Ga naar inhoud

Teddemans

Members+
 • Aantal items

  445
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

1 Volger

Over Teddemans

 • Verjaardag 04-05-1977

Profile Information

 • Geslacht
  Not Telling
 • Plaats
  Diepenveen
 • Naam
  Ted de Haan

Overige

 • Vagcom
  VCDS 11.2

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wanneer ik in vag com, de brake pad warning sensor en windshield fluid sensor aanvink, blijven ze continu zichtbaar op het dashboard. Moet ik ze dan uitzetten? Dan zijn ze niet meer zichtbaar op het dashboard, maar functioneren ze dan wel?
 2. Ok. Dank je Matthijs voor de info. Volgens mijn monteur toch een belangrijk aandachtspunt samen met een ratel in de dsg bak. Volgens hem 2e massa vliegwiel. Hierbij dacht hij dat het oom goed was om de bak eens te laten spoelen. Wat zijn jullie gedachten hierover?
 3. Ja dat is inderdaad wel eens mogelijk geweest. Laatst bleef alleen het contact aan staan..en dus ook de radio. Sleutel kon er uit. Maar in het verleden ook wel gebeurd dat hij er niet uit kon en dan met draaiende motor.
 4. Of niet vinniepilon, wat is hierin nu wijsheid. Moet het hele contactloze worden vervangen? Volgens de stealer zo'n 250 euro op zn minst. Of kan er worden volstaan met het vervangen van de cilinder? Deze lijkt gemakkelijker te demonteren en te vervangen. En waarschijnlijk dan ook stukken goedkoper.
 5. Klinkt als veel, heel veel werk Matthijs!
 6. 2006. Sleutel gaat er bij vlagen erg moeilijk in en uit. Zelfs al wel gehad dat de sleutel eruit is en de motor gewoon door blijft draaien. Enig idee?
 7. En dus erg lastig om erbij te komen Matthijs?
 8. Heb gekeken martijn; motorcode is BLS.Zou de klep passen welke jij op het schap hebt liggen? Grt
 9. @@martijn, ok dat klinkt goed. Maar is het zeker dat deze ook op mijn Touran zal passen? En #durftevragen, is het moeilijk om de erg te vervangen? Zou jij er eventueel voor te porren zijn om me hierbij te assisteren mits jij hier de kennis voor hebt?grt
 10. Ik lees mee...en wil graag vragen; mijn egr klep lekt van mijn Touran. Om deze te vervangen wil ik graag de benodigdheden gaan aanschaffen. Heeft iemand van het forum hier een goed(koop) adres voor en welke onderdelen heb ik allemaal nodig? Alleen de klep zelf met wat pakkingen? Ik hoor het graag!
 11. Gelukt martijn. Was inderdaad een andere pinbezetting!Bedankt voor het meedenken
 12. Martijn, ik kan niets vinden in VCDS wat betreft Aux in. Wat bedoel je precies met de mute draad op een verkeerde plek? Ik kwam er trouwens vanmiddag achter dat wanneer ik wordt gebeld er wel geluid over mijn linker voor speaker gaat. Op de andere speakers blijft vrolijk de muziek doorspelen.
 13. Na het wisselen van mijn oude RNS 300 voor een Delphi RCD 510 werkt mijn auto mute van de Bury carkit cc 9060 niet meer. Wanneer ik gebeld wordt, of zelf bel, gaat het radiogeluid niet meer automatisch uit, Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
 14. Ik lees nu dat het wellicht in Elsapro mogelijk is om de radio werkend te krijgen. Serienummer icm chassisnummer zou dan een code moeten opleveren? Weet iemand hier meer van?
 15. Is een rcd foppen en seals zitten er nog op volgens mij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden