Ga naar inhoud

Marc

Members
  • Aantal items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Marc

  • Verjaardag 14-08-1969

Profile Information

  • Plaats
    Waalwijk

Marc's Achievements

0

Community reputatie

  1. Bedankt, ik was de lijst al een keer tegen gekomen maar kon hem nu zo snel niet vinden. Helaas wordt mijn vraag niet beantwoord, dus als iemand een meer specifiek antwoord weet hoor ik het graag. Marc.
  2. Hallo, Ik heb een set velgen op het oog met een ET waarde van 40, zou dit probleemloos passen op een 3BG? De maat van de velgen is 17" met 225-45-17 banden. Overigens beweerde vandaag een velgenboer dat ik ook 18" met ET45 kan monteren omdat de velg breder is, nu weet ik zo niet om welke velg breedte het ging maar dat lijkt me toch een vreemd verhaal of klopt dat wel? Marc.
  3. Marc

    Duitse humor?

    Verhaaltje klopt. Als je olielampje geel gaat branden is dit een indicatie dat je oliepeil laag is (bij mij staat het peil dan op een kwart). Als je de motorkap even open doet en weer dicht, gaat het lampje uit en na 100km krijg je dan opnieuw de melding. Dit heb ik overigens nog niet uitgeprobeerd Ik schrok mij de eerste keer ook leip want in het boekje van de wagen staat : neem contact op met uw garage !!! Marc.
  4. Lijkt me niet slim om er geen blanke lak op te doen. Ben je niet bang dat de velgen binnen de kortste keren gaan oxideren? Ik schrok ervan wat mijn velgen nog geleden hadden van een half jaartje onder de auto. (niet in de winter mee gereden). Marc.
  5. Marc

    all risk verzekering

    Ik betaal 560 euro per jaar dit is allrisk met eigen risico van 150 euro. Ik heb wel 75% no claim. Uit mijn hoofd is de jaarpremie zonder No Claim bijna 2000 euro, dit is bij Allianz. Marc.
  6. Bij een 90pk kun je schijnbaar gewoon de 110pk verstuivers erin schroeven zonder het motormanagment aan te passen. Je krijgt dan wel meer last van roeten en het is ook afhankelijk van het merk verstuivers dat je gebruikt. Optimaal is grotere verstuivers en een ander chip, ga je naar 130 'a 135 pk. :!: Op www.tdiclub.nl kun je veel meer informatie over dit onderwerp vinden. Groeten, Marc.
  7. Ben deze week terug gegaan van 18" naar 15" met "mooie" wieldoppen Mijn auto lijkt weer meer op een vliegend tapijt 8O 8O Maar op de 18" de winter door lijkt me ook niets, je hebt gewoon 0,0 grip zo gauw er wat sneeuw ligt. Groeten, Marc.
  8. Marc

    18 inch rs4 velgen

    Mijn ervaring is dat het op grotere obstakels (drempels e.d.) niet uitmaakt. Vooral kleinere oneffenheden in de weg voel je duidelijk omdat de band te stug is om deze op te vangen. Het veercomfort van de wagen blijft hetzelfde want daar verandert niets aan.
  9. Marc

    Velg beschadigd

    Ik neem aan dat wij als vwpassat.nl members wel korting zullen krijgen Als ik de andere kant ook even tegen de stoeprand zet kost het nog maar 159 euro voor 2 velgen. 8O 8O 8O 8O
  10. Marc

    Nieuwe passat Variant

    Hier in Waalwijk zit de van Mossel groep, daar ben ik 2 weken geleden nog de showroom uit gekeken omdat ik in mijn werkkleding (nieuw huis, schilderwerk etc.) 2 huurauto's op kwam halen voor de lokale omroep. Van alle snelle verkoop jongens daar had er niet 1 gezien dat ik mijn Passat recht voor de showroom had geparkeerd.!! Bah, wat een ballentent, al had ik een uitnodiging gehad dan ging ik er nog niet op in. Ik ga wel lekker naar mijn eigen garage, een volkswagenspecialist, die heeft tenminste tijd voor je en probeerd je geen geld uit de zak te kloppen met snelle praatjes. Groeten, Marc.
  11. Marc

    Velg beschadigd

    Ja, was ook al mijn idee om maar een nieuwe velg te kopen. Volgens mij kosten ze 125 euro of zoiets. Of misschien dat ik toch een van de adressen probeer die vermeld zijn Over 1,5 maand komen mijn winterbanden er op met stalen velgen en wieldoppen dus dan hoef ik even nergens naar te kijken Ligt een beetje aan de prijs, volgens mij zijn mijn velgen namelijk gespoten. Bedankt voor alle reacties
  12. Marc

    Velg beschadigd

    Ik heb de afgelopen week mijn velg flink beschadigd tegen de stoeprand (moment van onoplettendheid) Weet iemand een manier om de beschadiging weg te werken? Het zijn meerdere krassen. Ik heb replica RS-4 velgen. Groeten, Marc.
  13. Marc

    bumper 3B

    Mijn auto had er ook last van toen ik hem kocht, op de rechter A-stijl. Echter nergens anders (ook niet op de bumper).
  14. Marc

    Vpower diesel

    Ik heb zelf slechte ervaring met de V-power diesel van Shell, mijn wagen loopt er slechter op en roet meer. Heb al meer klachten gehoord, maar sommige mensen vinden dat de auto wel beter rijdt dus probeer het eens. Groeten, Marc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden