Ga naar inhoud

silvergreylowe

Members+
  • Aantal items

    93
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over silvergreylowe

  • Verjaardag 23-12-1976

Profile Information

  • Plaats
    Nijkerk, gld

silvergreylowe's Achievements

0

Community reputatie

  1. wil die lampen wel hebben! wedden dat er weer niet aan te komen valt:S
  2. nee nog niet mee bezig geweest:) kerst, oud en nieuw nu en honden die gek worden van dat vuurwerk, wat hier al een week lang wordt afgestoken!
  3. ja ben dus erg bang voor lakbeschadiging. Het spul lijkt een beetje kalkig. wasbenzine...is dat ook niet erg slecht voor je lak?
  4. maandje terug is er iemand op een buldozer erg lomp geweeest bij de gemeente reiniging. Gevolg: bijna ijzeren staaf tegen me auto, en latex verf of muurverf druppels op me lak. Kom er nu pas achter dat ze er niet makkelijk afgaan tijdens de was, dus zit ik met de shit. Ik weet niet hoe te verwijderen
  5. ben toch wel beniuwd wat dit heeft gekost...of is dit een foute vraag?
  6. @3V klopt, dat bedoelde ik idd;) tnx for answering me, kan op mijn werk niet meer forummen, en mijn mobiel trekt dit forum ook niet;) het viel mij de eerste keer op, dat een apk meester zei: je ligt beeld is slecht..te veel strooilicht. @alain antwoord is gegeven door 3V;) mooie lampen heb je trouwens. verder ben ik nu weer opzoek naar H7 xenonbulbs 4300K ik ben de 6k beu (jep hij is weer wat beu)
  7. hey toevallig:) ik heb om deze reden vandaag weer mijn lenslampen geinstalleerd. Ik vond dat ik met de OEM lampunits en xenon een heel wijds beeld had, waar anderen minder blij mee waren. werd regelmatig geseind. Gister ook een bora achter me met oem lamphuizen en xenon. Was echt rete irritant, besloten om mijn lens lampen weer er in te zetten omdat ik niet anderen wil irriteren. Ik zie vaak genoeg dat xenon met standaart koplampen meer verblind.
  8. no way dat ik dat ding ga instaleren, ook al geven ze extra boven op de subsidie. Ik heb een type goedkeuring dus ze moeten niet zeuren bij de overheid. Heeft de overheid er ooit over na gedacht waar we die roetfilters gaan laten als ze afgedankt zijn? Een roetfilter is gewoon een probleem verschuiver, zo niet een manier van verkapte belasting, die ingevoerd wordt met subsidie om later dubbel en dwars er aan te betalen... (zo iets toch?) owja..ik moet me Kat er nog uit slaan
  9. hey top! ik zat al op navigatieforum te kijken:) lijkt mij dus dat het of wielsensor is of gala signaal...indien geen gala dus wielsensor...toch?
  10. Jep...dat zou kunnen, ware het niet dat dit een apparte computer betreft, los van de radio. Ik denk dat ik mofgen op de iso ga kijken, mischien eerst effe langs de dealer. maar moet denk ik goed komen.
  11. Jongens, morgen wil ik de blaupunkt DX-v in mijn 3B uit 2000 in bouwen. Ik lees nu de handleiding en snap effe niet hoe of wat. punt: ik heb een pin met gala/ tacho 9zal waarschijnlijk blauw wit worden in de passat) en...ik heb een pin met wheel sensor... wat moet ik waarmee doen? is wheelsensor als je geen gala hebt of moet dit wel? en welke draad moet ik daar op aansluiten? Ook heb ik een achteruitrijsignaal, waarvoor is dat? en waar is de kabel in de passat? wie weet er meer?
  12. denk dat ik het idee voorlopig laat varen, xenon heb ik 6000k, lenslampen ook. helaas moet mijn navigatie nog ingebouwd worden, laat ik eerst daar maar aan beginnen
  13. ah eeeh...ik zit nu dus als een gek te zoeken op die ds2 setjes. maar kan dus net zo goed een hid setje zoeken met 4300K? Morgen waasrchijnlijk kijken voor nieuwe Lens lampen, de FK vind ik het lichtbeeld niet mooi van.
  14. nou, ik zal je vertellen. We hebben begin dit jaar inbraak gehad, en paar deuren verder op ook. Daar is een week na de inbraak de auto weg gehaald dmv originele sleutel. verder heeft de totale inbraak inpact bij ons achter gelaten, dus op dit soort dingen kan ik argwanend reageren:) wordt wel minder bij me hoor;)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden