Ga naar inhoud

1john1

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 1john1

  1. Hartrelijk bedankt voor het snelle antwoord, ik zal even naar de dealer gaan. Een van de rollen maakt een ratelend geluid niet hard maar wel storend, en nu ik het weet hoor ik het dus de hele tijd. Bij de dealer alle riemen en rollen vernieuwd maar die zijn ze dus vergeten. Grv John.
  2. Wie kan mij zeggen of van het span gedeelte van de multi riem de rollen los te koop zijn. Ze zijn er makkelijk uit te krijgen. Ik heb een 18T van '98 met 130000 echte km op de teller. Grv John.
  3. 1john1

    Achterwielen

    Bedankt voor je antwoord, ik heb de auto nog niet lang en ik zal in januari de banden laten vernieuwen, wat is je ervaring, de wielen om de 12000 km van voor naar achter wisselen of niet.??
  4. 1john1

    Achterwielen

    Beste mensen De achterbanden maat 225x45x17 van mijn passat 18T slijten wel erg vlug aan de binnenkant af. De dealer zegt dat dit normaal is. Ik stelde voor om de wielen te wisselen van voor naar achteren, maar volgens hun zou dat niet helpen. Tevens zei de dealer dat de vlucht van de achterwielen bij een 18T altijd wat ruim stond ivm de wegligging. Wat is nu evangelie, op een andere plaats uitlijnen laten of niet ivm nog 3 mnd garantie. Graag jullie wijze raad. Groetjes van John.
  5. Ok mensen bedankt voor de goede raad, aangezien de riem nu vier jaar geleden geleden is vervangen wacht ik nog een jaar met de nieuwe distributie riem. De riem zit er nu 40 dzd km op.
  6. Sorry, ik heb er vergeten bij te schrijven dat ik een passat 18 T heb van 1997. Van de eerste eigenaar en volgens het service boekje met alle dealer stempels pas 119.000 km gelopen. De vorige eigenaar was een dame die zeer weinig reed.
  7. Ik vraag me dat ook af, mijn riemen en de waterpomp zijn 40 dzd km en vier jaar geleden vernieuwd. Is hier een tijd aan verbonden, de ene dealer zegt 6 jaar en de andere vier jaar. Wat is nu wijsheid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden