Ga naar inhoud

lemmer

Members
  • Aantal items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over lemmer

  • Verjaardag 18-08-1969

Profile Information

  • Plaats
    bergen op zoom

lemmer's Achievements

0

Community reputatie

  1. Is niet echt bewust gebeurt, in een kettingbotsing terecht gekomen, vol met 80 op een andere VW gereden. Goede wagen is een meter korter, airbags afgegaan e.t.c. dash naar binnen.
  2. Hij zit in het executive plus pakket samen met parkingsensoren voor 2500 Euro. Betaal er wel bijtelling over maar dan is het ook helemaal origineel, hou ik wel van.
  3. Bedankt voor de link, Heeft iemand ervaring met dit systeem, wat is het merk?
  4. Probleem is opgelost, wagen total loss
  5. Hallo, Heb helaas mijn passat 3c uit 2006 total loss gereden, en ga nu een nieuwe bestellen. Zijn er navigatiesystemen, aftermarket, die samenwerken met het can-bus systeem van de passat voor de stuurwielbediening. Ik zag laatst een advertentie van een bedrijf die navigatiesystemen maakte, speciaal voor VW, maar ben het adres kwijt.
  6. De story continues, Als je de banden oppompt naar 3,4 Bar, is het geluid nauwelijks waarneembaar, laat je de spanning naar beneden komt het geluid weer opzetten???? Heb dit nu naar de dealer/ Conti gecommuniceerd, en nu krijgen we opeens "bredere banden maken meer lawaai". Ik rijd dus al 125000 km met dit type band zonder dit bijgeluid. Aan de kammen van de band is niets te zien, aan de buitenkant van de band ook niet, erg vreemd verhaal. Ben eigenlijk niet van plan zelf voor de kosten op te draaien, en nog 30000 km doorrijden met dat gezoem zie ik ook niet zo zitten. Vraagje; Welke band raden jullie aan, met deze maat onder een 3C.
  7. Hallo, Ben vandaag bij continental geweest, en perfect geholpen, goede service!!!! Er is met verschillende banden gereden, en het geluid is gebleven, zit dus niet in de banden (deze zijn ook allemaal nieuw dus.....). De garage is weer aan zet, en de aandrijfassen zijn inderdaad nog niet vervangen, dealer is nu aan zet. Hou jullie op de hoogte
  8. Hallo, Volgende week vrijdag heeft de garage een afspraak geregeld bij Continental in Barneveld. Ik kan daar zelf naar toe alwaar ze allerlij optimalisaties toe gaan passen, of eventueel een nieuw setje monteren. Mijn garage (auto Borchwerf Halsteren) doen hun uiterste best om de problemen op te lossen, TOP Ik hou jullie op de hoogte. GR Coen van Linden
  9. Hallo 3V, Bedankt voor je goede uitleg, was bij mijn vorige wagen een keer aan de hand. De banden zijn nieuw, dus perfect rond, geen trillinkje, niet bij 80 niet bij 230. Kom zojuist uit Duitsland, en het fenomeen is echt raar. Als ik een tijdje onder de 120 heb gereden en dan doortrk naar 140 hoor je het geluid pas na een paar minuten, ga ik weer harder, 160 +, is het muisstil in de wagen. Hoe warmer het buiten is hoe erger het geluid aanwezig is. Ik heb met Continental gebeld, en ze waren echt behulpzaam, gaan zelf eens met de dealer bellen. Conti gaf ook aan dat deze banden al 8 jaar hetzelfde waren en dat er bij hun geen lampje ging banden.
  10. Bedankt voor jullie reacties, Wat me alleen verbaasd, is dat ik al 120000 km met dit type band heb gereden en al verschillende nieuwe setjes versleten heb, zonder deze problemen.
  11. Banden zijn splinternieuw, als je de bandenspanning verhoogd, is het minder. Banden zijn zeker niet gecupt
  12. Dit zijn dezelfde als die er nu bij mij onder liggen, Michelin Premacy gaat ook nietr lekker met de 3c, heb er ervaring mee.
  13. Dat klopt ook bij mij, maar dat geluid is er nooit geweest, wel naar rechts trekken e.t.c. Het lijkt wel of ze plotseling iets aan de band hebben gewijzigd?
  14. Beste experts, Ik heb een hardnekkig probleem met mijn passat TDI 170 pk 3c, banden maat origineel 235 breed 17 inch 97W (fabrieksmontage). De wagen heeft 123.000 km gelopen en nu is er een (gonzend) bijgeluid in gekomen wat optreed na c.a 15 to 20 minuten rijden tussen de 120 en 140 km/uur. Het geluid lijkt op een "kapot lagergeluid"dus alle wiellagers zijn al vervangen, hetgeen geen verbetering gaf. Tevens is de versnellingsbak, vliegwiel en koppeling vervangen omdat er chroom on de olie van de bak zat. Als laatste zijn de banden vervangen, hetgeen geen verbetering gaf. Dit geluid heeft nooit in de wagen gezeten, en heb met volle teveredenheid met dezelfde conti's gereden. Iemand nog een tip? Alvast bedankt voor jullie reacties
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden