe de weerstand eraan hangt ?? lijkt een rood streepje teveel te staan op de foto. Probeer het anders eens te vergelijken met de "serie" tekening. De weerstand kan zowel in de plus als in de min aansluiting zitten. Daar kan dus het printje afwijken van de tekening.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden